mkbk -> Noče k meni (22.9.2009 15:20:49)
|
Živjo! Ful sem žalostna, tako da moram kar vprašati vas, ki ste tukaj, če se je že kateri to zgodilo. Namreč, moj mali (star je 13 mesecev) že dva dni noče k meni v naročje ampak je okej samo če ga očka carta ali pa nosi. Ful mi je čudno, ker prej ni nikoli bilo take reakcije, sploh ker sem jaz še ves dan z njim ker imam še porodniško. Običajno je, da otročki nočejo stran od mamic, naš je pa včeraj dvakrat začel jokati, ko mi ga je mož hotel dati v naročje. Čeprav je bil potem čisto normalen,ko sva bila samaSem bila včeraj cel dan čisto fertig, danes pa isto je pri meni tulil kot zverina, pri očitu pa lepo tiho. valda me je najprej prešinilo kaj delam narobe. se mi zdi, da se ful ukvarjam z njijm ko sva sama, vsaj trudim se, normalno da sem kdaj naveličana, ampak predvsem neprespana ko ponoči še vsaj 6x vstajamo. Sicer je mož ful angažiran očka in vse, samo meni je bilo tako hudo, ko me je mali zavrnil, mislim saj ne ve kaj dela, vendar pa dobro ve kaj hoče in česa ne, očitno jaz nekaj delam narobe [sm=smiley19.gif]. Sem mislila, da se to dagaja ko so starejši...res je da mu trenutno rastejo štirkice, ampak tu ne vem če je kaka povezava... Naj omenim še, da se ful bolj joka, ko gre oči iz sobe kot pa ko grem jaz -šmrk, šmrk
|
|
|
|