Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:47:45
|
|
|
|
Tanja_
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:48:01
|
|
|
|
Leela
|
dobro jutro Filipa se tudi nekaj prehlad loteva. najbrž je od mene nabasov. maja drž se, se slišimo. dudi dober oprav.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:48:38
|
|
|
|
Leela
|
katmat za sestro.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:48:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kaj mata to vidve enka... a ne slediš pogovorom kakšna enka? http://apps.facebook.com/liveuno/&source=bookmark
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:50:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kaj mata to vidve enka... a ne slediš pogovorom kakšna enka? k popedenamo kmetijo igramo enko.. tud na FB
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:51:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dobro jutro! tudi tebi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:52:26
|
|
|
|
KatMat
|
karte enka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:53:28
|
|
|
|
Tanja_
|
kati a v Arboretum grem lahko s psom?Pa kok je vstopnina?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja...Katmat za tvojo sestrico. Naj bo kratko pa sladko. NO, Blue, vidiš, kako tvoj otrok skrbi, da si pridna. Naša se je ograla v igralnem centru, jaz pa sem tudi kmetovala. Zdaj pa spi. Lunica je še zmeri zakon! Flaška...ti, ampak vaša pa to neki marshal arts ali kako? Najprej ti zbrca center in igrače, pol se še krega? Mali fajter. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja novo: Urban se hoče dojiti v ležečem položaju, če sedim, noče piti ali pa godrnja! priznam, da tudi meni to bolj odgovarja, ker se ta čas spočijem... me prav zanima, kako bo zunaj, če bo hotel jesti (bova ležala na klopci? ) si vaju kr predstavljam...jaz bi probala...bo še kdo mislu, da sta tam spala, pa bota še kaj zaslužla. Enka...pa ve mate RESNO preveč pridne otroke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:58:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
aja Babe, dejte rajši kako pametno povedat, ste pa samo na tem FB
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 8:59:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ kati a v Arboretum grem lahko s psom?Pa kok je vstopnina? 5,5€ je vstopnina za odrasle ce ni razstave.. pes gre lahko za doplacilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:00:06
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Mi smo danes spali malo bolje, zdaj pa Lukec spet spi... Imam malo časa, da v miru popijem kavico in na hitro malo pospravim po stanovanju... Maja... sožalje še iz moje strani... KatMat... držimo pesti za tvojo sestrico, da bo hitro svojega bejbija držala v rokah... K.tja... nismo šli včeraj v zoo, ker je moj bil zmnejen z enim kolegom in je malega peljal na kmetijo, da se je vozil s traktorjem... Kolk je imel za povedat... A se zmenimo pa gremo danes po vrtcu v zoo? Tanja... luštno te je bilo spoznati in seveda tvojo princesko...Vstopnina je 4 al 5 eur, pa za psa tudi nekaj Dudi.. kako je uček?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:02:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Ja...Katmat za tvojo sestrico. Naj bo kratko pa sladko. NO, Blue, vidiš, kako tvoj otrok skrbi, da si pridna. Naša se je ograla v igralnem centru, jaz pa sem tudi kmetovala. Zdaj pa spi. Lunica je še zmeri zakon! Flaška...ti, ampak vaša pa to neki marshal arts ali kako? Najprej ti zbrca center in igrače, pol se še krega? Mali fajter. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja novo: Urban se hoče dojiti v ležečem položaju, če sedim, noče piti ali pa godrnja! priznam, da tudi meni to bolj odgovarja, ker se ta čas spočijem... me prav zanima, kako bo zunaj, če bo hotel jesti (bova ležala na klopci? ) si vaju kr predstavljam...jaz bi probala...bo še kdo mislu, da sta tam spala, pa bota še kaj zaslužla. Enka...pa ve mate RESNO preveč pridne otroke. naša pa igralnega centra sploh ne mara več.. je bla sam ene 15x not, zdej pa sameva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:02:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majch, ja, naša je prava gospodična Jo moram večino časa animirat, potem se pa reži, začne kolcat... Če ne, pa sitnari, razsuje igralni center, se poserje do vratu... Vse, da dobi mojo pozornost Kriči kot da bi ji pol roke manjkalo, pol me pa sliši, ko prihajam in utihne, ko me pa vidi, pa smeh do ušes Cortika In se strtinjam s tabo- čist preveč pridne otroke imajo, da lahko še kartajo!