prehlad in spanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

daisyb -> prehlad in spanje (24.9.2009 10:23:40)

pozdravljene,

moj mali ima tri mesece in je malce prehlajen..cez dan je v redu, ponoci pa ima skoz zamasen nosek. zanima me kako je najboljs, da ga dam spati, da mu bo ponoci laze. drugace spi na trebuscku..

Hope2 -> RE: prehlad in spanje (24.9.2009 10:27:38)

dvigni mu vzglavje

ledenaa -> RE: prehlad in spanje (24.9.2009 10:28:08)

dvignjeno vzglavje ter operil P

kristinaj -> RE: prehlad in spanje (24.9.2009 12:02:04)

dvigni vzglavje, sčisti nosek, jaz jim dam pod posteljo vročo vodo v katero dam malce mazila proti prehladu, ki ga dobiš v lekarni, lahko kupiš tudi od fitobalm bimbi in ga namažeš po prsih oz. jaz bi ga po bodiju ker je še tako mali, čeprav je krema 0+. in če ima dudo mu jo daj, ker z njo lažje dihajo.

če to ne pomaga, zvečer v vsako nosnico SAMO kapljico operila za otroke in potem mu daj mleko za pit, da se nosek odpre. z operilom ne pretiravaj, uporabljaj ga samo čez dan ker je šele od leta naprej namenjen za uporabo.

živa -> RE: prehlad in spanje (24.9.2009 14:12:47)

Nareži čebulo, jo zavij v plenico in obesi nad posteljo. Tole je rijin recept in res pomaga.

FLASK_A -> RE: prehlad in spanje (24.9.2009 14:15:11)

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Nareži čebulo, jo zavij v plenico in obesi nad posteljo. Tole je rijin recept in res pomaga.

[image]http://kofetkanje.mojforum.si/images/smiles/kaj.gif[/image]
evo, bom danes probala.

PC Baby -> RE: prehlad in spanje (24.9.2009 20:56:45)

Pa prosim javi če pri vas tudi pomaga.

pupika -> RE: prehlad in spanje (25.9.2009 6:54:35)

Tole s čebulo je res, jaz sem parkrat narezala in zavila v plenico, ter obesila na stensko lučko. Pri nas pomaga pri kašlju, lažjem dihanju. Se mi zdi, da čebula še najbolj pomaga.

Stran: [1]