|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
5.10.2009 14:05:00   
Anonimen
KatMat, spet si nam pripopala dve luštni slikici!!! se vidi, da ste se imeli fino v Snoviku!

meduzica, čestitke za prvi zobek!
upam, da bo ta zobek tudi pri nas pokukal iz dlesni... kaj kmalu.

ste opazile, da vas berem za nazaj?
psst,... Urban je zaspal!user posted image  ampak kaj ko moram čez pol ure po Oskarja v vrtecuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
5.10.2009 14:08:58   
FLASK_A
dudi, koliko pa sta dala za sobico?
mi2 bova tudi morala zdaj kredit vzet, ni šans drugače. Pa bojo samo čist osnovne stvari porihtaneuser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
5.10.2009 14:10:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

andrejka dober štart na faxu, pa do boš ga čimprej naredilauser posted image

ja. tako kot cveka pravi.
cveka, kaj pa ti?

jaz, jaz pa čakam da me pokličejo iz ljudske univerze, ker so imel sptembra premal prijav in zdej čakam da bojo imel dovolj prijav da se bom lahko šla prijavt uradno in začet hodit v šolo!

mam pa veselo novico, tašča je bolje ni več v smrtni nevarnosti, konec tedna ali začetek drugega pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
5.10.2009 14:10:56   
Anonimen
nč grem v vrtec uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
5.10.2009 14:16:53   
majana79

mam pa veselo novico, tašča je bolje ni več v smrtni nevarnosti, konec tedna ali začetek drugega pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš, to je zato, ker ste tako upali in pozitivno mislili. user posted image user posted image user posted image Zdej jo pa čuvajte, vsakega v razkužilo, preden pride k njej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
5.10.2009 14:18:39   
Anonimen
fino, cveka, da se je uredilo tole s tvojo taščo!

krediti? skušam se jim izogibati, ker imava kredit za stanovanje... ne bi rada samo kredite in položnice plačevalauser posted image user posted image user posted image  nekako imam rajši manj stvari pa manj dolgov... sem takrat srečnejša.
ah, ta denar... je res sveta vladar?

petrazg, a nimamo plavanja v četrtek?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
5.10.2009 14:21:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

dudi, koliko pa sta dala za sobico?
mi2 bova tudi morala zdaj kredit vzet, ni šans drugače. Pa bojo samo čist osnovne stvari porihtaneuser posted image user posted image

ammmm sobica je bila s popusti tisočšestoeurouuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pač tko smo hotli iin tko mamo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
5.10.2009 14:22:26   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

No vidiš, to je zato, ker ste tako upali in pozitivno mislili. user posted image user posted image user posted image Zdej jo pa čuvajte, vsakega v razkužilo, preden pride k njej!

SE PODPIŠEM...posebno s temle razkužilom...in sploh zdaj ko so tej trebušni virusi kateri so za rakave bolnike zelo nevarni.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
5.10.2009 14:22:59   
majana79
Sej to pri današnjih cenah niti ni toliko... Midva imava samo 2 m dolgo omaro pa je bila okoli 800 evrov z vsemi dodatki... user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
5.10.2009 14:23:58   
Anonimen
majana, si dobila kavbojke, hlače za Jureta?

sem šla v Hofer pogledat in kupila ene za Oskarja in ene za Urbana. tiste za Urbana so mi všečne (sem vzela najmanjšo 80 št), za Oskarja pa se še nisem odločila (ko jih bo pomeril, bom vedela, če so mi všeč)... bodo ravno pravšnje za varovanje kolen!user posted image  
žametne hlačke mi niso ... ta sistem z naramnicami mi je kompliciran pri oblačenju in se ga rajši izogibam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
5.10.2009 14:26:03   
Dudica1
jaz sem pa v hoferju flisek za Maja ker mi je brezveze kupovat mu jakno za tale mesec pred bundico...v lidlu sem si pa jaz trenirko,sicer je tanka ma pri telovadbi mi bo itak vroče a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
5.10.2009 14:27:19   
Dudica1

Sej to pri današnjih cenah niti ni toliko... Midva imava samo 2 m dolgo omaro pa je bila okoli 800 evrov z vsemi dodatki... user posted image  

jah niti ne vem ker sva šla direkt na malega princa in niti nisva primerjala cen,ker smo rabli sestavljivo pohištvo da mamo zapolnjeno ker je majhen prostor

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
5.10.2009 14:30:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sem pa v hoferju flisek za Maja ker mi je brezveze kupovat mu jakno za tale mesec pred bundico...v lidlu sem si pa jaz trenirko,sicer je tanka ma pri telovadbi mi bo itak vroče a neuser posted image

ja.user posted image

tisti fliski imajo pa še trak zraven, ne?
imam še nekaj od Oskarja, tako da jih nisem gledala... se mi zdi, da bo kar hiter prehod in bodo bundice prec aktualne...

Urban še vedno spi, jaz pa bi morala po Oskarja... si pa izbere pravi čas za spanje!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
5.10.2009 14:31:38   
Anonimen
grem.
se beremo kasneje.
lepo preživite popoldne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
5.10.2009 14:33:25   
majana79

majana, si dobila kavbojke, hlače za Jureta?

