Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 7:44:42
|
|
|
|
rija
|
nikoli ga nisem jemala s sabo. večnoma sem z njim tankala v ms, kjer so manjše črpalke in vedno sem avto prestavila tik pred vhod, da me je videl, mu pomahala in šibala do blagajen, se vljudno prerinila na prej, če je bilo treba, dala bankovec in šibala nazaj....zdaj pa itak hoče on tankati, tak, da ni problema. tiste avtomatske pa žal v murski delajo točno 2 x na leto
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 8:16:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller Vedno računam na takšno črpalko kjer lahko plačaš na avtomatu. enako
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 8:24:22
|
|
|
|
ZARA
|
Nikoli je ne vzamem s sabo. On pa vedno.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 8:36:31
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Vedno počakam na ročko, ki je najbližje vhodu, natankam in jo pustm v zaklenjenem avtomobilu. Isto tudi jaz. Da bi mogla obe zravn trogat in ta starejšo še po štacuni lovit...si nočem predstavljat.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 9:02:56
|
|
|
|
bskrle
|
Počakajo pa v avti, tankam na manjših pumpah v Cerkljah ,Kamniku, kjer ponavadi ni žive duše na spregled.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 9:11:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika natankam in jo pustm v zaklenjenem avtomobilu. enako
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 9:18:52
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz jih pustim v avtu edino v naši najbljižji majhni črpalki, kjer tankam tik pred vhodom, da vidim avto skozi okno, ko plačujem in itak nikoli ne čakam v vrsti, ker je ni... Na velikih ljubljanskih črpalkah pa jih ne puščam v avtu. Največkrat grem pa takointako tankat na poti v službo, ko sem sama.
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 9:21:37
|
|
|
|
Sofi
|
Običajno tankam, ko sem sama, včasih pa pač z dečico in ju pustim v avtu, v sedežih pripeta in zaklenjena. Brez problema.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 10:15:18
|
|
|
|
Bojana82
|
Jaz ga na teh manjših bencinskih pustim v avtu, ker itak noče iti z mano .......imam pa ga na očeh, skos!
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 10:23:36
|
|
|
|
katipi
|
Pustim jih v zaklenjenem avtu. Z menoj gre kateri le takrat, ko smo na daljši poti pa morajo na wc ali pa po kakšen sendvič ali pijačo. če nam zmanjka na poti.
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 12:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak da hoce zraven , da slucajno cesa ne zamudi.
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 21:34:55
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Jemljem s sabo, vedno. Tudi jaz. Odkar sem brala o tem, da na tak način kradejo otroke.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 21:43:58
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Tudi jaz. Odkar sem brala o tem, da na tak način kradejo otroke. A pri nas v sloveniji so kakšnega otroka že kdaj v zgodovini ukradli iz zaklenjenega avta na pumpi?
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 21:48:25
|
|
|
|
caillou
|
Jest pa ne zastopim čisto dobro tega vprašanja? Bi me moglo kaj skrbeti al kaj? Če hoče ostane v avtu, če ne gre pa z mano. Kakor mu paše.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 21:50:57
|
|
|
|
marijaa
|
Kadar spi zmeraj in to je na srečo pogosto, če pa ne mu rečem naj počaka,da bom takoj nazaj ampak kdaj sili zraven, sm že pogruntala, da zato, da mu kupim kakšno pijačo. Ma daj no js še tudi nisem čula, da bi kakšnega iz zaklenjenega avta na pumpi ukradli.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 21:55:08
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Tudi jaz. Odkar sem brala o tem, da na tak način kradejo otroke. A pri nas v sloveniji so kakšnega otroka že kdaj v zgodovini ukradli iz zaklenjenega avta na pumpi? ne vem, nisem strokovnjak za tovrstne dejavnosti, najbrž gre z avtom vred. Lej, vsak ima nekaj, česar se boji in pač, jaz se tega bojim.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 23:09:31
|
|
|
|
Žabika
|
Mene tudi zanima, česa se je pri tem dejanju treba bati? Jaz na splošno nimam takšnih strahov in res upam, da se mi kdaj ne bo zgodilo kaj hujšega. Torej, tankam ko zmanjka bencina, če je ravno pumpa s samopostrežnim plačilnim terminalom ki dela, opravim tam, drugače grem noter in plačam, otrok je pa pripet v sedežku; če spi ali ne.
