Anonimen
|
sva šla z Urbančkom v DM po elastike za lase... mi jih Oskar vse "pokrade" in porazgubi,... in tudi meni neverjetno izpadajo lasje = prav nagnusno, ko potem Urbanu iz pestk vlečem te "mrtvake". če jih imam spete v čop, jih vsaj malo bolj lahko kontroliram,... zjutraj, ko pa pogledam po postelji, se pa lahko kar zgrozim,... povsod so! dolgi, tanki in nepremični,... pa ni ravno toplo zunaj,... prav nič prijetno za sprehajat se mi ni zdelo. vseeno sva naredila še en krajši krog okrog blokov (da ne rečem, da sem mu zunaj spet menjala pleničko, ker si je v DM-u dal duška... pa še ugotovila sem, da sem pozabila vlažne robčke doma, v DM se mi pa ni dalo nazaj,...) zdaj spet spi. kar naj, imam malo miru preden greva po Oskarja v vrtec. petrazg, tubby, tisti ježki so pa baje od zmajčkovega butika,... Oskar je včeraj enega takoj zmazal, drugi ga pa čaka v hladilniku (je zjutraj 2x ugriznil, potem pa mi zabičal, da mu ga ne pojem = že ve, da je treba mamici posebej naročiti, da se kakšna stvar ne poje, če ne kar izgine ) zdaj hodim v hladilnik gledat tistega ježka in tako zelo bi mi sedajle sedel v želodček... na, pa se tolažim z jušnimi kroglicami .
|