|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
3.10.2009 8:38:08   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

oooo, čestitke aprilčici za tako hitro ponovno nosečniško akcijo!!!!user posted image user posted image user posted image

kera je noseča????

nosečka je pa rea27.

Jutro babuške!
Današnja noč lepaaaaaaaaaa,...ker je ati mirkal tamalga...jst pa spala, zdaj že 2 dni skos....tko podnevi počivala kot ponoči spala in sem spočita, čeprav sma šla ob pol enih ponoč spat.
Zdaj je šel pa dol po zajtrk v trgovino, bo mortadela, poli, sveže žemlje in gavrilovič paštetka. Pa tud kavica že dišiiii.
Danes sem občutno bolje,...hodim lahko, sedim tud že lahko...tk da bo...če bom vredu, bomo celo šli mal tiste dinozavre gledat danes.

k.tja...razloži malo,,..

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
3.10.2009 8:39:07   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image ....neki pa noče prilept

a unga k nam bo ta zajtrk prnesu v posteljo??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
3.10.2009 8:40:40   
pokica_
oooojej lake.....upam da je vse ok....mal jo spremljaj ja, kot pravi Kati. Bruhanje, vročina, hranjenje....No sj itak veš sama, ane? user posted image

Kati....ja leeeeeeeepo se bote imeli danes in jutri!!! Ju3 mi gremo na kosilo k mojm in kostanje pečt...bo tud fajn.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
3.10.2009 8:45:14   
FLASK_A
lakeuser posted image

Kati, uživajte!user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
3.10.2009 8:47:33   
KatMat
ja sej se lahko kera pridruzi...na kaksnem pircku....majana????

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
3.10.2009 8:48:14   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
3.10.2009 8:50:31   
KatMat
poki mi smo bli tud zanc na kostanju in vincku.....mmmmmm je disalo....sam nobenga nisem pojedla

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
3.10.2009 8:53:11   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

uuuuuuu ne vem ce bi blo men kej do zajtrka....hihihih...tist viski bi pa z zobmi odprlauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
3.10.2009 8:55:27   
FLASK_A
user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
3.10.2009 8:57:44   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
3.10.2009 9:08:23   
majana79
Jutro!

Ste pa lepo začele ta dan.

Sem že lačna ratala, večih stvari.

Aja, jst se nisem naspala, tolk v vednost, mi je pa moj obljubil da gremo danes do Supernove, da grem pogledat za ene hlače. Mogoče mi to pomaga, da bom boljše volje. Jure se pogovarja v posteljici, je pokonci že od 7 user posted image in kar noče spat...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
3.10.2009 9:21:05   
Anonimen
no jz pa pridna in vse pospravla, prah pobrisala posesala in pomilauser posted image user posted image user posted image user posted image   zdej pa počas prštimat kosilo, k bojo ob enih vsi šli od doma sam jz in nika ostaneve domauser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
3.10.2009 10:47:16   
pokica_
Ja KatMat, zakaj pa nisi pokusla kostanja? Dojenje?

Mmmm...jst pa komi čakam jutri! Če me spet še 1x ne useka v križu.user posted image

Anej je zadremal za kake pol urce, pol se najemo pa gremo vn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
3.10.2009 10:53:00   
Katarina_K
No punce, dost ugibanja, kera od nas bo spet prva noseča.
Sem majčica 2009 (hja, vas bolj berem...bolj tiha punčka user posted image )...in tudi majčica 2010.  Yupiii, vse tako, kot sva načrtovala z dragim. No, upam, da bo vse ok na pregledu. PDP bo 26.05.2010. V prvo mi ni uspelo rodit v majčicah, sem med junijkami, ker sem bila 13 dni čez rok...upam, da bo zdaj z-majček. :)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
3.10.2009 10:57:41   
PapuaNG
wooohooo, pogumno user posted image Vso srečo, upam, da bo šlo vse BP. Pri nas pa majček že tehnično ne bi bil možen, ker še ni menstruacije user posted image

Jst sm pa že polikala en kup, spucala nove omare v kopalnici in nekaj že notri zložila, zdej je pa čas za malo počitka, ker zgleda, da bo tut tamal zaspal (si je poveznil slinček čez glavo user posted image ).

(odgovor članu Katarina_K)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
3.10.2009 11:02:27   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Katarina_K

Sem majčica 2009 (hja, vas bolj berem...bolj tiha punčka user posted image )...in tudi majčica 2010.  Yupiii, vse tako, kot sva načrtovala z dragim. No, upam, da bo vse ok na pregledu. PDP bo 26.05.2010. V prvo mi ni uspelo rodit v majčicah, sem med junijkami, ker sem bila 13 dni čez rok...upam, da bo zdaj z-majček. :)

ČESTITKE!!!user posted image  Čim lepšo nosečnost in zdravega otročka ti želim!  

Neposredna povezava do sporočila: 2166
3.10.2009 11:03:56   
Katarina_K
Menstruacija sploh ni pogoj za zanositev. Poznam punco, ki je zanosila pri prvem sexu po porodu. Sploh še ni imela menstruacije, dojila je... Potem je pa šele v 12. tednu ugotovila, da je noseča, ker ji je bilo non-stop slabo. :) Tko da...punce previdno, če nočete še naraščaja. :)

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
3.10.2009 11:07:31   
PapuaNG

Menstruacija sploh ni pogoj za zanositev. Poznam punco, ki je zanosila pri prvem sexu po porodu. Sploh še ni imela menstruacije, dojila je... Potem je pa šele v 12. tednu ugotovila, da je noseča, ker ji je bilo non-stop slabo. :) Tko da...punce previdno, če nočete še naraščaja. :)

no sej smo poskrbeli tudi za zaščito seveda user posted image Smo u prvo 'pazili', pa imamo zdaj user posted image Tako da sem tokrat jaz vzela stvari v svoje roke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2168
3.10.2009 11:09:23   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke... pa dej kej več se nam oglašaj.. pa kakšne slikce nam daj za pogledat.. da vidimo našega zmajčka

Neposredna povezava do sporočila: 2169
3.10.2009 11:15:19   
Katarina_K
Hvala, hvala.
Slikce mam na FB...me lahk dodate (Katarina Kregar)...itak vse kmetujete tam gor. ;)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
3.10.2009 11:16:36   
Blueeyes
jz sem te glihkar dodala

Neposredna povezava do sporočila: 2171
3.10.2009 11:20:57   
pokica_
Jst tud Katarina.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
3.10.2009 11:29:49   
Blueeyes
sem te komaj dodala pa si že moj friend of the day user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
3.10.2009 11:29:50   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image in srečno! te bom tudi jaz dodala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2174
3.10.2009 11:37:24   
lake
Sva bla v trgovini, zdej je pa obadva spita, upam da Taja ne zarad padca, samo glede na to da je bla od zjutri skoz dobre volje je pomoje ok. Ji bom pulz merla na eno uro. Sm smotana mama s poklicno deformacijo user posted image

Katarina_K čestitke user posted image user posted image in lepo nosečnost, pa res se še kej oglasi pri nas, pa poročej kej o user posted image majčku 2009 in zmajčku 2010.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?