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:02:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A aja Babe, dejte rajši kako pametno povedat, ste pa samo na tem FB sam res BTW Kako napreduje vaša selitev?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:04:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majch, ja, naša je prava gospodična o, ja...to pa ti čist verjamem. Na slikicah od krsta je tako važna v tisti kilici pa čepici. Luškanček.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:06:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Joooooj, že od četrtka nisem bla nč na rr Enostavno ni blo cajta, pa še ful enih slik sem mela za urejat... še farmo mam čist zanemarjeno Še to... Zadnič sem dala novo slikco Alexa za seznameček, pa ste zgleda spregledale... No, zdej grem pa še "mal" za nazaj prebrat... toooolk je corti
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Blue, kaj pa pol dela vaša mala? JO moraš nonstop animirat al kako? Čisto tako - mimo vrta: koliko se intenzivno ukvarjate z vašimi malčki? Se veliko sami zabavajo - a la igralni center, ali se skoz neke igrice pa vaje pa tako greste?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:07:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: k.tja novo: Urban se hoče dojiti v ležečem položaju, če sedim, noče piti ali pa godrnja! priznam, da tudi meni to bolj odgovarja, ker se ta čas spočijem... me prav zanima, kako bo zunaj, če bo hotel jesti (bova ležala na klopci? ) si vaju kr predstavljam...jaz bi probala...bo še kdo mislu, da sta tam spala, pa bota še kaj zaslužla. bom pred klopco postavila lonček za evrčke. KatMat, držim pestke za tvojo sestrico! a je že kaj novega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
maja, sožalje za moževega strica!!! upam, da vam bo organizacija pogreba uspela s čim manj komplikacij.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:09:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A aja Babe, dejte rajši kako pametno povedat, ste pa samo na tem FB sam res BTW Kako napreduje vaša selitev? trenutno so samo psihične priprave 20.10. pa bo počasi že treba začet... Beljenje, mal štemanja, sejem... Ma, se bo dogajalo IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majch, ja, naša je prava gospodična o, ja...to pa ti čist verjamem. Na slikicah od krsta je tako važna v tisti kilici pa čepici. Luškanček. Ti, na krstu se je pa cel dan držala ko ena profesorca. Nič nasmeha, samo tisti važni pogledi Kaj je bla posrečena Ziher je vedla, da ima že verižico gor in je bila cela važna
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:10:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja maja, sožalje za moževega strica!!! upam, da vam bo organizacija pogreba uspela s čim manj komplikacij. tudi z moje strani...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:14:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Čisto tako - mimo vrta: koliko se intenzivno ukvarjate z vašimi malčki? Se veliko sami zabavajo - a la igralni center, ali se skoz neke igrice pa vaje pa tako greste? Jaz poskušam čisto po občutku... Tko, malo sem z njo, malo jo pustim. Niti pod razno se ne ukvarjam z njo non stop, ker niti nimam časa, niti ne želim, da se na to navadi. Kar naj se še malo sama zaposli. Če se zaposli s kreganjem na opico, se bo pač mal kregala z opico. Ne skočim za vsako tuljenje k njej. Zdaj že malo vem kako joka če res kaj potrebuje. Ko se pa igrava, se ima pa tako fajn, da se ji vedno zatakne od smeha in kolcat začne Pol je pa itak sitna, ker ji kolcanje ne paše
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:15:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kje pa je Oliva? Me zanima kake prigode imajo pri njihovi hiši na novo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 23.9.2009 9:20:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ dobro jutro! se opravičujem za včerajšnjo zmešnjavo! čas nam jo je zagodel! dolžna sem kavico! petrazg, mi gremo kar takoj po vrtcu, najverjetneje bomo kar na novem igrišču. traktorji so pa zakon! jaz že dolgo ugotavljam, da bi bil Oskar najbolj zadovoljen, če bi imeli doma kmetijo. res škoda, da je nimamo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?