|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
5.10.2009 15:48:12   
majana79
Ma to boš ti en, dva, tri. user posted image   Moram se lotit kosila... Bo danes pohana poli. user posted image Sem na tržnici vzela en kup zelenjave, pa poli in pire, pa bo. Sicer mi je boljše s krompirjevo solato, ampak nimam drobnega krompirja, tavelik se kuha pa eno uro user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
5.10.2009 15:55:42   
Dudica1
mi smo pa danes sami popodle si je pa T. zamislil cvrtke in solatko zeleno pa je blo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
5.10.2009 16:21:19   
lake
Ste se pa nčvekale od zjutri.

Sva ble  Tanjo  v shopingu pa na kavici v BTC-ju. m spet samo za Tajo nabavla, nič zase user posted image .

Cveka
Super za taščo, zdej jo pa pazte, sploh ker prihajajo zimski meseci.

Punce jutri vozičkanje Tivoli ali center?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
5.10.2009 16:29:13   
majana79
Nama je vseeno. Če gremo v center, lahko vseeno parkiraš pri meni lake, če ti ni predaleč, pa gremo potem skupi naprej. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
5.10.2009 16:38:28   
lake
Sej v mestu itak ni protora ponavad, tko da pridem k teb parkirat. Ti bom za listke počas že kosilo plačala. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
5.10.2009 16:51:02   
Anonimen
mama11 star je 4 leta, so mi rekl da to ni nič tazga da se samo zaigra in pozabiuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
5.10.2009 16:54:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

mam pa veselo novico, tašča je bolje ni več v smrtni nevarnosti, konec tedna ali začetek drugega pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš, to je zato, ker ste tako upali in pozitivno mislili. user posted image user posted image user posted image Zdej jo pa čuvajte, vsakega v razkužilo, preden pride k njej!

SE PODPIŠEM...posebno s temle razkužilom...in sploh zdaj ko so tej trebušni virusi kateri so za rakave bolnike zelo nevarni.

ma za rakaste bolnike je lahko vse usodno, sam jo že videm kako bo, k bomo vsi v bundah okol bajte hodil bo ona v kratkih rokavih, vedno se kregamo z njo naj se oblači, sam trenutno mi je vse brez veze sam da je živa in da prihaja domov ostalo bomo premišljeval pol k bo doma kako in kaj jo mormo mirkat, joj k vem da bojo borbe, sam kaj me briga sam da je ŽIVAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
5.10.2009 17:06:02   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

bravo za zobek user posted image

Tanja, jaz sem kupila kovterček od odeje. Ga pa prav nikoli nismo uporabljali, ker se je skoz odkrival. Tako da je imel vrečo. Če boš kupovala vreče jo ne v BC, ker tam so zelo drage.

katmat vidim, da ste se lepo imeli.

maja a se kej vidmo ta teden?

dudi mal si falila user posted image

Ne vem, lahko bi se ane? Bil bi že čas.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
5.10.2009 17:07:31   
Anonimen
no zdej sem vam pa na FV, vse lisice, jazbece, vrane, plevel.... spucala tako da putike in rastline so rešeneuser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
5.10.2009 17:35:29   
maja1488
Sem 100 strani v zamudi in sploh ne vem več kaj se dogaja. Čveka, kaj je blo s taščo? Da ne brskam nazaj (sem mal lena, pa se šibam s tavečjo igrat okelr Zarja spi).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
5.10.2009 17:38:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sem 100 strani v zamudi in sploh ne vem več kaj se dogaja. Čveka, kaj je blo s taščo? Da ne brskam nazaj (sem mal lena, pa se šibam s tavečjo igrat okelr Zarja spi).

prejšnjo nedeljo je zbolela in je mogla v bolnico, šla je v torek, namreč boleha za rakom, zdej pa je fasala pljučnico in zastrupitev krvi, so jo že odpisal, sam tašča je trmasta in se je zlizala in pride domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
5.10.2009 17:38:29   
mama11
Čveka, samo da je s taščo šlo na bolje. S starejšimi se je pa tako ali tako težko bockat, ko zatrmijo po svoje.

