|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
23.9.2009 11:02:02   
lake
No pa sm rabla celo uro da sm jo uspavala.

Z njo se drgač igram ko je na pojstli, pa precej se pogovarjam z njo, v igralnem centru jo pa pustim da se sama zabava. Mi je tud včeri na fizioterapiji rekla da jih je treba pustit da se znajo sami zabavat.

Zdej pa počakam da se zbudi in greva na en kofe, ker še vedno nisem čist zbujena.

Dudi user posted image user posted image user posted image za prvi zobek, zdej pa hitro enga dunajca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
23.9.2009 11:08:10   
petrazg
Dudi čestitke za zobek...user posted image

No, midva se zdajle uspavava že tudi kakšno urco, pa nama ne znese... Či bi šla pa na sprehod bi takoj zaspal, a kaj ko moram malo stanovanje pospravit...user posted image Ma je to eno razvajeno bitje... sem kar malo jezna na njega danes..user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 327
23.9.2009 11:10:25   
lake
Zakaj si jezna, vidš kok skrbi zate, da se ne boš matrala pa pospravljala. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 328
23.9.2009 11:10:27   
Dudica1
Sm že dala na seznamček user posted image
Dunajc pa tud še pride ja LAKE user posted image user posted image user posted image

Zdej pa spančka ga je zmatral...jaz pa pijem kapučinček

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 329
23.9.2009 11:10:45   
Leela
bravo za zobek user posted image

Nekaj se o hišah pogovarjate, da ne bom preveč depresivna ratala user posted image , ker jo bom imela najbrž pri 70-ih. Je pa tudi meni ta honka fenomenalna.

flaska-ti najbrž poznaš, obstaja nek sistem kontejnerjev, ki se potem sestavljajo v hišo. Menda je tudi dobr.

zdajle otroka nafutram in grem ven.

petrazg - po moje je možno da je samo hripav, jaz sem bila poleti 2x tako prehlajena da me je samo grlo bolelo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 330
23.9.2009 11:18:56   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Zakaj si jezna, vidš kok skrbi zate, da se ne boš matrala pa pospravljala. user posted image

Ma zaspan je tako, da se mu že meša... očke ima že čisto majhne, samo zaspat noče...Se joče, pa trmari, ko pridem zraven v trenutku utihne... Igrat se noče, samo nosil bi se... Ma ne gre zdajleven iz posteljce pa , če mu 100x dudo popravim... Pa še hripav je zraven tako da...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.9.2009 11:21:12   
lake
Je že konc spanca, pa tok truda je blo vloženga. user posted image Geva mal ven, mogoče bo v vozičkui zaspala. 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 332
23.9.2009 11:25:26   
Dudica1
leela maš zs user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 333
23.9.2009 11:26:43   
FLASK_A
Leela:
http://www.konhisa.com/index.html
http://www.jka.conhouse.com/projects.html

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 334
23.9.2009 12:13:56   
Leela
to ja... ideja je dobra, pa še zlagaš jih lahko kot lego kocke...tak bolj moderen stil.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 335
23.9.2009 12:38:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image

ja, lake, manjka nam pogled z druge perspektive!user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
23.9.2009 12:49:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

to ja... ideja je dobra, pa še zlagaš jih lahko kot lego kocke...tak bolj moderen stil.

bi bilo všeč Filipu! počakaj, da zraste!user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
23.9.2009 12:53:24   
maja1488
Hvala vsem za sožalje. Pogreb se je spet prestavu iz četrtka na neznan datum, ker ti butasti italijani rabijo nevem kolko časa, da izdajo papir, da gre lahko truplo v drugo državo. Kreteni, druzga nimam kej rečt.

Maša je še vedno z 39 vročine, Zarja je pa dobila drisko in napade krčev spet in sem spet na strogi mlečni dieti. Tokrat res strogi.

Sem se odločla, da bom Mašo dala cepit proti navadni gripi.

Za nazaj nisem nič brala, ker mi ne znese. Zarja spi, Maši sem za par minut risanko dala, več itak ne zdrži.