V bistvu sem hotla flisek, je oči dobil in vzel kar obe številki (priden user posted image ), tako da bo 68 za zdej, 74 pa še za spomladi.

Dudi, a so fliski ok?

Kavbojke ima že 2, so mu ene poslali prijatelji iz Finske, tak lep kompletek z bodijem pa pletenim puloverčkom, ene mu je mami kupila, žametke mamo pa sposojene. Itak se mi zdi da za zjutrej žametke so, potem je pa vroče na soncu... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
5.10.2009 14:34:55   
majana79

jah niti ne vem ker sva šla direkt na malega princa in niti nisva primerjala cen,ker smo rabli sestavljivo pohištvo da mamo zapolnjeno ker je majhen prostor

To pa potem sploh... Malega princa zelo pohvalijo. Upam da bomo mi v roku 2 let na večjem, da dobi svojo sobico...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
5.10.2009 14:36:26   
majana79
Katera dobra duša je uspavala mojega Jureta, že več kot 1 uro spi (no vmes je parkrat zajokcal, da sem ga pomirila)? Dobi za kavo! user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
5.10.2009 14:37:38   
Dudica1

ja.user posted image

tisti fliski imajo pa še trak zraven, ne?
imam še nekaj od Oskarja, tako da jih nisem gledala... se mi zdi, da bo kar hiter prehod in bodo bundice prec aktualne...

Urban še vedno spi, jaz pa bi morala po Oskarja... si pa izbere pravi čas za spanje!

eni flisi imajo trak eni pa kapico,in eni so s kapuco eni pa brez...

se pa zdej pere tako da poročam zvečer če je okuser posted image ...sm pa vzela številko 74-80 ker 68 trenirkica k so ble zadnjič mu je še glih za glih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
5.10.2009 14:38:08   
Dudica1

Katera dobra duša je uspavala mojega Jureta, že več kot 1 uro spi (no vmes je parkrat zajokcal, da sem ga pomirila)? Dobi za kavo! user posted image  user posted image

jaz,jaz,jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
5.10.2009 14:39:39   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
S čim se namaže po dlesnih, da jim malo pomaga?

Calgel ali Gengigel Baby ali kaj podobnega - ti bodo svetovali v lekarni.

zdaj bom poskušala tole ležanje na trebuhu... se mu zdi da mu kar odgovarja, samo ne vem, kako vpliva to na vrat? mu vsakič obrnem glavico na drugo stran? rokice ima tako kot da bi pasel kravice...

Starejšo sva začela dajati spat na trebuh pri 1 tednu starosti, ker sicer ni spala dlje kot 40 min v kosu. Je pa že takrat sama dvignila in obrnila glavico. Rokici je imela ob sebi z dlanmi pri ramenih. Nama je pa patronažka svetovala, da ji vzglavje nekoliko dvigneva - pod jogi sva takrat položila na pol odprto knjigo.

mene je pa začel skrbet, kaj je z mojim sinom da noče hodit na WC, ko smo doma, če kam gremo mi vedno pove da ga lulat in se mi ne polula, ko pa smo doma pa se mi kr polula v hlačeuser posted image kaj naj še naredim da ne bo pozabu hodit lulat, in to se dogaja samo takrat ko smo domauser posted image user posted image

Koliko je pa star? Poskusi narediti lulanje "zabavno" - npr s kakšno luškano pručko, če jo še rabi, da doseže za lulat.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Danes ji moram kupit kovter-kakšne imate ve?Debelino mislim.Mrzlo imamo, ker še nič ne kurijo in zdej kr klimo laufamo, da je ne zebe.

Starejša ga je dobila, ko je bila stara 1 leto, pa še zdaj bolj malo zaleže, ker se obrača kot vrtavka v spanju. Še najboljše se je obnesla spalna vreča, tako da jo ima še zdaj, ko ima skoraj 2 leti. Pri Juliji smo jo pa prvič preizkusili včeraj in je spala od 21h-2:30 (sicer se redno zbuja na 3 ure). Tako da bo tudi pri njej spalna vreča očitno aktualna.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

user posted image
o kako smo bili utrujeni!!!!!!

user posted image  Super za malo plavalko.

ZDaj pa šibam po starejšo v vrtec.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
5.10.2009 14:39:47   
Dudica1

To pa potem sploh... Malega princa zelo pohvalijo. Upam da bomo mi v roku 2 let na večjem, da dobi svojo sobico...

mi smo do zdej zelo zadovoljni,sploh z drsnimi vrati na omarah...to je pa zakon!...in posteljo ima uno ki je malo višja da imam še spodaj dva predala itd.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
5.10.2009 15:34:21   
majana79
Super! user posted image

Dudi, dobiš kofe, takoj ko se vidimo. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
5.10.2009 15:35:39   
Dudica1
majana a je do zdej spal??

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
5.10.2009 15:42:10   
majana79
Ne, mal po tistem ko sem napisala, se je zbudil, se pravi dobro uro, ampak je vseeno bilo dovolj. Sem vmes še polikala kar sem imela. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
5.10.2009 15:44:21   
Dudica1
jaz moram pa zdele zlikat,sam mal čist mal

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?