ko greste plačat bencin... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Anonimen -> ko greste plačat bencin... (25.9.2009 19:17:30)

zmanjka vam bencina,... plačati morate na blagajni.
ali s seboj vzamete otroke (tudi, če spijo) ali ne... v primeru, da ste edina odrasla oseba?

Kerensa* -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 19:18:41)

Moja otroka ne spita v avtomobilu, zato ju vedno vzamem s sabo, avto pa zaklenem.

Oceania -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 19:31:19)

Vedno računam na takšno črpalko kjer lahko plačaš na avtomatu.

K_a_t_i -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 19:36:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller

Enako.

Anonimen -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 19:38:52)

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Enako.

in potem se izkaže, da ne dela...???

blak -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 19:42:59)

Nikoli ga nisem vzela s sabo. Ne vem, no, sej če pomislim, ga imaš itak vedno na očeh. Ali pač[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Gina -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 19:47:27)

NIkdar nisem vzela nobenega otroka s sabo. Se mi zdi že skor mal fanatično, da razmišljaš, da se mu bo v eni minuti ko te ni, ne vem kaj zgodilo. Če bo pa tisto minuto jokal, pa garantirano ne bo imel dolgoročnih psihičnih posledic. Ajd, vzela bi ga ven, če bi bilo strašno vroče ali če bi imela tolk staršno nepredvidljivega otroka, da bi se bala, kaj bo v avtu razturil, medtem ko me ni (recimo šaltal spredaj, ročno premikal..), ali kaj podobnega, drugega razloga ne vidim, zato so me otroci vedno in me še zdaj, počakajo v avtu.

nadya -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 19:48:05)

Jaz ga na teh manjših pumpah pustim v  avtu (če spi) in grem plačat. Ponavadi traja minutko, pa še to imam avto v tem času na očeh.....

Tjašy -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 19:50:16)

Ponavadi grem sama.Če pa glih ne jih pa pustim v avtu-hčerka je pa "varuška".[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

abi -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 20:13:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

NIkdar nisem vzela nobenega otroka s sabo. Se mi zdi že skor mal fanatično, da razmišljaš, da se mu bo v eni minuti ko te ni, ne vem kaj zgodilo. Če bo pa tisto minuto jokal, pa garantirano ne bo imel dolgoročnih psihičnih posledic. Ajd, vzela bi ga ven, če bi bilo strašno vroče ali če bi imela tolk staršno nepredvidljivega otroka, da bi se bala, kaj bo v avtu razturil, medtem ko me ni (recimo šaltal spredaj, ročno premikal..), ali kaj podobnega, drugega razloga ne vidim, zato so me otroci vedno in me še zdaj, počakajo v avtu.

enako

Nika v službi -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 20:18:22)

IZVIRNO SPOROČILO: abi

enako

podpis

skokica01 -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 20:25:02)

Na vaški pumpi jo pustim v avtu in neprestano gledam. Na večjih bencinskih servisih in v LJ pa ne. Sicer se pa tudi sama orientiram na bencinske servise z avtomati in upam, da delajo.

sazi -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 20:25:25)

enako, le da me ne skrbi za nepredvidljive reakcije (vsaj zaenkrat ne), ker sta oba pripeta vsak v svojem stolčku

lukec -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 20:27:53)

Jemljem s sabo, vedno.

madela -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 20:30:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: abi

enako

podpis

Pa še en podpis

sončnica24 -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 20:36:23)

Če je možno plačam na avtomatu, če pa je buden pa ga vzamem s sabo, da bi spal pa se še mi ni zgodilo, ker ponavadi hodima z avtom okrog ko ni zaspan, pa tako se malokdaj zgodi da sva sama v avtu. Če bi spal bi ga verjetno pustila v avtu samo bi nonstop ven gledala.

K_a_t_i -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 20:50:28)

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Enako.

in potem se izkaže, da ne dela...???

Potem bi ga pa pustila, če bi spal, v avtu. Nisem še bila v taki situaciji.

Anonimen -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 21:20:38)

Vedno počakam na ročko, ki je najbližje vhodu, natankam in jo pustm v zaklenjenem avtomobilu.

Anonimen -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 21:29:13)

Prvega sem vedno jemala s sabo. Ko je bil dojenček ni blo panike, ker se je itak v lupinci vozu in če je spal(kar običajno je), sem ga vzela ven z lupinico vred. Zdej je ta prvi star že 9 let in ni panike, mi počuva male dva medtem, ko grem jst plačat. Je pa to res ful redko, ker mi običajno že [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] natanka avto.

Anonimen -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 22:48:46)

Počakata me v avtu.

Jančika_ -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 22:54:11)

Bi ju pustila v avtu, pa težita do nezavesti, da hočeta pomagat tankat in plačat. Mislita, da ne vem, da me v bistvu hočeta potem pri blagajni nasračkat za Gormiti jajca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Če bi spala, bi ju pustila not, ampak se ne spomnim, da bi se to kdaj zgodilo. V veliki večini primerov sem pa itak sama, ko grem tankat.

nejcko -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 22:56:17)

Počakajo v avtu.

zmajaz -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 23:09:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
natankam in jo pustm v zaklenjenem avtomobilu.

Jaz isto. Saj sta pripeta v sedežih in nikamor ne moreta. Ta večja pa itak tudi že razume, kaj pomeni, če ji rečem, da takoj pridem, in lepo pridno čaka. Tankam pa tako ali tako skoraj vedno na teh lokalnih manjših bencinskih, kjer ni gužve in sem takoj na vrsti za plačat, tako da ne čakata več kot kako minutko ali dve. Na splošno je pa to zelo redko, da grem tankat sama z otrokoma v avtu.

luka jan -> RE: ko greste plačat bencin... (25.9.2009 23:12:08)

Načeloma tankam tam, kjer plačam s kartico, če pa ne pa ga vzamem zraven. Pa ne da ga nočem pustit v avtu, mali hoče vedno z mano, drugače bi se mi utopil v solzah.

Ko pa je bil še manjši pa sem ga pustila v avtu, seveda sem ga prej zaklenila.

tamiflu -> RE: ko greste plačat bencin... (26.9.2009 6:24:53)

Nikoli ju nisem jemala s sabo, ko sta bla manjša.Sem lepo zaklenila avto, plačala pa smo šli dalje.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>