Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 10:53:36
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No sej Taja je tud zaspala, samo pomoje ne bo dolg. To je ponavad tko ko hočjo mamice kam it, pol vsaj moja, si misl evo ne boš, grem spat pa ne boš mogla nikamor. to je pri nas vedno! Se je sonček pokazal, sem mislila it, pa je zaspala. No pa sej mi paše mal poležavanja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 11:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro mi smo s pregleda oz cepljenja. Bila je zelo pridna in je samo malo zajamrala. Potem je v vozičku zaspala, zdaj pa gre debata dalje. Noče spat. No, pa nič . So jo pa samo stehtali, tako da ima zdaj 7410g, če je pa kaj zrastla pa ne vem. Zdaj morava spucat celo stanovanje, oprat goro cunj in počakat, da pride ati zvečer nazaj iz tujine. Pa včera sva nabavile material za vabila za krst, material za oblekico pa tdi menda dobiva. Ko bo narjeno, jo bom pa še poslikala hehe..če bo kaj ratalo iz temo je kreacije. Uf..še čeveljček bom morala potem nekje dobit. NIč...mejte se...tudi v kurniku.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 11:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
sem vam prej napisala... pa me je vrglo ven,... v glavnem: petrazg, slikice lahko objaviš ali na FB ali na RR ali na kurniku... tiste,kjer sva z Urbanom, seveda... za ostale obraze nimam pooblastila po vrtcu grem z Oskarjem (in Urbanom) v zoo. če imaš čas in voljo, bomo veseli družbe Majch, si me spomnila na tisti film, ko si je ena ženska sposodila čudovito ogrlico za na ples, potem pa jo je izgubila... znanki, od katere si jo je sposodila, ni hotela povedati zaradi ponosa in je šla delat drugo... k draguljarju. jo je prišlo 40.000 frankov (francoskih) se mi zdi in sta z možem odplačevala dolg celih 15 let, se mi zdi... oba zgarana, brez ugodonosti.... potem pa sreča isto znanko in ji pove, da si je uničila življenje zaradi tiste ogrlice, ker jo je izgubila in ji znanka pove, da je bila samo ponaredek vreden 500 frankov... bolje povedati!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 11:51:22
|
|
|
|
pokica_
|
Joj, naš Anej je pa danes tkle tečko, da sem kar zašvicala zravn njega. Zdaj spi...sam vprašanje kolk časa spet . Jst ne zastopim, kk ne more spat 2-3h, ko je pa tako utrujen, da gledat ne more.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 12:41:46
|
|
|
|
meduzica
|
joooj znorela sem že skor končno mi je ratal poslat fotke za razvit že cel dan se s tem ubadam na konc je pomagal da sem se prijavla na oddaljen računalnik od kolega pa od njega poslala .. nimam pojma a je problem v mreži al dejansko v mojem računalniku GROZA kok me znervirajo take stvari k si misliš bom prišparal čas če preko interneta pošljem pa pol nakonc porabiš x10 časa kakor če bi se zapeljala do njih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 13:02:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro (malo pozno ). Smo se ponoč od dveh zbujal na dve uri, pa ob pol osmih al kdaj ni hotu več spat. Pa je bil pol totalna tečka in sva ob pol desetih končno zaspala kar skupaj na postelji in spala do 12ih Mu očitno paše z nama spat na tavelki postelji, ker tam vedno dlje spi kot sicer. Tako da sem si tut jst mal spočila. Petrazg glede slik-jst bi še najraj vidla, da mi jih samo na mejl pošlješ. Že tako ne dajem nič slik od tamalega na FB (pat tudi na rr so sam ene tri), ravno zaradi tega njihovega lastništva. Sem se ravno zadnjič s sodelavcem pohecala, da je Svit prelep, da bi si ga FB lastil. Ti bom sporočila naslov na ZS.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 13:12:03
|
|
|
|
Dudica1
|
evo mi smo šli vseeno na sprehod...sej je vroče sm čist prešvicala ...smo šli s "svakinjo" al kako ji naj rečem nevem...pa še rojstni dan ima danes tako da sva ji nesla še rožico ...pol smo spili pa še kapučinček zdej pa mal pospravlat da ne bo gospa ki popoldne pride skup padla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 13:37:45
|
|
|
|
pokica_
|
Dudi, kera gospa pa pride? A čistilka? A pozna katera Byodo Bio olje za dojenčke, ki ga dodamo GH; ki je blagega okusa in je posebna mešanica repičnega olja in olja koruznih kalčkov? Menda se je včasih dalo dobit v Merkatorju
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 13:38:03
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi, a ti ne bo ona spucala?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 13:50:52
|
|
|
|
Dudica1
|
