tinkamiška
|
Uuuuu kolk se vas je danes oglasilo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ena dobra stvar je pa le, če ni sončka, se vsaj tukaj kej dogaja:)-:)-:)- Pika, porkaduš na hamolt! Bi rekla moja stara mama. (pojma nimam kaj pomeni, kej lepga pa sigurno ne, to je blo namenjeno tvoji:hudicek:, mogoče se bo pa ustrašla, pa je naslednjič ne bo) Ja kako je blo na Dunaju, si kej lepga kupla, je blo sploh tako vreme, da si lahko šla na sprehod? Sem vas vse prebrala, pa vsaki se nekaj dogaja:) Anitka, upam, da ne bo izcedka, da sploh ne bo ničesar v zvezi z:hudicek:! pa še en! Jst bi tudi rada, da bi se vidle!!!:):):) Upam, da bo kmalu kje kako srečanje! Joj Anadejka, jst sem se pa nekaj iz svoje poroke spomnla. Sem mela tremo veš, in me je blo strah, da bom tisti DA rekla premalo na gals, al pa da bom ravno takrat zahripana, al naj reče DA al JA...miljon enih strahcov okol tistega DA in ko sem med govorom tistga uradnika tam razmišljala o tem DA, on vpraša, a ima kdo kaj proti tej poroki in jst skoraj rečem DA! Joj, zdej mi gre kr na smeh, ko se spomnem, ampak takrat sem pa kr otrpnla. No sej potem je blo vse vredu, samo, ko bi si morala z mojim dat prstane na roki, ga jst kr nisem hotla spustit, kr en krč me je zagrabu:)-:)-:)- Jojoj, pa tak cool sem zgledala na vzven:)-:)-:)- TIA kok fajn, da boš spet vidla svojega pikca!:bravo::bravo::bravo: Astra:miska::miska::miska: Pupika fajn se mej na:morje:!!! Uživaj kar se da, se boš vsaj pogrela tam, ko je pa tukaj tak mraz! Vse babnce fajn se mejte pa sej vsete kaj vam želim...mir na vsetu:)-:)-:)-, no to tut, pa držim pestke za vse vas!:miska::miska::miska::miska::miska: Tinka:) P.S.dans mi ni blo še nič slabo, moj nju luk so pa mal krajši lasje, še zmeraj neukrotljivo skuštrani, pa mal sem se pobarvala, pa ne z barvo s prelivom;) Pa-pa:rozica::rozica::rozica: Tinka
|