Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:05:00
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat, spet si nam pripopala dve luštni slikici!!! se vidi, da ste se imeli fino v Snoviku! meduzica, čestitke za prvi zobek! upam, da bo ta zobek tudi pri nas pokukal iz dlesni... kaj kmalu. ste opazile, da vas berem za nazaj? psst,... Urban je zaspal! ampak kaj ko moram čez pol ure po Oskarja v vrtec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:08:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
dudi, koliko pa sta dala za sobico? mi2 bova tudi morala zdaj kredit vzet, ni šans drugače. Pa bojo samo čist osnovne stvari porihtane
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 andrejka dober štart na faxu, pa do boš ga čimprej naredila ja. tako kot cveka pravi. cveka, kaj pa ti? jaz, jaz pa čakam da me pokličejo iz ljudske univerze, ker so imel sptembra premal prijav in zdej čakam da bojo imel dovolj prijav da se bom lahko šla prijavt uradno in začet hodit v šolo! mam pa veselo novico, tašča je bolje ni več v smrtni nevarnosti, konec tedna ali začetek drugega pride domov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem v vrtec uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:16:53
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mam pa veselo novico, tašča je bolje ni več v smrtni nevarnosti, konec tedna ali začetek drugega pride domov No vidiš, to je zato, ker ste tako upali in pozitivno mislili. Zdej jo pa čuvajte, vsakega v razkužilo, preden pride k njej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
fino, cveka, da se je uredilo tole s tvojo taščo! krediti? skušam se jim izogibati, ker imava kredit za stanovanje... ne bi rada samo kredite in položnice plačevala nekako imam rajši manj stvari pa manj dolgov... sem takrat srečnejša. ah, ta denar... je res sveta vladar? petrazg, a nimamo plavanja v četrtek?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:21:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A dudi, koliko pa sta dala za sobico? mi2 bova tudi morala zdaj kredit vzet, ni šans drugače. Pa bojo samo čist osnovne stvari porihtane ammmm sobica je bila s popusti tisočšestoeurou ...pač tko smo hotli iin tko mamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:22:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mam pa veselo novico, tašča je bolje ni več v smrtni nevarnosti, konec tedna ali začetek drugega pride domov No vidiš, to je zato, ker ste tako upali in pozitivno mislili. Zdej jo pa čuvajte, vsakega v razkužilo, preden pride k njej! SE PODPIŠEM...posebno s temle razkužilom...in sploh zdaj ko so tej trebušni virusi kateri so za rakave bolnike zelo nevarni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:22:59
|
|
|
|
majana79
|
Sej to pri današnjih cenah niti ni toliko... Midva imava samo 2 m dolgo omaro pa je bila okoli 800 evrov z vsemi dodatki...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, si dobila kavbojke, hlače za Jureta? sem šla v Hofer pogledat in kupila ene za Oskarja in ene za Urbana. tiste za Urbana so mi všečne (sem vzela najmanjšo 80 št), za Oskarja pa se še nisem odločila (ko jih bo pomeril, bom vedela, če so mi všeč)... bodo ravno pravšnje za varovanje kolen! žametne hlačke mi niso ... ta sistem z naramnicami mi je kompliciran pri oblačenju in se ga rajši izogibam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:26:03
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem pa v hoferju flisek za Maja ker mi je brezveze kupovat mu jakno za tale mesec pred bundico...v lidlu sem si pa jaz trenirko,sicer je tanka ma pri telovadbi mi bo itak vroče a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:27:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Sej to pri današnjih cenah niti ni toliko... Midva imava samo 2 m dolgo omaro pa je bila okoli 800 evrov z vsemi dodatki... jah niti ne vem ker sva šla direkt na malega princa in niti nisva primerjala cen,ker smo rabli sestavljivo pohištvo da mamo zapolnjeno ker je majhen prostor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sem pa v hoferju flisek za Maja ker mi je brezveze kupovat mu jakno za tale mesec pred bundico...v lidlu sem si pa jaz trenirko,sicer je tanka ma pri telovadbi mi bo itak vroče a ne ja. tisti fliski imajo pa še trak zraven, ne? imam še nekaj od Oskarja, tako da jih nisem gledala... se mi zdi, da bo kar hiter prehod in bodo bundice prec aktualne... Urban še vedno spi, jaz pa bi morala po Oskarja... si pa izbere pravi čas za spanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
grem. se beremo kasneje. lepo preživite popoldne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:33:25
