|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad in spanje
24.9.2009 10:23:40   
daisyb
pozdravljene,

moj mali ima tri mesece in je malce prehlajen..cez dan je v redu, ponoci pa ima skoz zamasen nosek. zanima me kako je najboljs, da ga dam spati, da mu bo ponoci laze. drugace spi na trebuscku..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad in spanje
24.9.2009 10:27:38   
Hope2
dvigni mu vzglavje

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2009 10:28:08   
ledenaa
dvignjeno vzglavje ter operil P

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2009 12:02:04   
kristinaj
dvigni vzglavje, sčisti nosek, jaz jim dam pod posteljo vročo vodo v katero dam malce mazila proti prehladu, ki ga dobiš v lekarni, lahko kupiš tudi od fitobalm bimbi in ga namažeš po prsih oz. jaz bi ga po bodiju ker je še tako mali, čeprav je krema 0+. in če ima dudo mu jo daj, ker z njo lažje dihajo.

če to ne pomaga, zvečer v vsako nosnico SAMO kapljico operila za otroke in potem mu daj mleko za pit, da se nosek odpre. z operilom ne pretiravaj, uporabljaj ga samo čez dan ker je šele od leta naprej namenjen za uporabo.

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2009 14:12:47   
živa
Nareži čebulo, jo zavij v plenico in obesi nad posteljo. Tole je rijin recept in res pomaga.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2009 14:15:11   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Nareži čebulo, jo zavij v plenico in obesi nad posteljo. Tole je rijin recept in res pomaga.

user posted image
evo, bom danes probala.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2009 20:56:45   
PC Baby
Pa prosim javi če pri vas tudi pomaga.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2009 6:54:35   
pupika
Tole s čebulo je res, jaz sem parkrat narezala in zavila v plenico, ter obesila na stensko lučko. Pri nas pomaga pri kašlju, lažjem dihanju. Se mi zdi, da čebula še najbolj pomaga.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?