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 26.9.2009 23:15:23
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Vedno počakam na ročko, ki je najbližje vhodu, natankam in jo pustm v zaklenjenem avtomobilu. se odpišem
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 8:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno ju vzamem s sabo. Prvič zaradi varnosti, drugič pa zato, ker otrok ni pes, da bi ga med svojimi opravki puščal v avtu. Si pač dam nekaj opravka, da ju vzamem ven in kasneje pripasam nazaj. Nekoč sem bila priča, ko je na črpalki en avto treščil v drugega od zadaj - kaj če bi bila v prvem avtu moja otroka?
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 9:19:28
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Nekoč sem bila priča, ko je na črpalki en avto treščil v drugega od zadaj - kaj če bi bila v prvem avtu moja otroka? Daj ne paničari. Če , če , če...
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 9:40:18
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Vedno ju vzamem s sabo. Prvič zaradi varnosti, drugič pa zato, ker otrok ni pes, da bi ga med svojimi opravki puščal v avtu. Si pač dam nekaj opravka, da ju vzamem ven in kasneje pripasam nazaj. Nekoč sem bila priča, ko je na črpalki en avto treščil v drugega od zadaj - kaj če bi bila v prvem avtu moja otroka? A v psa pa lahko trešči ?
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 9:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Vedno ju vzamem s sabo. Prvič zaradi varnosti, drugič pa zato, ker otrok ni pes, da bi ga med svojimi opravki puščal v avtu. Si pač dam nekaj opravka, da ju vzamem ven in kasneje pripasam nazaj. Nekoč sem bila priča, ko je na črpalki en avto treščil v drugega od zadaj - kaj če bi bila v prvem avtu moja otroka? A v psa pa lahko trešči ? Seveda. Za psa mi je vseeno.
|
|
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 10:37:46
|
|
|
|
marijaa
|
Kaj pa če med vožnjo trešči? Meni se je to zgodil pred semaforjem, ko je bil mali 10 mescev star.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 12:36:50
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. ker otrok ni pes, da bi ga med svojimi opravki puščal v avtu ------------------- Precej dvolično tole . Pes pa je itak samo žival ali kako?! Otroka puščam v avtu, večinoma, ampak na njegovo željo . Tudi ko je bil manjši, je sam želel ostat v avtu- pred pošto, trgovino... Sem zaklenila avto in prepovedala odpirat okna komurkoli. Včasih sem ga pa le prepričala, da je šel z mano, sploh ko je odkril sladkarije in igračke tudi na črpalkah, takrat mu ni bilo težko it zraven . Je pa res, da nisem bila nikoli preveč mirna, če ga nisem imela na očesu, zato sem ponavadi take zadeve opravljala takrat, ko sem bila sama.
|
|
RE: ko greste plačat bencin... 27.9.2009 19:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Jest pa ne zastopim čisto dobro tega vprašanja? Bi me moglo kaj skrbeti al kaj? Če hoče ostane v avtu, če ne gre pa z mano. Kakor mu paše. upam, da ne. me je samo zanimalo... pač, vprašanje, ki se ti utrne,... sem pomislila, da bom morala naslednji dan tankati bencin v Lj na veliki bencinski postaji ob uri, ko ponavadi večji zaspi... če otroka zaspita, ju pustim v avtu in hitim plačat, v kolikor ni avtomata na črpalki ali pa le-ta ne dela. ampak če sta budna, ju vzamem s seboj, ker bi znal biti jok tako glasen, da bi znali priklicati kakšne novinarje in socialno službo, da zanemarjam otroke... tako ali tako pa ta večjemu potem kupim kinder jajček, mali je pa še zadovoljen z ogledom notranjosti bencinske postaje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?