Aja, lepo se imejte v petek. A se dobimo kej drug teden (če bosta mojidve zdravi seveda)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
23.9.2009 12:56:10   
Anonimen
malo težje tipkam... sem prej rezala kruh in mi je zmanjkalo mesnin pa je nož kar sam zarezal... v prst, seveda. joj, je teklo!

tudi Urbanu je bilo težko zaspati, igrati se sam ni hotel... pa sem ga dala v trak in šla z njim do banke, seveda je bilo vse tako zanimivo, da ni zaspal. doma sva se še malo igrala na postelji pa malo je pil in vedno bolj siten postajal... sem ga dala v posteljico, kjer se je zaigral (je navdušen nad posteljno oblogo in se z njo pogovarja,...) malo pojamral in zaspal.

v tem času pa se mi je napovedal obisk in seveda sem hitela pospravljati, kar se je dalo na hitro pospraviti... na srečo je bil tudi obisk takšne vrste, da sem se pospravljanje lahko nadaljevalauser posted image  tako da imam samo še kuhinjo razmetano pa tla za posesat... ampak to pa se mi ne da. zdaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
23.9.2009 13:05:02   
Anonimen
joj, maja, to da sta tvoji malčici bolni, sem spregledala.... čimprej se pozdravite!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
23.9.2009 13:06:14   
nati45
pozdravljene, midve smo imele danes pregled. novi podatki so: teža 8280g, velika je pa 64cm. cepljenje je potekalo brez joka, le malo je zajamrala, ko jo je sestra z inekcijo zbodla. user posted image user posted image  P pravi, da je vse v redu in da je zelo močna in gibčna punca. seveda, ko ji je Ivana demonstrirala kaj zna.... v minutki se je parkrat obrnila v položaj za past kravice in nazaj na hrbet. prav smešna je bila. user posted image user posted image user posted image  naslednji pregled in cepljenje imava 4.11.
mama11 in dudica1 čestitke za prve zobke. user posted image  pri nas ni še nič pokukalo ven, čeprav imamo na spodnji dlesni dve beli pikici. upamo, da bo kmalu prvi zobek. bom sporočila, ko bo... za seznam.

user posted image

pa še nova slikica za seznam... če mi jo je uspelo prilepituser posted image user posted image  bomo vidli zdej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
23.9.2009 13:19:20   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ta je zakon

http://www.montazne-hise.com/upload/Dia85.JPG

user posted image
Koliko otrok boš pa imelauser posted image

max 2

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
blue, sej potem greš iz savne lepo v mrzel sneg ali pa v jezero, in ti je potem lih prou toplo user posted image

ne ne, jz bi šla sam v sneg, brez savne

blue, sej potem greš iz savne lepo v mrzel sneg ali pa v jezero, in ti je potem lih prou toplo user posted image

a pa je že prov zuni al mu šele dlesen zateka??

IZVIRNO SPOROČILO: nati45
user posted image

user posted image user posted image pa super za podatke

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 342
23.9.2009 13:35:16   
Dudica1
POKI AL PA KATERA DRUGA! Kolikšne številke ste naročevale svojim od nextauser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem v dvomih al naročit od 6-9 mesecev al od 12-18 ker je naš bolj izven mer user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 343
23.9.2009 13:35:36   
Anonimen
Dudica, čestitke za zobeeeeek!

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ta je zakon

http://www.montazne-hise.com/upload/Dia85.JPG

mmmm...me like! Zelo fajna hiška.

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz pa prov nč, a veš kojk časa rabiš da vse to spucašuser posted image
joj jz mam pa rada majhne hiše, k čene skojz pucašuser posted image

no, če maš denar za kako tako hišo, pol maš najbrž tud za čistilko. Naj se drugi matrajo, ti pa uživaš.user posted image

maja...user posted image user posted image user posted image za tvoji punčki.

K.tja...ajoj...bogica. Pa ne prst, no....bi ja rekla, da ti kako južno pošljemo, no...ne zarad tega prstov rezatuser posted image

nati... user posted image za pregled. Je pa res prava babnica! Luškanček...iiii.user posted image

Midve sva nazaj z mesta...računalnik sem pustila prižgan, tako da zgleda, da vas nadzorujem.user posted image Nakupile sva nekaj malenkosti za darila...ma...kar naprej majo eni neke rojstne dneveuser posted image . Tako da...to je to...zdaj pa malo pospravit štalo od zjutraj, pol pa naprej lenarit.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
23.9.2009 13:46:47   
KatMat

Kati, že kej novega od sestrice? 
ja spet so jo domou poslal....

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IMAMO PA PRVI ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled 04.11.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maja...sozalje....upam da se bodo tile italjani kej hitr spomnil izdat papirologijo...

pa upam da se tvoji princeski kaj kmalu pozdravite...

mama11....bom uprasala se kolegico pa se zmeniva se danes za jutri ok??

