|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kah skuhati
25.9.2009 18:06:49   
onka
Zdi se mi, da je ogromno stvari, ki jih lahko skuham, ko pa začnem premišljevati, da bi to ali ono, se mi zdi pa kot da vsako jed kar naprej kuham. Seveda zdajle razmišljam, ko sem sita.user posted image
Kakšen predlog? Pa kaj, da bo tekoče in da čaka, ker bi skuhala danesuser posted image

< Sporočilo je popravil onka -- 25.9.2009 18:07:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kah skuhati
25.9.2009 18:18:42   
sanasan
ričet, jota, zelenjavna enolončnica, mesna enolončnica, juha iz bučk, porova juha....jaz včasih to kuham zvečer, nato pa naslednji dan dodam morda še kaj, kar ne maram, da se skuha prej (krompir v kosih npr.dodam katerikoli enolončnici, zgostim z rižem....)

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kah skuhati
25.9.2009 18:19:19   
sanasan
kup različnih omak zelenjavna, mesna...

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kah skuhati
25.9.2009 18:27:24   
lukec
Ajmoht, golaž, segedin... Se vidi od kod sem .

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?