Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 11:02:02
|
|
|
|
lake
|
No pa sm rabla celo uro da sm jo uspavala. Z njo se drgač igram ko je na pojstli, pa precej se pogovarjam z njo, v igralnem centru jo pa pustim da se sama zabava. Mi je tud včeri na fizioterapiji rekla da jih je treba pustit da se znajo sami zabavat. Zdej pa počakam da se zbudi in greva na en kofe, ker še vedno nisem čist zbujena. Dudi za prvi zobek, zdej pa hitro enga dunajca.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 11:08:10
|
|
|
|
petrazg
|
Dudi čestitke za zobek... No, midva se zdajle uspavava že tudi kakšno urco, pa nama ne znese... Či bi šla pa na sprehod bi takoj zaspal, a kaj ko moram malo stanovanje pospravit... Ma je to eno razvajeno bitje... sem kar malo jezna na njega danes..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 11:10:25
|
|
|
|
lake
|
Zakaj si jezna, vidš kok skrbi zate, da se ne boš matrala pa pospravljala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 11:10:27
|
|
|
|
Dudica1
|
Sm že dala na seznamček Dunajc pa tud še pride ja LAKE Zdej pa spančka ga je zmatral...jaz pa pijem kapučinček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 11:10:45
|
|
|
|
Leela
|
bravo za zobek Nekaj se o hišah pogovarjate, da ne bom preveč depresivna ratala , ker jo bom imela najbrž pri 70-ih. Je pa tudi meni ta honka fenomenalna. flaska-ti najbrž poznaš, obstaja nek sistem kontejnerjev, ki se potem sestavljajo v hišo. Menda je tudi dobr. zdajle otroka nafutram in grem ven. petrazg - po moje je možno da je samo hripav, jaz sem bila poleti 2x tako prehlajena da me je samo grlo bolelo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 11:18:56
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zakaj si jezna, vidš kok skrbi zate, da se ne boš matrala pa pospravljala. Ma zaspan je tako, da se mu že meša... očke ima že čisto majhne, samo zaspat noče...Se joče, pa trmari, ko pridem zraven v trenutku utihne... Igrat se noče, samo nosil bi se... Ma ne gre zdajleven iz posteljce pa , če mu 100x dudo popravim... Pa še hripav je zraven tako da...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 11:21:12
|
|
|
|
lake
|
Je že konc spanca, pa tok truda je blo vloženga. Geva mal ven, mogoče bo v vozičkui zaspala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 11:25:26
|
|
|
|
Dudica1
|
leela maš zs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 12:13:56
|
|
|
|
Leela
|
to ja... ideja je dobra, pa še zlagaš jih lahko kot lego kocke...tak bolj moderen stil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 12:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zakaj si jezna, vidš kok skrbi zate, da se ne boš matrala pa pospravljala. ja, lake, manjka nam pogled z druge perspektive!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 12:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela to ja... ideja je dobra, pa še zlagaš jih lahko kot lego kocke...tak bolj moderen stil. bi bilo všeč Filipu! počakaj, da zraste!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 12:53:24
|
|
|
|
maja1488
|
Hvala vsem za sožalje. Pogreb se je spet prestavu iz četrtka na neznan datum, ker ti butasti italijani rabijo nevem kolko časa, da izdajo papir, da gre lahko truplo v drugo državo. Kreteni, druzga nimam kej rečt. Maša je še vedno z 39 vročine, Zarja je pa dobila drisko in napade krčev spet in sem spet na strogi mlečni dieti. Tokrat res strogi. Sem se odločla, da bom Mašo dala cepit proti navadni gripi. Za nazaj nisem nič brala, ker mi ne znese. Zarja spi, Maši sem za par minut risanko dala, več itak ne zdrži. Aja, lepo se imejte v petek. A se dobimo kej drug teden (če bosta mojidve zdravi seveda)?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 12:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
