|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
24.9.2009 11:00:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Delo ter 10 zapovedi za dobro delo

(1) Delo je napor.
(2) Rodili smo se utrujeni in živimo zato, da počivamo.
(3) Počivaj podnevi, da boš lahko ponoči spal.
(4) Ljubi svojo posteljo bolj, kakor samega sebe.
(5) Če vidis koga, ki počiva, mu pomagaj.
(6) Od prevelikega počivajna ni se nihče umrl.
(7) Ne delaj danes, kar lahko preložiš na jutri.
(8) Nikoli ne delaj tistega, kar delajo drugi.
(9) Delaj kolikor zmorešs in tisto kar zmorešs prepusti drugim.
(10) Če te prime, da bi delal, sedi in počakaj, da te mine.

jz lenarim, a to pomeni da moraš ti delat?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
24.9.2009 11:01:20   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz mam pa nekaj vprašanj:
  1. tiste ki imate aptimel, a ste že začele dajat 2?
  2. kdaj ste začele GH?
  3. kateri okus GH ste najprej dale za probat?
sem že mal pozabila k je ta čist drugače narejena k taprviuser posted image

jest dam nasi ze frutek...pa ji je vsec...dala sem ji ze hrusko,jabolcek z hrusko in bananco...danes imam breskev se mi zdi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
24.9.2009 11:01:59   
Anonimen
kaj si ti kaka pravnica? NAjdeš pa luknjo v zakonu....user posted image zdaj moram pa res it delat al kako...že prav...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
24.9.2009 11:06:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

2. kdaj ste začele GH?

jest dam nasi ze frutek...pa ji je vsec...dala sem ji ze hrusko,jabolcek z hrusko in bananco...danes imam breskev se mi zdi

k jz sem ji v pon, dala frutek ( jabolček) pa sve pol celo noč jokaleuser posted image sem ga verjeten usrala, k jabolček napenja???user posted image user posted image
zdej ji bi pa vseeno rada kaj dala pa neupam da ne bo istouser posted image k tim je pojedu vse, celo cel krof je pojedu pr 6 mesecu, ga je ukradu iz rok svakinji pa mu ni blo ničuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
24.9.2009 11:07:34   
Anonimen

kaj si ti kaka pravnica? NAjdeš pa luknjo v zakonu....user posted image zdaj moram pa res it delat al kako...že prav...user posted image

ja nouser posted image user posted image edin tako lahko normalno preživišuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
24.9.2009 11:07:53   
KatMat
fajn deli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.9.2009 11:10:11   
KatMat

2. kdaj ste začele GH?

k jz sem ji v pon, dala frutek ( jabolček) pa sve pol celo noč jokaleuser posted image sem ga verjeten usrala, k jabolček napenja???user posted image user posted image
zdej ji bi pa vseeno rada kaj dala pa neupam da ne bo istouser posted image k tim je pojedu vse, celo cel krof je pojedu pr 6 mesecu, ga je ukradu iz rok svakinji pa mu ni blo ničuser posted image

mogoce je prekisel zanjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.9.2009 11:11:48   
Dudica1

2. kdaj ste začele GH?

jaz mu že dajem dvojko aptamil...ampak postopoma je rekla da lahko okrog 5-ega meseca...dajem mu zvečer,najprej sem mu dajala en teden eno merico 2-ke...zdej bova kakšen teden na dveh mercah 2-ke...pa tko naprej postopoma da prideš na samo 2-ko...

gh sva začela že pred kakšnim mesecem...mu dam pa za probat vse...zdej že kar lepo je riževo kašico(ma tud najrajši)...pol frutke sva tud probala...pa sveže jabolko,banano...včeri pa še malo kinder pingvi user posted image ...mmm mu je blo dobro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.9.2009 11:12:19   
majana79
Ok, spet sem slabe volje. user posted image

Me kliče naša mati, da se je pogovarjala z mojo 'taščo', češ da je bil moj prejšnji teden doma (ja in, pač je mel dopust, pa tašča je vedla, če smo že pr tem) in je una jamrala da nismo šli nč na obisk. Ja valda da nismo šli, če je mela angino. user posted image In moja preljuba mati se s tem ne strinja... Poleg tega je tašča 400 km stran, tamalga pa komej do Celja pripeljemo in je že jok in stok in ustavljanje... Se mi zmeša da se ustavljamo na vsak pol ure pa delamo 400 km... user posted image A je res tko težko razumet da pač dol ne mormo hodt vsak teden, sploh pa ne zdej, dokler je še tako mejhen?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.9.2009 11:14:50   
Dudica1
majana in pa sploh če je imela angino...ooo kok jaz sovražm ljudi k so bolni in vseen hodjo okrog majhnih otrok...al pa te vabijo in ne povejo da so bolniuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.9.2009 11:15:02   
KatMat
ma poslj jih nekam...sej vejo kje ste doma...pa naj oni pridejo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.9.2009 11:18:16   
Dudica1

ma poslj jih nekam...sej vejo kje ste doma...pa naj oni pridejo

user posted image      user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.9.2009 11:19:32   
mama11
Nič se pustit terorizirat. Mene tudi poskušajo, pa se ne dam. Pa tudi če bi bili vsi zdravi in super truper v avtu, to še ne pomeni, da časa ne moremo prebiti v ožjem družinskem krogu. Je milijon stvari, ki jih rada počnem z mojima pupama in user posted image , ne pa samo po obiskih hoditi.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 563
24.9.2009 11:20:42   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ok, spet sem slabe volje. user posted image

