|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
3.10.2009 11:38:33   
Blueeyes
dons je pa neki žalostno kle na forumu... kje pa so vse???

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
3.10.2009 11:46:37   
Blueeyes
ja nč, vidim da se nič ne dogaja. grem še fb do konca počekirat pol pa veselo na delo k sije sonček

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
3.10.2009 11:47:56   
Dudica1
tud pri nas je sonček in ko pride ati domov gremo v gozduser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
3.10.2009 11:48:16   
pokica_
Ma pr nas spet kriza...Anej noče jest! Noče spat! Že od 7.30 ni jedel...lačen, pa noče jest, sam joka.user posted image Maaaaaaaaa!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
3.10.2009 11:48:27   
lake
Se vse k možekom stiskajo, al so pa na sončku.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
3.10.2009 11:49:44   
lake
Dej ga v voziček pa mal okol pel, to pri nas pali, takoj zaspi. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
3.10.2009 11:52:27   
pokica_
Ma sj nebo druge, res. Grem se oblečt pa vse zrihtat pa gremo vn v MS. Pa po kitajca! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
3.10.2009 11:59:47   
majana79
lake, sam midve štrajkava user posted image Stiskat nimam volje, zlagam perilo, Jure spi, vreme je pa kr neki user posted image

Katarina
, čestitke user posted image Sama sem junijka 2009 pa si niti v sanjah ne predstavljam, da bi naslednje leto spet zibali. Ni šans. user posted image Iz moje perspektive sta zelo pogumna, držim pesti, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
3.10.2009 12:01:17   
majana79
Cveka, kako je s taščo?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
3.10.2009 12:04:46   
Anonimen
jz pa kosilo kuham pa sama sem doma z niko je šel ati in sinko k babici na obiskuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
3.10.2009 12:06:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Cveka, kako je s taščo?

s taščo je zelo hudo

ima pljučnico in sepsouser posted image zdaj jo futrajo z antibijotiki in s kisikomuser posted image pravi da se počuti bolje sam kjer koli sem prebrala piše da imajo bolniki z oslabelim imunskim sistemom samo 40% možnosti da preživijouser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
3.10.2009 12:07:54   
Katarina_K
Midva sva šla kr načrtno v tole, da bi bil še drugo leto eden. Pač ene 4 leta (upam, da sam 4, hehe) ne bova spala. :)
Bolj me skrbi, če bo telo zdržalo... Sem že na prvem pregledu po porodu govorila z ginekologinjo, da bi šla rada iz ene porodniške v drugo, pa je rekla, da načeloma naj ne bi bilo težav...da je pa itak lahko rizična prva al pa peta nosečnost... Bolj me skrbi to, da se sploh ne počutim nosečo - razen izostale menstruacije ni nobenega drugega znaka, tako da upam, da je vse ok. Prvi pregled imam 14.10., pa držte pesti. ;)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
3.10.2009 12:13:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katarina_K

Midva sva šla kr načrtno v tole, da bi bil še drugo leto eden. Pač ene 4 leta (upam, da sam 4, hehe) ne bova spala. :)
Bolj me skrbi, če bo telo zdržalo... Sem že na prvem pregledu po porodu govorila z ginekologinjo, da bi šla rada iz ene porodniške v drugo, pa je rekla, da načeloma naj ne bi bilo težav...da je pa itak lahko rizična prva al pa peta nosečnost... Bolj me skrbi to, da se sploh ne počutim nosečo - razen izostale menstruacije ni nobenega drugega znaka, tako da upam, da je vse ok. Prvi pregled imam 14.10., pa držte pesti. ;)

najprej čestitkeuser posted image user posted image vso srečo, in seveda bom držala pesti celo nosečnost da bo vse vredu in da boš normalno donosilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katarina_K)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
3.10.2009 12:13:22   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

s taščo je zelo hudo

ima pljučnico in sepsouser posted image zdaj jo futrajo z antibijotiki in s kisikomuser posted image pravi da se počuti bolje sam kjer koli sem prebrala piše da imajo bolniki z oslabelim imunskim sistemom samo 40% možnosti da preživijouser posted image

Ah, to je statistika, vi morate mislit na najboljše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
3.10.2009 12:13:55   
majana79
Katarina, veš da bomo držale pesti pa itak bo vse ok. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
3.10.2009 12:15:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

s taščo je zelo hudo

Ah, to je statistika, vi morate mislit na najboljše user posted image

sej mislimo na najboljše.... sam ..... če doktorji ne napovedujejo.... najboljše, je najbolje da se začnemo pripravljat na najhujšeuser posted image ampak upam da do tega ne bo prišlo.....

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
3.10.2009 12:35:11   
Dudica1
Jaz sm mela pa dopoldne kolegico z družino na kavici,pol smo šli v trgovino v logatec...zdej pa oba spita user posted image user posted image ...pol pa kosilo in ven po kostanj ki ga bomo pol še mal spekli!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
3.10.2009 12:40:41   
lake
Sm mal zalegla, Taja še kr spi, možek pa dela kosilo, in samo čakam da bo rekel naj mu pomagam user posted image . Evo je že. user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
3.10.2009 12:42:46   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image ...reč mu da maš dopust 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
3.10.2009 13:09:50   
PapuaNG
Sej je še skoraj prezgodaj za čutit nosečnost,ani? Jst kak mesec pa pol nisem skor nič čutila (razen povečanega apetitauser posted image ). Je pa bratranc od mojga ravno avgusta dobil hčerko, leto in nekaj dni po sinčku, pa je bilo vse ok, ni bilo panike. Pa so se vmes še selili,pa je zneslo, kljub temu,da niti lifta nimajo (so pa ene 4. štuk, če prav vem). Mislim, da bo težje po porodu, ko bosta kar naenkrat dva, za katera bo treba skrbeti...

Neposredna povezava do sporočila: 2195
3.10.2009 13:13:53   
Dudica1
Itak da znese če se zato odločiš...vse bo dobro in ok!user posted image
Se mi zdi da je kakšnim prav težko pri nenačrtovani nosečnosti,da se obnašajo kot da to ne bi bili in potem tud ne gre vse tako kot je treba.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
3.10.2009 13:19:37   
Katarina_K
Ah, sem delala paniko zdaj pri prvem, kako se bom znašla, pa nam kar gre. :) Če ženske lahko vzgajajo dvojčke, trojčke...bom tud jz nekak. Saj so tudi slabi dnevi, ampak so mali taki srčki, da ne moreš biti dolgo slabe volje, a ne. :)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
3.10.2009 13:22:35   
Dudica1
Saj so tudi slabi dnevi, ampak so mali taki srčki, da ne moreš biti dolgo slabe volje, a ne. :)

uf s temle se pa strinjam...sej jaz Majem sploh slabih dnevov nimam...ampak z tavečjim je pa včasih obup!!! In pol ko mi kakšno lepo pove in je priden je pa lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2198
3.10.2009 13:42:33   
ledenka

čestitam! si pa pogumna user posted image ampak itak bo vse ok, pa upam, da bo manj kot 4 leta nespanja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2199
3.10.2009 13:58:13   
Anonimen
ja pr nas je isto, najprej kej ušpič pa sm jezna k user posted image pol me pa pogleda pa me objame in se opravič in sploh ne morem bit jezna več nanga, z niko pa še nisve mele slabih dnevovuser posted image
kaj čmo to so naš otroc, včasih so sončki včasih pa....user posted image , sej če pomislim a mogoče kera ve kakšna je bla ona k je bla tojk stara k so naš otrocuser posted image user posted image user posted image jz ne tako da se pozabi, tiste stvari k so slabeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?