malo težje tipkam... sem prej rezala kruh in mi je zmanjkalo mesnin pa je nož kar sam zarezal... v prst, seveda. joj, je teklo! tudi Urbanu je bilo težko zaspati, igrati se sam ni hotel... pa sem ga dala v trak in šla z njim do banke, seveda je bilo vse tako zanimivo, da ni zaspal. doma sva se še malo igrala na postelji pa malo je pil in vedno bolj siten postajal... sem ga dala v posteljico, kjer se je zaigral (je navdušen nad posteljno oblogo in se z njo pogovarja,...) malo pojamral in zaspal. v tem času pa se mi je napovedal obisk in seveda sem hitela pospravljati, kar se je dalo na hitro pospraviti... na srečo je bil tudi obisk takšne vrste, da sem se pospravljanje lahko nadaljevala tako da imam samo še kuhinjo razmetano pa tla za posesat... ampak to pa se mi ne da. zdaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 13:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, maja, to da sta tvoji malčici bolni, sem spregledala.... čimprej se pozdravite!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 13:06:14
|
|
|
|
nati45
|
pozdravljene, midve smo imele danes pregled. novi podatki so: teža 8280g, velika je pa 64cm. cepljenje je potekalo brez joka, le malo je zajamrala, ko jo je sestra z inekcijo zbodla. P pravi, da je vse v redu in da je zelo močna in gibčna punca. seveda, ko ji je Ivana demonstrirala kaj zna.... v minutki se je parkrat obrnila v položaj za past kravice in nazaj na hrbet. prav smešna je bila. naslednji pregled in cepljenje imava 4.11. mama11 in dudica1 čestitke za prve zobke. pri nas ni še nič pokukalo ven, čeprav imamo na spodnji dlesni dve beli pikici. upamo, da bo kmalu prvi zobek. bom sporočila, ko bo... za seznam. pa še nova slikica za seznam... če mi jo je uspelo prilepit bomo vidli zdej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 13:19:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ta je zakon http://www.montazne-hise.com/upload/Dia85.JPG Koliko otrok boš pa imela max 2 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, sej potem greš iz savne lepo v mrzel sneg ali pa v jezero, in ti je potem lih prou toplo ne ne, jz bi šla sam v sneg, brez savne IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, sej potem greš iz savne lepo v mrzel sneg ali pa v jezero, in ti je potem lih prou toplo a pa je že prov zuni al mu šele dlesen zateka?? IZVIRNO SPOROČILO: nati45 pa super za podatke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 13:35:16
|
|
|
|
Dudica1
|
POKI AL PA KATERA DRUGA! Kolikšne številke ste naročevale svojim od nexta ...sem v dvomih al naročit od 6-9 mesecev al od 12-18 ker je naš bolj izven mer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 13:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, čestitke za zobeeeeek! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ta je zakon http://www.montazne-hise.com/upload/Dia85.JPG mmmm...me like! Zelo fajna hiška. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz pa prov nč, a veš kojk časa rabiš da vse to spucaš joj jz mam pa rada majhne hiše, k čene skojz pucaš no, če maš denar za kako tako hišo, pol maš najbrž tud za čistilko. Naj se drugi matrajo, ti pa uživaš. maja... za tvoji punčki. K.tja...ajoj...bogica. Pa ne prst, no....bi ja rekla, da ti kako južno pošljemo, no...ne zarad tega prstov rezat nati... za pregled. Je pa res prava babnica! Luškanček...iiii. Midve sva nazaj z mesta...računalnik sem pustila prižgan, tako da zgleda, da vas nadzorujem. Nakupile sva nekaj malenkosti za darila...ma...kar naprej majo eni neke rojstne dneve . Tako da...to je to...zdaj pa malo pospravit štalo od zjutraj, pol pa naprej lenarit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 13:46:47
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kati, že kej novega od sestrice? ja spet so jo domou poslal.... IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IMAMO PA PRVI ZOBEK naslednji pregled 04.11. maja...sozalje....upam da se bodo tile italjani kej hitr spomnil izdat papirologijo... pa upam da se tvoji princeski kaj kmalu pozdravite... mama11....bom uprasala se kolegico pa se zmeniva se danes za jutri ok??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 13:52:35