Me kliče naša mati, da se je pogovarjala z mojo 'taščo', češ da je bil moj prejšnji teden doma (ja in, pač je mel dopust, pa tašča je vedla, če smo že pr tem) in je una jamrala da nismo šli nč na obisk. Ja valda da nismo šli, če je mela angino. user posted image In moja preljuba mati se s tem ne strinja... Poleg tega je tašča 400 km stran, tamalga pa komej do Celja pripeljemo in je že jok in stok in ustavljanje... Se mi zmeša da se ustavljamo na vsak pol ure pa delamo 400 km... user posted image A je res tko težko razumet da pač dol ne mormo hodt vsak teden, sploh pa ne zdej, dokler je še tako mejhen?

Men grejo tud ti pritiski, kdaj jo bomo pripeljali tok na k....Je moja tašča zanč na krstu skoz govorila, kako jo je zadnjič videla pred 1 mesecem in kako nič tja ne pridemo pri mojih smo pa skoz. Prvič-ko sem prišla iz P, vsa razštelana, so vsi govoril da nas bojo pustil pri miru, ker se mormo navadit. Vsi, razen mojih dveh, ki sta bila vsak drugi dan pri nas. mami mi je kuhala, cunje oprala, tud polikala jih je kdaj. Uni tud poklical niso, kako smo.In zdej ko je luštno, bi nas vsi radi ves čas imeli pri sebi, ali pa bi prihajali na obisk. Da jih lahko jst potem, strežem.

In drugič-moja mami je na dopustu in valda, da bom šla med tednom k njej na obisk in ne k tašči.Kam greste pa ve raje?

In ta vikend imamo tam piknik in sem že zdej vsa znervirana, k bojo skoz tamalo po rokah vlačli.In na krstu jo je kr botrci iz rok izpulila,češ jst sm njena babica, ki je že en mesec nisem videlauser posted image In med kosilom mi jo je kr ven hotla odpeljat, halo?!

EVo, zdej sm se skašljala, zdej morm pa avatar zamenjat...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 564
24.9.2009 11:21:33   
majana79
Ja ne, dol majo kure pa žvali pa je treba za to skrbet... user posted image Mah, na živce mi gre in sem mami stokrat rekla da me ne briga kaj se onedve menta. Ker pazte to. Ona moji mami neki pove (o naju!), moja mati men in pol prav, pa ne to S. (mojmu) povedat user posted image Ma pejte nekam, zakaj bi mogla met pa neke kvazi skrivnosti pred njim, pa da mu lastna mati tega noče povedat?! Sploh pa majo totalno preveč cajta, naj se brigajo vsi zase. Pol sem pa jaz tista, ki kao nočem domov (am ja, če poslušam samo to, kaj naj delam s tamalim - dej mu jest, dej mu čaja, dej mu to...) pa k se s taščo ne zastopim (ker je ista?).  user posted image
Sploh pa, kdo jima je pa reku da se preselita 400 km stran in ga zdej ne vidta...

Eh, sem se mogla mau spucat...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.9.2009 11:21:59   
Tanja_
Ja in še to-moj hodi domov iz službe okrog 18ih, potem smo točno 2 uri skup, ko gre mala počasi spat. Vikendi so torej naši- a zdej bom pa skoz nekje okol. Sploh tam, kjer se ne počutim.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 566
24.9.2009 11:22:19   
Dudica1
tanja čakamo nov avatar user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.9.2009 11:23:16   
Tanja_
Uf, je pasalo se spucat....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.9.2009 11:24:45   
majana79
Tanja, zdej bi pasal pa en pir. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.9.2009 11:26:03   
mama11

Al pa še kaj močnejšega, katera je zadnjič ponujala koktejle?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 570
24.9.2009 11:26:19   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 571
24.9.2009 11:26:24   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

maj pa že spi od 8h...mi je že kr mal dolgčas user posted image

user posted image

naša tudi od pol 9...jo tudi že pogrešam

user posted image user posted image

Pucat pejte, pa kosilo kuhat, babe! Kaj vam bo dolgčas!
user posted image

no no dej flaska ne hujskat ljudi v delo...user posted image user posted image user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majana in pa sploh če je imela angino...ooo kok jaz sovražm ljudi k so bolni in vseen hodjo okrog majhnih otrok...al pa te vabijo in ne povejo da so bolni

se podpišem!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.9.2009 11:27:03   
mama11
U, sem ravno opazila punce, pri meni se bo pa zdajle pobliskala nova zvezdica user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa lahko srečna skret in kopalnico drgnit, ker Julija tudi že hrči. Po spanju sledi poročilo o kakcu, če ga bo kaj user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.9.2009 11:27:13   
FLASK_A
Tanja, iiii! Luškan avatar!

Zdej grem pa naprej likat. user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 574
24.9.2009 11:27:53   
Dudica1
tanja raaaaaaaatal ti je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?