Anonimen
|
se tudi Urbanu nosek oglaša,... ajetam* glede sprehajanja je pa že res tako, da si pri drugem bolj obremenjen s časom in zato je tudi manj časa za dolge vsakdanje sprehode. tudi sama to kar pogrešam, posebej, ker sem mislila, da ko bo moj prvi v vrtcu, bom imela pa več časa,... sem še celo manj zunaj, kot pa ko sem imela oba pri sebi Tanja_ je hudo, a po drugi strani... mogoče je bolje, da jo zdaj navadiš na sistem, ker ko se bo začela posedati, bo tudi trma večja. punce, sem si ravno danes malo prebrala Našo ženo in tam je napisano tudi nekaj o tem, kako vzgajamo otroke,... sem se zamislila. mogoče se preveč vtikamo v njihova življenja in jim premalo pustimo, da se sami naučijo živeti. kot v smislu: preveč jih ujčkamo. otrok bi se moral naučiti sam zaspati... in če je jok pri tem potreben, potem,... se mi zdi, da je Papua enkrat omenila, da naj bi se z jokom ubranil stresa (Papua, popravi me, če se motim)... sem imela takrat pomisleke, zdaj pa premišljujem, če le ni tako res... Urban večkrat zaspi v joku,... ko je res utrujen. mu takrat ne pomaga ne naročje ne voziček ne lupinica,... enostavno ga položim v posteljico in pustim, da se zjoka in zaspi. ampak se mi zdi, da zdaj že ve, kakšen je postopek, ko ga položim v posteljico,... ne tečnari več toliko, včasih se začne z nasmehom na obrazu igrati in je bolj zadovoljen kot pa na tleh,.. potem ga slišim, kako pojamra in naenkrat tišina. ampak je vsakič malo drugače... išče način, ko mu bo najbolje, mogoče... no, ja, ne vem...
|