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo, naju s fizioterapije. Je blo poučno.Sm se naučila, kako jo pravilno dvigovat, pa kako ji moram pomagat,da se bo na boku igrala...Ji je pa seveda to čist dnevni ritem podrlo in je zdej totalno zaspana, ampak spat pa ne.Jst sm pa tud tok utrujena,da komej čakam, da zaspi, da bi še jaz. In sem tud kar mal huda nanjo. Ampak, k ona to ne razume. Sem pa dobila pošto, da sem sprejeta na podiplomca Šolnina je pa- jao, jao... petrazg in k.tja je blo fino včer.Čimprej ponovit...Pa v čimvečjem številu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 14:04:51
|
|
|
|
maja1488
|
Imam mal minut tišine. OBE SPITA! Zarja v sobici, Maša pa kr na kavču. To se pri nas tko redko zgodi, da se počutim praznično! UŽIVAM! Sporočam še, da iam Zarja 7.430g - za četrti mesec. Sem prebrala sam par zadnjih strani. Čestitke za zobke mama11 in dudi. Komej čakam, da jih vidim. Glede stanovanj...midva imava hišo v mal podobnem stilu, kot je tisto stanovanje, ki ga je ena napopala (brez tistih kaktusov) ampak je brez veze, ker tko pospravljeno in čisto nimaš nikoli in v takem prostoru že ena sama stvar, ki ne paše noter pogrša zadevo. Tko imaš lahko, če nimaš otrok in te ni nič doma, tko da nič ne namečeš. Pri nas je blo tako dokler ni Maša prišla, od takrat pa niti podobno No pa bo spet enkrat, ko bosta obe princeski šli in bova ostala sama. Takrat bo pa hiša itak prazna in bo super za pajke in golazen. Sem vam pozabla povedat, da sem enkrat prejšnji teden v spalnici našla škorpiona. Prvič v življenju. Baje so se naselili tu okoli. Grozno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 14:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
uh...katmat...nisi rekla, da je že 10 dni čez rok? Jao...to pa ni fajn...kaj bi radi, da gre direkt v prvi razred, ko pride ven? Držim pesti, da se bo kmalu začelo, pa da dobite to štručkico.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 14:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Sem vam pozabla povedat, da sem enkrat prejšnji teden v spalnici našla škorpiona. Prvič v življenju. Baje so se naselili tu okoli. Grozno! gravž! Jaz bi na mestu dol padla. Je blo že srečanje s ščurkom preveč stresno za moj organizem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 14:16:32
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch mal sem zalutala na netu...lejte kero stanovanje majo eni. SEm jim kar folš... http://www.dominstil.si/?page=album&aid=47 Meni je še kar všeč, ampak tisti jelenovi rogovi nad posteljo pa... mislim, obup. IZVIRNO SPOROČILO: Majch blue, pol je tole za tebehttp://galerija.over.net/main.php/v/javnagalerija/Kristina+M/HONKA/December+2007_+Honka_++novoletna+LJ_+zima+na+Dulah+026.jpg.html Jaz pa vem, kje tale hiša stoji, če jo katera hoče videti v živo. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IMAMO PA PRVI ZOBEK Bravo Maja1488, ja človek pa v takšnih trenutkih res ne potrebuje birokratov. Upam, da se ti pupi hitro pocajtata. Aja, škorpijoni - jaz sem med dopustom enega našla v spalnici nad povijalno Je bil pa tako majhen kot noht na palcu... samo sem bila vseeno neizprosna in ga dotolkla. So mi pa domačini razlagali, da ti v Istri niso strupeni kot tisti v Dalmaciji. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mama11....bom uprasala se kolegico pa se zmeniva se danes za jutri ok?? OK, dokler mi do vsaj 20h poveš, je OK. Pa upam, da sestra čim prej dočaka svojo štručko. A boš prvič teta? Zdaj se grem pa zrihtat in po starejšo v vrtec, potem pa k pediatrinji po odvajalo - sem klicala zaradi Julije in je rekla, da ga bo predpisala. Če bi se pa mala obnašala kaj izven običajnega, bi jo pa še na preiskave poslala. Sicer imamo pa v ponedeljek tako ali tako posvetovalnico.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?