Anonimen -> Kje testirajo avtosedeže, ki so bili udeleženi v prometni nesreči? (9.6.2005 21:50:27)
|
Ninika, avto ima premaknjeno podvozje, baje je šel menjalnik in je iz njega odteklo olje, ker je mašina dobila udarec, potem eno kolo toliko da ne bo kmalu odpadlo, vrata so fejst udarjena, odpadel je sprednji odbijač... Pa saj, četudi se sama sebe prepričujem, da gre samo za neko materialno dobrino, mi je šlo na jok, ko sem avto videla. V bistvu so v njem vsi moji prihranki, ki sem jih dajala na stran, ko sem delala kot študentka. Po drugi strani pa ti povem, da ko so mi povedali, da so S. odpeljali na urgenco, mi je vse padlo iz rok. Saj je šlo samo za pregled, ker ga je vse bolelo (še zdaj ga boli in ga še tudi lep čas bo), ampak mene je tako blazno skrbelo... Na srečo je prišel domov. Precej je potolčen, vendar brez modric, okoli trebuha se mu vidi vse rdečo, ker ga je pas toliko zategnil... pa veliko buško ima na glavi. Ampak... že sanja da bi danes :sloncek: . Torej le ni tako hudo! :)-:)-:)-
|
|
|
|