Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:34:41
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bo treba en jarek skopat KatMat, najboljš, da se preseliš k nam v Šiško, da ne boš kvarila mirnega Trzina!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
pri otroCih, z otroKi....c je pred z v abecedi, tako si to zapomneš jaka lahko sklanjaš po 1 ženski sklanjatvi..se pravi Jaka, Jake, Jaki... (enako kot Maja), Lahko pa tudi po 1. moški Jaka, Jaka, Jaku (tako kot korak). Kar ti je ljubše. Podaljševanje v stilu Jakatu in podobne so samo za domačo rabo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:36:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pol pa drugic...ni panike... lahko pa tudi, če mi potem s Tijo pomagata odkidat ni problema... res lahko pa tud drugic ker mene pa danes tolk noge bolijo....majana...pomoje od tistih hribckov v tivoliju OK, potem pa na en sončen nesral** dan kaksen??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:36:13
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, majch! A potem je Z otroKi ali Z otroCi? Pa Jaka? Kako se pravilno sklanja Pa poskusimo: z otroki jaka, jaka, jaku, jaka, pri jaku, z jakom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:37:25
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, majch! A potem je Z otroKi ali Z otroCi? Pa Jaka? Kako se pravilno sklanja Pa poskusimo: z otroki jaka, jaka, jaku, jaka, pri jaku, z jakom U, kaj praviš Majch, a je sedi 5?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:38:18
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat res lahko pa tud drugic ker mene pa danes tolk noge bolijo....majana...pomoje od tistih hribckov v tivoliju veš kakšnega mam šele do doma, skor tak ku na Rožnik to je vse telovadba
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:38:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, majch! A potem je Z otroKi ali Z otroCi? Pa Jaka? Kako se pravilno sklanja Pa poskusimo: z otroki jaka, jaka, jaku, jaka, pri jaku, z jakom U, kaj praviš Majch, a je sedi 5? hehe seveda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:40:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch pri otroCih, z otroKi....c je pred z v abecedi, tako si to zapomneš jaka lahko sklanjaš po 1 ženski sklanjatvi..se pravi Jaka, Jake, Jaki... (enako kot Maja), Lahko pa tudi po 1. moški Jaka, Jaka, Jaku (tako kot korak). Kar ti je ljubše. Podaljševanje v stilu Jakatu in podobne so samo za domačo rabo. Sem poimenovala svojega otroka brez da bi vedela, kako se to ime sploh sklanja Butara.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:41:51
|
|
|
|
KatMat
|
tuki spodaj k se konca rumena cesta
< Sporočilo je popravil KatMat -- 24.9.2009 9:44:08 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katja, a mora tudi nate pazit ne, ne... sem popolnoma neškodljivo ženšče.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe, flaška...luškano ime, ja, samo smotana slovnica. Kakšne probleme imajo pa še drugi, ki majo bolj eksotična imena, pa raje ne razmišljam , tako da relax.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:46:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, majch! A potem je Z otroKi ali Z otroCi? Pa Jaka? Kako se pravilno sklanja Pa poskusimo: z otroki jaka, jaka, jaku, jaka, pri jaku, z jakom U, kaj praviš Majch, a je sedi 5? ja ja pr men tud sedi 5....jutri naj pa mama pride v solo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, majch! A potem je Z otroKi ali Z otroCi? Pa Jaka? Kako se pravilno sklanja Pa poskusimo: z otroki jaka, jaka, jaku, jaka, pri jaku, z jakom U, kaj praviš Majch, a je sedi 5? ja ja pr men tud sedi 5....jutri naj pa mama pride v solo hehe, to se zgodi če maš moškega učitelja, pa luškano mamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:50:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZOBRAŽEVANJE V BANJI: PO MUČNI UČNI URI SE PRILEŽE TRDNO SPANJE:
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:51:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A O, majch! A potem je Z otroKi ali Z otroCi? Pa Jaka? Kako se pravilno sklanja Pa poskusimo: z otroki jaka, jaka, jaku, jaka, pri jaku, z jakom U, kaj praviš Majch, a je sedi 5? ja ja pr men tud sedi 5....jutri naj pa mama pride v solo hehe, to se zgodi če maš moškega učitelja, pa luškano mamo Pol pa pride tisti članek v upoštev: sex na delovnem mestu
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 24.9.2009 9:52:06 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:54:31
|
|
|
|
Dudica1
|
iiii kaj je ko en angelček...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pol pa pride tisti članek v upoštev: sex na delovnem mestu ej..če lahko uni po fotokopircih skačejo v pisarnah...lahko ma tud kdo drug kak hobi joooj...zdaj bom cel foh na slab glas spravla... me bo kak kolega še zadavu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:57:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pol pa pride tisti članek v upoštev: sex na delovnem mestu ej..če lahko uni po fotokopircih skačejo v pisarnah...lahko ma tud kdo drug kak hobi joooj...zdaj bom cel foh na slab glas spravla... me bo kak kolega še zadavu
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:58:49
|
|
|
|
majana79
|
flaska, kako si zadovoljna s to banjico? kati, a sem spregledala al res nisi nč napisala kako je s tvojo sestrico? A ni mela danes ob 7?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 9:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kere fotke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 10:02:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, hvala IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, kako si zadovoljna s to banjico? kati, a sem spregledala al res nisi nč napisala kako je s tvojo sestrico? A ni mela danes ob 7? Banjica je OK. Mi je všeč, da lahko mala takole počiva noter, jaz jo pa zalivam in se igram. Ko bo večja, jo bom dala pa na drugo stran sedet. Pri Jaki ( ) sem jo kar dolgo uporabljala. No... Vsaj do 1leta in še nekaj čez. Potem je bil pa že prevelik. Je pa velika in mal štorasta za spravljanje... Ker imamo malo kopalno, jo moram skoz ven nosit.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 10:03:52
|
|
|
|
KatMat
|
nc se ne vem.,...cakamo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 10:06:40
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nc se ne vem.,...cakamo... Navijamo!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 24.9.2009 10:09:09
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Banjica je OK. Mi je všeč, da lahko mala takole počiva noter, jaz jo pa zalivam in se igram. Ko bo večja, jo bom dala pa na drugo stran sedet. Pri Jaki ( ) sem jo kar dolgo uporabljala. No... Vsaj do 1leta in še nekaj čez. Potem je bil pa že prevelik. Je pa velika in mal štorasta za spravljanje... Ker imamo malo kopalno, jo moram skoz ven nosit. Super, všeč mi je tole, da lahko počiva. Mi mamo itak tako majhno kopalnico da ga kopava v sobi, ker v kopalnico ne gre nič. Potem je pa kar na steni obešena... Moram it pogledat en dan tole v BC. Hvala! kati, ja potem mormo pa res še navijat!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?