|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noče k meni
29.9.2009 15:27:25   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

pr nas je tud pr inašem triletniku mama faza atijeve sploh šenismo uspel dočakat.. zdej sem še v 8 mescu nosečnosti pa je začel v vrtec hodt in ne pusti da ib ga tati peljal ampak ga morem jaz... user posted image user posted image  oh kriza k se itak komi premikam že in sem vsa okorna ... ker če ga on pelje je cel halo v bloku... to je cel kup dretja da ga že zarad ljubega miru skor rajš sama peljem samo ne vem kako bo ko bom šla rodit.. nej se kr pošimata... sploh nočem vedet...
Kako bo pa, ko boš prišla z novorojenčkom domov? A ga boš tudi ti v vrtec vozila? Ker takrat bo še toliko bolj vstrajal pri tem. Meni se zdi boljše, če bi že sedaj uvedli tako jutranjo rutino kot bo po prihodu novega člana.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!