Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ambulanta za motnje spanja 24.9.2009 17:03:56
|
|
|
|
Isabellabina
|
No moj je star skoraj 4 leta in imamo vsako noč probleme z histeričnim jokom ,ki ga sploh ne moremo pomiriti.Brca,tolče po vsem kar mu pride pod roke.Tud mi2 sva se pogovarjala z P o tem spanju pa je rekla ,da naj počakamo še kakšne pol leta,da bo mogoče minilo.Pri nas to traja že od rojstva dalje.Prvo noč v porodnišnici se je jokal ko zmešan ni pomagalo nič,in tako je še danes.Tako ,da ga odnesem v kopalnico in ga počasi zbudim in potem se pomiri in naprej spi,kot ,da ni bilo nič,in ko ga zjutraj vprašam ,če ve da je ponoči spet jokal,se ne spomni nič.
|
|
|
|
RE: ambulanta za motnje spanja 25.9.2009 8:51:26
|
|
|
|
kenya
|
Tudi mi2 s 14 mesečnico sva čez 2 tedna naročeni tam. Sva naročeni v lj. in piše naj prideva na sprejem, tako da če ima katera kakršnekoli izkušnje oz. informacije, bi tudi meni prav prišlo. Pri nas se prektično ponoči zbudi od 3-6x, joka in kriči in se je sploh ne da pomirit. Edina stvar, ki pomaga je flaša, čeprav vem, da ni ne žejna ne lačna. Tudi starejša je in še joka v spanju, ampak ta jok in kričanje pri mlajši sta čisto drugačna.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2009 22:53:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ambulanta za motnje spanja 28.9.2009 13:17:54
|
|
|
|
mkbk
|
no naš je čisto isti ponoči, kot je bilo opisano zgoraj - v glavnem ne da se ga pomirit, dokler se sam ne izčrpa. Včasih mogoče te druga flaška vode vžge, drugače pa ništa. Danes ponoči se je zbudil po dveh urah spanja in je potem bil nemiren (se je zbudil kake 5x do pol enih), potem pa od 3-4 tuljenje in potem ob šestih in ob 6.30. Na koncu sva vsaj vstala ob 8.10. Vsaj nekaj. No med 3 in 4 ga ni bilo mogoče umiriti. Star bo pa 13 m drug teden.
|
|
|
|
RE: ambulanta za motnje spanja 8.10.2009 21:49:39
|
|
|
|
kenya
|
Mi2 sva bili danes na pregledu. V lj. se sicer s temi motnjami ukvarja neka zdravnica na mestni otroški bolnici, ki pa je trenutno na porodniški, zato sva bili napoteni na pediatrično kliniko, na nevrološki oddelek. V bistvu čito brez veze. Sprejeti sva bili zjutraj, odpuščeni malo čez 16. uro in vse kar so naredili je bil EEG, da so izključili epilepsijo oz. nenormalno dogajanje v možganih. Zdravnik mi je razložil, naj bi bila to le razvojna stopnja, ki jo bo prerasla. Nekaj v smislu tega, da je pač navajena da jo steklenička pomiri in naj jo probamo pomirit brez (kot da tega ne počnemo že ene 4 mesce ). Občutek so mi dali, kot da jim kradeva čas, čeprav naju je tja napotil naš pediater, ki se mu pač to kričanje ponoči ni zdelo več normalno. Jaz sem pa izpadla, kot ena komplikatorka ( se mi obrača vsakič, ko morava v bolnico). Mkbk, a vidva sta že imela pregled? Mojcek1, nobenega snemanja ponoči (meni je bilo žal, da je nisem sama posnela med njenimi seansami ponoči in nesla tja). Naredijo EEG, kar traja 20 minut, ti poveš kakšni so ti napadi ponoči, potem pa čakaš do štirih, ko ti dajo odpustnico. In to je to.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?