Blueeyes -> RE: Z-majčki 2009 - 4. del (24.9.2009 11:30:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz mam pa nekaj vprašanj: - tiste ki imate aptimel, a ste že začele dajat 2?
- kdaj ste začele GH?
- kateri okus GH ste najprej dale za probat?
sem že mal pozabila k je ta čist drugače narejena k taprvi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jz ji še kr dajem AM1 gosto hrano sem začela pr 4 mesecih (kakšen teden prej) najprej sm ji dala jabolka, hruške in banano... zdej bomo prešli na zelenjavo,.. korenček je že pripravljen.. pa poleg tega ji še različne frutke dajem - so ji vsi všeč, samo moti jo riž k je notr.. so ji očitno preveliki koščki, pa začne kašljat in se spakovat FLASKA, pokica full luštne slikce dons sm mojo teto poslala v Hofer k so mel ene kompletke pocen - je kupla žabice, majčko, brezrokavnik in kiklco za Gajo.. velikost 92.. nism upala vzet 86 k zdej se je kr redit začela, pa da ji pol ne bo slučajno premajhno Lidl sm vidla da majo 28.9. spet otroške stvari.. pomojm bom šla pofirbcat za žabice in majice nč, sm sam rekla da pridem samo pozdravt... grem zdej kruh pečt, pa še zadnjo turo ograje pobarvat.. pol škarpo betonirat k pride dec dam (dons pride prej da končamo s tem)... pol se morm pa že pakirat za jutr za na morje... sicer se full veselim, ampak po eni strani se mi sploh ne da jt.. katmat te pokličem tekom dneva da se zmeniva za jutri če še velja za Postojno lep dan vsem... če se ne slišmo več dons... se pa najbrž pol spet v tork javim, k mam v ponedeljek popoldne ORL in ne vem kdaj bom dam pršla
|
|
|
|