Če je pa sinko star 4 leta bi pa morda deloval sistem nagrajevanja z nalepkami - vsak dan, ko se ne polula v hlače dobi nalepko, in ko jih zbere 10 dobi nagrado (kakšno malenkost ali sladkarijo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
5.10.2009 17:39:51   
majana79
lake, kaj se sekiraš, Zoki časti user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
5.10.2009 17:41:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Čveka, samo da je s taščo šlo na bolje. S starejšimi se je pa tako ali tako težko bockat, ko zatrmijo po svoje.

Če je pa sinko star 4 leta bi pa morda deloval sistem nagrajevanja z nalepkami - vsak dan, ko se ne polula v hlače dobi nalepko, in ko jih zbere 10 dobi nagrado (kakšno malenkost ali sladkarijo).

uau to pa ni slaba ideja.... kakšne nalepke imaš v mislih, mal idej prosim!!!

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
5.10.2009 17:52:39   
Anonimen
smo si izposodili garfilda in že tri dni samo to gledamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
5.10.2009 18:01:14   
Dudica1
jaz mam pa na obisku kolegico s sinčkom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
5.10.2009 18:01:20   
mama11

Mah, nič posebnega, v vsaki papirnici imajo raznovrstne, od tistih z bleščicami, pa tistih s kakšnimi liki iz risank, ali geometričnimi liki, lahko pa tudi vzameš navadne bele nalepke in ti kaj narišeš gor. Samo ustrezno ga zanimiraj, ko mu predstaviš zadevo, pa glej, da ga bo zanimala nagrada. Vzemi pa en karton, nariši razpredelnico - v vsako vrstico 11 kvadratkov - 10 praznih, v katere bo lahko lepil nalepke, in v zadnjega kakšno zvezdico ali kaj podobnega, kar bo označilo, da si je prislužil nagrado. Vrstic pa toliko, kolikor misliš, da boste potrebovali ta sistem. Pa karton mu npr. obesi na steno v njegovi sobi ali kam drugam na vidno mesto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
5.10.2009 18:02:51   
Anonimen
kdaj bo davčna pošiljala "zamudnikom"? a katera ve?

šibam nazaj med otroke,...user posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2568
5.10.2009 18:05:31   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kdaj bo davčna pošiljala "zamudnikom"? a katera ve?

šibam nazaj med otroke,...user posted image

pomoje bo zdej novembra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
5.10.2009 18:06:41   
maja1488

prejšnjo nedeljo je zbolela in je mogla v bolnico, šla je v torek, namreč boleha za rakom, zdej pa je fasala pljučnico in zastrupitev krvi, so jo že odpisal, sam tašča je trmasta in se je zlizala in pride domovuser posted image user posted image user posted image

o sam da je OK! Držte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
5.10.2009 18:12:27   
Anonimen

Mah, nič posebnega, v vsaki papirnici imajo raznovrstne, od tistih z bleščicami, pa tistih s kakšnimi liki iz risank, ali geometričnimi liki, lahko pa tudi vzameš navadne bele nalepke in ti kaj narišeš gor. Samo ustrezno ga zanimiraj, ko mu predstaviš zadevo, pa glej, da ga bo zanimala nagrada. Vzemi pa en karton, nariši razpredelnico - v vsako vrstico 11 kvadratkov - 10 praznih, v katere bo lahko lepil nalepke, in v zadnjega kakšno zvezdico ali kaj podobnega, kar bo označilo, da si je prislužil nagrado. Vrstic pa toliko, kolikor misliš, da boste potrebovali ta sistem. Pa karton mu npr. obesi na steno v njegovi sobi ali kam drugam na vidno mesto.

aha, bom jutri šla nabavt pa bom poskusila, hvalauser posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
5.10.2009 18:13:22   
Anonimen

o sam da je OK! Držte se!

ja HB da je OK, k še včeraj niso dr. bli prepričani da se bo zlizalauser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
5.10.2009 18:18:14   
Anonimen
nč vas zapuščam, uživajte, otroke moram zrihtat pa mal poročila pogledat pa NCIS in spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2573
5.10.2009 18:22:03   
Dudica1
jaz se pa psihično pripravljam na aerobiko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
5.10.2009 18:35:55   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz se pa psihično pripravljam na aerobiko user posted image

Jst sem tudi imela v planu hodit, pa je ravno ob osmih in mi nič ne ustreza, ker gresta obe takrat spet in ju je treba zrihtat. Pa 2x na teden imamo. Letos ne bo nič, drugo leto pa morda že.

Evo moj je pršu in prevzel mali dve.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?