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, si dobila kavbojke, hlače za Jureta? V bistvu sem hotla flisek, je oči dobil in vzel kar obe številki (priden ), tako da bo 68 za zdej, 74 pa še za spomladi. Dudi, a so fliski ok? Kavbojke ima že 2, so mu ene poslali prijatelji iz Finske, tak lep kompletek z bodijem pa pletenim puloverčkom, ene mu je mami kupila, žametke mamo pa sposojene. Itak se mi zdi da za zjutrej žametke so, potem je pa vroče na soncu...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:34:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jah niti ne vem ker sva šla direkt na malega princa in niti nisva primerjala cen,ker smo rabli sestavljivo pohištvo da mamo zapolnjeno ker je majhen prostor To pa potem sploh... Malega princa zelo pohvalijo. Upam da bomo mi v roku 2 let na večjem, da dobi svojo sobico...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:36:26
|
|
|
|
majana79
|
Katera dobra duša je uspavala mojega Jureta, že več kot 1 uro spi (no vmes je parkrat zajokcal, da sem ga pomirila)? Dobi za kavo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:37:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sem pa v hoferju flisek za Maja ker mi je brezveze kupovat mu jakno za tale mesec pred bundico...v lidlu sem si pa jaz trenirko,sicer je tanka ma pri telovadbi mi bo itak vroče a ne ja. tisti fliski imajo pa še trak zraven, ne? imam še nekaj od Oskarja, tako da jih nisem gledala... se mi zdi, da bo kar hiter prehod in bodo bundice prec aktualne... Urban še vedno spi, jaz pa bi morala po Oskarja... si pa izbere pravi čas za spanje! eni flisi imajo trak eni pa kapico,in eni so s kapuco eni pa brez... se pa zdej pere tako da poročam zvečer če je ok ...sm pa vzela številko 74-80 ker 68 trenirkica k so ble zadnjič mu je še glih za glih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:38:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Katera dobra duša je uspavala mojega Jureta, že več kot 1 uro spi (no vmes je parkrat zajokcal, da sem ga pomirila)? Dobi za kavo! jaz,jaz,jaz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:39:39
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ S čim se namaže po dlesnih, da jim malo pomaga? Calgel ali Gengigel Baby ali kaj podobnega - ti bodo svetovali v lekarni. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja zdaj bom poskušala tole ležanje na trebuhu... se mu zdi da mu kar odgovarja, samo ne vem, kako vpliva to na vrat? mu vsakič obrnem glavico na drugo stran? rokice ima tako kot da bi pasel kravice... Starejšo sva začela dajati spat na trebuh pri 1 tednu starosti, ker sicer ni spala dlje kot 40 min v kosu. Je pa že takrat sama dvignila in obrnila glavico. Rokici je imela ob sebi z dlanmi pri ramenih. Nama je pa patronažka svetovala, da ji vzglavje nekoliko dvigneva - pod jogi sva takrat položila na pol odprto knjigo. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mene je pa začel skrbet, kaj je z mojim sinom da noče hodit na WC, ko smo doma, če kam gremo mi vedno pove da ga lulat in se mi ne polula, ko pa smo doma pa se mi kr polula v hlače kaj naj še naredim da ne bo pozabu hodit lulat, in to se dogaja samo takrat ko smo doma Koliko je pa star? Poskusi narediti lulanje "zabavno" - npr s kakšno luškano pručko, če jo še rabi, da doseže za lulat. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Danes ji moram kupit kovter-kakšne imate ve?Debelino mislim.Mrzlo imamo, ker še nič ne kurijo in zdej kr klimo laufamo, da je ne zebe. Starejša ga je dobila, ko je bila stara 1 leto, pa še zdaj bolj malo zaleže, ker se obrača kot vrtavka v spanju. Še najboljše se je obnesla spalna vreča, tako da jo ima še zdaj, ko ima skoraj 2 leti. Pri Juliji smo jo pa prvič preizkusili včeraj in je spala od 21h-2:30 (sicer se redno zbuja na 3 ure). Tako da bo tudi pri njej spalna vreča očitno aktualna. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat o kako smo bili utrujeni!!!!!! Super za malo plavalko. ZDaj pa šibam po starejšo v vrtec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 14:39:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jah niti ne vem ker sva šla direkt na malega princa in niti nisva primerjala cen,ker smo rabli sestavljivo pohištvo da mamo zapolnjeno ker je majhen prostor To pa potem sploh... Malega princa zelo pohvalijo. Upam da bomo mi v roku 2 let na večjem, da dobi svojo sobico... mi smo do zdej zelo zadovoljni,sploh z drsnimi vrati na omarah...to je pa zakon!...in posteljo ima uno ki je malo višja da imam še spodaj dva predala itd.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 15:34:21
|
|
|
|
majana79
|
Super! Dudi, dobiš kofe, takoj ko se vidimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 15:35:39
|
|
|
|
Dudica1
|
majana a je do zdej spal??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 15:42:10
|
|
|
|
majana79
|
Ne, mal po tistem ko sem napisala, se je zbudil, se pravi dobro uro, ampak je vseeno bilo dovolj. Sem vmes še polikala kar sem imela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 5.10.2009 15:44:21
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz moram pa zdele zlikat,sam mal čist mal
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?