ena gospa pride predstavit nek čistilec...mislim da nekaj 1000€ vreden...če bo kaj pokazala ji bom rekla naj mi sčisti kavč ker je ta najbolj potreben nekega čiščenja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 14:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, pa naj ti ves kavč sčisti ne samo delček kofetkarice, kje ste? sonček se nam je naredil! Urban pridno spi (objema kužka)... čez pol urce pa po Oskarja. fino, da je sonce, bo mulček lahko po vodi brkljal!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 14:15:45
|
|
|
|
Leela
|
jaz bi moj kavč najbolje ščistila, če bi kupila novega . je že precej v letih, novega pa zaenkrat ne bom še kupovala. Moram še mal našparat. zdejle sem bila zmenjena s patronažno in jo čakam in čakam in čakam. Pod mojim oknom je bil parkiran glih tak avto kot ga imajo patronažne tukaj. In po eni uri zamujanja pogledam ven, se ona baše v avto in odpelje. Jo pokličem in pravi da ima ful gužvo. Midva pa nisva šla ven ravno zaradi tega. očitno bomo kar brez nje začeli. sicer ste pa vse že napisale. V frutekovi knjižici piše, da se mora gluten uvesti pred 7. mesecem (torej takoj po šestem), saj je že Tanja to napisala. pa maščobo se doda po 7. mesecu na koncu priprave. Mislim, da bi mi ona isto povedala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 14:17:30
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ena gospa pride predstavit nek čistilec...mislim da nekaj 1000€ vreden...če bo kaj pokazala ji bom rekla naj mi sčisti kavč ker je ta najbolj potreben nekega čiščenja sem slišala že za ta prodajni trik pride pa ti sam eno čisto črto na vidnem delu spuca .. pol pa noče več .. lih tolk da morš res kupit nov kavč al pa njihov Seperduper Čistilec Master 2000
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 14:17:50
|
|
|
|
Leela
|
no evo točno to kar je napisala meduzica, da ji je rekla pediatrinja piše v tej knjižici. (to knjižico je napisala andreja širca čampa, ki je dietologinja na pediatrični)
< Sporočilo je popravil Leela -- 9.10.2009 14:20:48 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 14:23:05
|
|
|
|
maja1488
|
Leela, zakaj gluten obvezno pred sedmim mesecem? Mi imamo eno GLUPO patronažno in je ne mislim klicat. Pri maši se spomnem, da sem pozneje uvajala gluten. Po 10em al neki takega. A ni čudno, da če začneš šele po šestem uvajat, da si na glutenu že po parih tednih? Grem v vrtec. Pri nas je tudi vroče na soncu, v senčki pa nič, pa še podpiha tu pa tam. Sploh ne vem kaj nej zarjo oblečem? Bodi in jopco?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 14:27:08
|
|
|
|
Leela
|
Materinemu ali prilagojenemu mleku dodajamo namesto riža tudi koruzno kašo. Zaradi spoznanja, da zgodnje dohranjevanje (pred 4. mesecem) in poznejše dohranjevanje (po 7. mesecu) z žiti, ki vsebujejo gluten, povečuje obolevnost za celiakijo pri otrocih z genskim nagnjenjem za to bolezen, pričnemo z uvajanjem manjših količin žitaric, ki vsebujejo gluten (pšenica, oves ...), ko je dojenček še vedno pretežni del dojen (npr. v 6. mesecu). Materino mleko namreč zmanjšuje nevarnost za razvoj celiakije. kopirano direkt
< Sporočilo je popravil Leela -- 9.10.2009 14:33:37 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 15:09:39
|
|
|
|
majana79
|
Evo, tut midva sva doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 15:19:03
|
|
|
|
Dudica1
|
kako ste se imele...kej zapravile ? jaz sm pa zdej napekla mišk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 15:20:54
|
|
|
|
majana79
|
Ne, to se šparamo, da ti prideš, takrat bo že porodniška. Danes so samo plenice padale.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 15:23:29
|
|
|
|
Dudica1
|
ja ja sej mate prav...kar na sredo čakajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 16:09:13
|
|
|
|
pokica_
|
Jst še čakam tud četrtek, k morm dobit vse za nazaj dod. za nego...cca 500€! Bom dala kr v zlato skrinjico.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 16:10:36
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Materinemu ali prilagojenemu mleku dodajamo namesto riža tudi koruzno kašo. Zaradi spoznanja, da zgodnje dohranjevanje (pred 4. mesecem) in poznejše dohranjevanje (po 7. mesecu) z žiti, ki vsebujejo gluten, povečuje obolevnost za celiakijo pri otrocih z genskim nagnjenjem za to bolezen, pričnemo z uvajanjem manjših količin žitaric, ki vsebujejo gluten (pšenica, oves ...), ko je dojenček še vedno pretežni del dojen (npr. v 6. mesecu). Materino mleko namreč zmanjšuje nevarnost za razvoj celiakije. kopirano direkt Aha no super. Bomo pa takrat začeli.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?