kenya -> RE: ambulanta za motnje spanja (8.10.2009 21:49:39)
|
Mi2 sva bili danes na pregledu. V lj. se sicer s temi motnjami ukvarja neka zdravnica na mestni otroški bolnici, ki pa je trenutno na porodniški, zato sva bili napoteni na pediatrično kliniko, na nevrološki oddelek. V bistvu čito brez veze. Sprejeti sva bili zjutraj, odpuščeni malo čez 16. uro in vse kar so naredili je bil EEG, da so izključili epilepsijo oz. nenormalno dogajanje v možganih. Zdravnik mi je razložil, naj bi bila to le razvojna stopnja, ki jo bo prerasla. Nekaj v smislu tega, da je pač navajena da jo steklenička pomiri in naj jo probamo pomirit brez (kot da tega ne počnemo že ene 4 mesce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]). Občutek so mi dali, kot da jim kradeva čas, čeprav naju je tja napotil naš pediater, ki se mu pač to kričanje ponoči ni zdelo več normalno. Jaz sem pa izpadla, kot ena komplikatorka ( se mi obrača vsakič, ko morava v bolnico). Mkbk, a vidva sta že imela pregled? Mojcek1, nobenega snemanja ponoči (meni je bilo žal, da je nisem sama posnela med njenimi seansami ponoči in nesla tja). Naredijo EEG, kar traja 20 minut, ti poveš kakšni so ti napadi ponoči, potem pa čakaš do štirih, ko ti dajo odpustnico. In to je to.
|
|
|
|