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 345
23.9.2009 13:52:35   
Tanja_
Evo, naju s fizioterapije. Je blo poučno.Sm se naučila, kako jo pravilno dvigovat, pa kako ji moram pomagat,da se bo na boku igrala...Ji je pa seveda to čist dnevni ritem podrlo in je zdej totalno zaspana, ampak spat pa ne.Jst sm pa tud tok utrujena,da komej čakam, da zaspi, da bi še jaz. In sem tud kar mal huda nanjo. Ampak, k ona to ne razume.

Sem pa dobila pošto, da sem sprejeta na podiplomcauser posted image Šolnina je pa- jao, jao...

petrazg in k.tja je blo fino včer.Čimprej ponovit...Pa v čimvečjem številu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.9.2009 14:04:51   
maja1488
Imam mal minut tišine. OBE SPITA! Zarja v sobici, Maša pa kr na kavču. To se pri nas tko redko zgodi, da se počutim praznično! UŽIVAM!

Sporočam še, da iam Zarja 7.430g - za četrti mesec.

Sem prebrala sam par zadnjih strani. Čestitke za zobke mama11 in dudi. Komej čakam, da jih vidim.

Glede stanovanj...midva imava hišo v mal podobnem stilu, kot je tisto stanovanje, ki ga je ena napopala (brez tistih kaktusov) ampak je brez veze, ker tko pospravljeno in čisto nimaš nikoli in v takem prostoru že ena sama stvar, ki ne paše noter pogrša zadevo. Tko imaš lahko, če nimaš otrok in te ni nič doma, tko da nič ne namečeš. Pri nas je blo tako dokler ni Maša prišla, od takrat pa niti podobno user posted image No pa bo spet enkrat, ko bosta obe princeski šli in bova ostala sama. Takrat bo pa hiša itak prazna user posted image in bo super za pajke in golazen.

Sem vam pozabla povedat, da sem enkrat prejšnji teden v spalnici našla škorpiona. Prvič v življenju. Baje so se naselili tu okoli. Grozno!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 347
23.9.2009 14:12:38   
Anonimen
uh...katmat...nisi rekla, da je že 10 dni čez rok? Jao...to pa ni fajn...kaj bi radi, da gre direkt v prvi razred, ko pride ven?user posted image

Držim pesti, da se bo kmalu začelo, pa da dobite to štručkico.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
23.9.2009 14:15:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sem vam pozabla povedat, da sem enkrat prejšnji teden v spalnici našla škorpiona. Prvič v življenju. Baje so se naselili tu okoli. Grozno!

gravž! Jaz bi na mestu dol padla. Je blo že srečanje s ščurkom preveč stresno za moj organizem.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
23.9.2009 14:16:32   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
mal sem zalutala na netu...lejte kero stanovanje majo eni. SEm jim kar folš...

http://www.dominstil.si/?page=album&aid=47

Meni je še kar všeč, ampak tisti jelenovi rogovi nad posteljo pa... mislim, obup.

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
blue, pol je tole za tebehttp://galerija.over.net/main.php/v/javnagalerija/Kristina+M/HONKA/December+2007_+Honka_++novoletna+LJ_+zima+na+Dulah+026.jpg.html

Jaz pa vem, kje tale hiša stoji, če jo katera hoče videti v živo.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
IMAMO PA PRVI ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo user posted image

Maja1488, ja človek pa v takšnih trenutkih res ne potrebuje birokratov. Upam, da se ti pupi hitro pocajtata.

Aja, škorpijoni - jaz sem med dopustom enega našla v spalnici nad povijalno user posted image  Je bil pa tako majhen kot noht na palcu... samo sem bila vseeno neizprosna in ga dotolkla. So mi pa domačini razlagali, da ti v Istri niso strupeni kot tisti v Dalmaciji.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
mama11....bom uprasala se kolegico pa se zmeniva se danes za jutri ok??

OK, dokler mi do vsaj 20h poveš, je OK. Pa upam, da sestra čim prej dočaka svojo štručko. A boš prvič teta?

Zdaj se grem pa zrihtat in po starejšo v vrtec, potem pa k pediatrinji po odvajalo - sem klicala zaradi Julije in je rekla, da ga bo predpisala. Če bi se pa mala obnašala kaj izven običajnega, bi jo pa še na preiskave poslala. Sicer imamo pa v ponedeljek tako ali tako posvetovalnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?