Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 11:34:00
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja Pupika:rozica::rozica::rozica: res komaj čakam in upam, da bo vse vredu, pa sej bo, če je blo do zdej bo pa še naprej:) Bom fejst gledala, pa bova poskusla dr.Pušenjaka nahecat, da nama še 3D UZ nardi, pa bomo mogoče vidli če je pikec al pikica:) Sej vam bom napisala, ko pridem nazaj:)
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 11:38:44
|
|
|
|
pupika
|
tinkamiška boš videla vse bo v redu. Videla boš pstke na rokicah in nogicah. Sej jaz mislim, da ti kar vsi naredijo 3D UZ, če jih prosiš. Kako pa se kaj počutiš? :miska::miska::miska::miska::miska: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Za tebe in za tvojo malo :duda: pa :angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 11:44:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pupika, počutim se vredu, danes celo slabosti ni, upam, da je opravla z mano:) Hvala za :miska::miska::miska: in :angel::angel::angel: pa še za:rozica::rozica::rozica::) Drži se:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 11:52:14
|
|
|
|
anadejka
|
Hi hi Tinka full si dobra:)-:)-:)-čist sm se te zdele predstavljala;). A veš kaj je pa mene mal strah,da bom čist pozabla k se bo treba podpisat ,ker bom sigurn takrat mal zmedena in se ne bom spomnla da imam nov priimk.;)
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 11:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vam malo zavidam punce, ko vidim, kako ste povezane druga z drugo, pa ceprav se vecina izmed vas, vsaj predvidevam tako, ne pozna osebno, ampak le tako preko neta. Pogresam moje prijateljice in kolegice doma v Sloveniji...saj preko maila tudi gre, a v zivo je le v zivo. Upam, da bo nekoc drugace.... Spreglejte to moje nakladanje, mam danes neke prebliske!8)
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 11:59:11
|
|
|
|
pupika
|
Anadejka boš videla, ko se moraš podpisati ti matičar pred tem reče. Tako, da brez panike. Jaz je sploh nisem slišala, ko mi je rekla najprej možev potem pa moj. Pa sem bila kar malo zgubljena, ker nisem vedela s katerim se moram najprej, pa sem jo še jaz vprašala. Pri dveh priimkih so same komplikacije, danes pa tako in tako samo moževega uporabljam, se kar navadiš potem na to spremembo.
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 12:00:29
|
|
|
|
pupika
|
MucaMaca upam, da boš kmalu spet med svojimi prijateljicami, da lahko na koga položiš glavo, ko ti je težko pri srcu. Ali pa da se lahko nekdo s tabo smeje ali pa joka od sreče.
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 12:03:31
|
|
|
|
emaa
|
MucaMaca pa povej, ko boš v Slo pa se lahko s katero v živo srečaš, se zmeraj katera najde, ki ma čas, iz kje v Slo pa si drugače, ko si tukaj
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 12:09:36
|
|
|
|
pika74
|
ja mucamaca, me boš navadla kšn vej vej vej pa bel :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 12:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce! Sej tako hudo spet ni, ampak sem pa na trenutke precej osamljena...situacijo poslabsa se dejstvo, da nikakor ne najdem sluzbe! :hudicek: Ti tecni EU predpisi in omejitve!:hudicek: Me res jezi vse skupaj! Imam diplomo, pa se v MacDonaldsu ne morem delat! :( Tako da sem kar veliko doma, sama. Na sreco moj mozek zdaj dosti prej pride iz sluzbe, na zacetku sem ga cakala kar do petnajst cez sedmih zvecer!:( Nakladam, nakladam, kaj? 8) Drugace sem iz Sentjurja pri Celju. Nestrpno odstevam dneve do pocitnic doma! Zdaj grem pa malo v shopping, brat ima kmalu 11. rojstni dan ( 15 letna razlika med nama), moram kaj lustnega najdit zanj!!!! Pridne bodite in lepo se imejte, punce!
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 12:12:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anadejka, hehe, mene je blo tut tega strah, pa je res tako kot je Pupika rekla, te prej opomnejo, samo tist podpis ni skoraj nič podoben temu, s katerim se zdej podpisujem,ko sem že bolj zverzirana:)-:)-:)- Mam pa samo moževega, če bi pisala zraven še svojega bi bla ena dolga klobasa:)- Muca Maca, sej te kr občudujem, ko si šla sama tja gor, no sej ljubezen naredi svoje in pravzaprav nisi čisto sama, ampak včasih je res fajn, ko lahko poklešpetaš z nekom, ki ve skoraj vse o tebi, pa ni tvoj mož:)- Pa res sporoči, ko boš v SLO, mogoče se pa lahko dobimo, potem, ko boš oblaufala vse svoje najljubše:) Ne bit žalostna, tudi z nami se lahko pogovarjaš kadarkoli, pa čeprav samo preko neta:rozica::rozica: Še dobro, da ga imamo:) Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 12:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Se enkrat hvala punce! Krasne ste!!!!! :):miska: Rozice za vse vas! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 13:05:58
|
|
|
|
Gea1
|
Ko boš tukaj in če se boš dobila s Tinkomiško, pa še mene pokličita, ker sem tud tle blizu doma. Pozdravček! :sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 13:46:10
|
|
|
|
pika74
|
ja, pa še men povejte, mogoče bom šla glih takrat na Dunaj, pa bomo mal čvekale :)-:)-:)-
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 13:49:12
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, ti ko že znaš rečt vej, vej, bei, al neki tazga:)-:)-:)-
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 13:50:12
|
|
|
|
pika74
|
bel :)-:)-:)-:)- (telefon)8)
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 13:51:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
:)-:)-:)-
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 14:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
:)Ta prave ste, punce! Res ste face vse skupaj! :) Ja, domov prideva prvi teden v juliju. Ce se kiri da, se lahko kamot kje npr. v Celju dobimo na kaksnem sokecu ali kaj podobnega. Samo da vam ze vnaprej povem ,jaz sem med tistimi bolj sramezljivimi.:ups: Aja pa bel pomeni poklici! :)-:)-:)- Telefon je pa telefoon! :)-8)
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 14:29:30
|
|
|
|
Gea1
|
In kako dolgo ostaneš tu?
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 14:29:53
|
|
|
|
pika74
|
uuuuu fino, da si povedala. Da ne bom kšne neumne strelala s tem belom 8)8)8)8)
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 14:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ostaneva do nekje 22.julija!!!!!!!:bravo: Pika74...:)- ti samo sporoci, ce zelis razsiriti svoje znanje nizozemscine, z veseljem pomagam!!!!:miska:
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 14:40:35
|
|
|
|
tinkamiška
|
U Muca Maca, takrat bom pa že nazaj iz morja, pa se res lahko dobimo na sokcu, pa Gea, pa Ronni, pa če bi še katera prišla bi blo super:bravo::bravo::bravo: Pika maš kako službeno tu mim takrat? Muca Maca, sej jst sem tut bolj sramežljiva, ampak pol takoj pozabiš na to:) :bravo::bravo::bravo: Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (238. nadaljevanje) 9.6.2005 14:44:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Super! Upam, da se bomo res kaj zmenile in se dobimo! :bravo: Btw moj MSN email je pupa_lol@hotmail.com , ce je kira zainteresirana, da malo pocvekamo. Dan sem zelo busy, imam 2 stroja cot oprana, delo klice! Pa vmes skacem do trgovin, pa urica mine kot keks! Imamo pa danes sonceka, je prav fino hip hop na kolesu malo sem in tja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.