mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica dans je bila pa patronažna na obisku za uvajanje GH in jasno mi dala navodila precej drugačna kot pediatrinja .. komu zdej bolj verjet V čem se pa razlikujejo? IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ 18. november, trenutno za nas najpomembnejši dan........dan D!!! Naš termin za OP je določen. Smo bili z strani dr. Koželjeve izredno pohvaljeni, da sma izjemna starša, dosledna in da točno vema kaj delama, da je le redko kdo, ki tako pridno skrbi za svojga otroka, da bo OP odličnega rezultata, glede na stanje tkiva, ki sma ga dosegla z vso najino močjo in vztrajnostjo, in seveda pridnostjo Aneja. Je rekla, da bi lahko že danes bil operiran, glede na dosežen rezultat,...stanje se je za 100% izboljšalo, tkiva je več kot dovolj, da bo imel in dobil vse kar imamo mi....zgornjo ustnico!!! IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 naj vam povem, da imamo že skoraj 3.zobek. oziroma se že čuti. in NE BOSTE VERJELE..ni enkica ampak zgornja leva dvojkica...jaz sploh ne morem verjet. A JE TO SPLOH NORMALNO? ne začnejo najprej rast enkice...čist me je iz tira vrglo. upam da ne bom imel že mlečne zobe krive Nič ne pomeni, da bo imel mlečne zobe krive, vrstni red je najpogosteje 1,2,4,3,5, ni pa nujno in tudi nič hudega ne pomeni. Torej bosta vsak čas prevzela vodstvo v diru do dunajcev . Svakinja pa - kuku ženska. Tvoj je bil najbrž v šoku ob tem pristopu. Bo pa naslednjič vedel, kaj pričakovati. IZVIRNO SPOROČILO: AKP punce končno sem doma. Bilo je . Sem imela ledvične kamne. Jutri bi imela operacijo, pa si je kamen na srečo premislil in je odšel. Zdaj pa cartam mojo pikico, ki sem jo tako pogrešala. , samo da je mimo in da si ok. IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Je bil včeraj pri nas zavarovalni agent in jo je videl pa mu je bilo prvo vprašanje a morte kaj hodit k specialustu ko pa je tako drobcena . Men pa se sploh ne zdi da bi bila res nekam zelo suha. No, bomo videli kako bo ko začnemo malo bolj konkretno jesti gosto hrano. Pa pez** , a je pediater ali ima 10 otrok, da je tak izvedenec. Naj se drži svojih zavarovanj in drži gob**. Pišuka me taki komentarji spravljajo ob pamet. Mimogrede, na fotki tvoja srčica prav nič ne deluje podhranjeno. K.tja, moji tudi teče iz nosa, pa gre vseeno v vrtec. Je pač takšna sezona. Ko sem uvajala pred mesecem dni, so polovici mulčkov in mulčic viseli smrklji iz nosa. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aja, če imajo zamašene noske- narežite čebulo, jo zavijte v tetra plenico in dajte nekam v otroško sobo čez noč. Smrdi ko sam satan, ampak pomaga pa. No, vsaj nam je. Jaz sem jo obesila kar nad posteljo, da je bilo največ učinka Pa ne no, saj se da kaj bolj dišečega - jaz imam od Justa sprej Eucasol. Malo špricnem zvečer v spalnico, pa smo celo noč "odmašeni", pa še prijeten vonj je. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Sem prebrala pri ljubljančankah, da morajo že met čist stabilno glavico, da delajo določene vaje, Jure je pa še daleč od tega. Zdej pa ne vem, če bi ga kar odjavla, da je še prezgodej za njega? Mah ja, moja starejša je imela čisto stabilno glavico, pa je prvi mesec lepo preležala na obroču - lenoba pač. Pa je ni pri nobenih vajah oviralo Majana79, pojdi v lekarno in nabavi kuminove kapljice (mislim, da so od Galexa). Pri nas so ji poštimale trebuščka. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ZA DOVOLJENJE VAS MORM PROSIT...CE LAHKO PODATKE VASIH MALCKOV PRENESEM NA NAS NOVI FORUM....(TEZA,VELIKOST,SLIKICA....TAKO KOT NAS SEZNAM TUKAJ) Lahko. Pa še dodaj, da imamo naslednji pregled 16.11. Pridružim se pa jutri, moj nekaj cmoka v dnevni sobi, mogoče se kaj obeta Julija se je pa danes prvič ornk na glas smejala. Svoji sestrici, ki je uganjala norčije. Očitno ostali nismo dovolj smešni
|