|
RE: Julijke 2008, 2. del 8.11.2009 12:08:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Anji danes dogaja na polno - je tko fantastično razpoložena, da je joj prejoj - prej si je dajala na glavo njeno kanglico, pa pihala: "Buuuuu" notri, zraven se pa tko hihitala in smejala, da sva bli obe čist out od režanja ... sem ene par filmčkov posnela - mogoče potem kakšnega dam na FB, če le ni preogromen. Po intenzivnih uricah igranja in obilnih obrokih (apetit je danes na ful) je pred pol ure samo dol padla in zdaj v stajici drnjoha svojo običajno rundo, jaz sem dopoldne naredila eno hitro čistilno, zlikala še eno žehto, kosilo brbota, kamin naju greje, sem zlektorirala članek za objavo, zdaj moram pa še mal poštimat priprave, ker pride ta teden ravnateljica hospitirat k nam, anglistom. Uf, ej, baterije imam čist nafilane, in to thanks to včerajšnjemu čveku z mojimi zlatimi puncami Men to tolk pomeni, ko se tkole dobimo in delimo dobro in slabo, kramljamo o resnih in malo manj resnih temah ... fantastično, res. populis, ojej, nič kaj dobrega ni tole. Le pejd se pokazat, da ugotovijo, kaj ti je. Upam, da boš čim prej spet up and about! flower, martinovanje je zdaj po novem kar oba vikenda - pred in po dejanskem datumu Martinovega, ki je 11. 11. (moja žal že pokojna babica je bila ravno na ta dan rojena). Saj veš, Slovenci, pa pijača - to je lepi par Mi tega nič kaj ne praznujemo, moram rečt - no, račka je bla včeraj na meniju, to je pa to. In mami je šla en majčken v lajf (beri: na čvek). Je blo enkratno, res. džanika, a misliš, da je 5. ali 6. bolezen? Lovro, ubošček mali, tale vročina je pa prav tečna spremljevalka. Naj se že zradira, no. 3jemi, zate: in še linkec: KLIKNI ali dva : KLIKNI Vau, Majuška, ko si vstala in se zrihtala, je blo že kar pol nedelje mimo. A ni to noro? Zdaj pa le ornk izkoristit preostanek dneva. Opala, zajtrk pa vidim, da je prav slavnosten ... tak bolj mini, ampak svečan. Fine by me. Mejte se, za konec vam prilepim en bolj naravoslovno naravnan štos(ek) : Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the universe is winning." - Rich Cook
|