mama11 -> RE: Z-majčki 2009 - 4. del (24.9.2009 13:32:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dons sm mojo teto poslala v Hofer k so mel ene kompletke pocen - je kupla žabice, majčko, brezrokavnik in kiklco za Gajo.. velikost 92.. nism upala vzet 86 k zdej se je kr redit začela, pa da ji pol ne bo slučajno premajhno Ojojoj, blue, ne pretiravaj. Moja starejša ima 22 mesecev in je za svojo starost tako po teži kot po višini nad povprečjem, pa zdaj nosi cifro 92 (poleti še 86). Tako da, razen če si delaš zalogo za leto in pol naprej, nikar ne kupuj tako velikih cotk. Najhitreje rastejo do 3 mesecev, potem do 6 še kar hitro, potem pa vedno počasneje. GH še nismo začeli in bomo tudi še počakali - do 6. meseca, če se bo dalo, če pa ne pa vsaj do par tednov pred tem. Začela bom pa verjetno s kuhanim janežem, kot sem pri starejši. Uvajala bom pa najprej zelenjavo (najprej 3Kje - koromač/janež, korenje, krompir), potem pa še sadje in nato kombinacije. Pa pazite s kakšnim korenčkom ali banano, ker rada zapirata, še posebej, ker naj bi uvajal posamezno hrano po 3 dni. Sadje pa obvezno prekuhat prej, da jih ne zvija revčkov. Pred pol ure smo imeli končno sračko. Nič ni bilo slišati samo se je ful pritoževala v igralnem centru medtem, ko sem razobešala perilo. Grem, povoham in sem jo samo nesla na povijalno. Najprej sploh ni izgledalo tako hudo, potem je pa rinilo in rinilo še in še ven. Sem samo menjala pleničke podnjo. Mislim, da sva bili v kopalnici skoraj pol ure - zadnjih 10 min ni šlo nič več ven, samo sem jo preventivno pustila. Se je pa kar nakakala - čeprav bi pričakovala še hujše glede na to, da je danes 11. dan... pišuka, Arboretum ne bi kaj dosti profitiral. Ampak res - zdaj popijejo že okoli liter mleka na dan. To pomeni, da se je v trebuščku cmarilo okoli 10 l mleka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|