Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2009 10:22:46
|
|
|
|
Nika v službi
|
Oj, jutri ne bo šlo, ker imamo roditeljski sestanek v vrtcu, prihodnjo sredo pa bi si lahko kar rezervirala, ja. 30.09. okoli 17. ure. Velja?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2009 11:21:28
|
|
|
|
pety78
|
Nika, dogovorjeno.
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 20:04:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2009 20:38:08
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika benika, kdaj rabis lupinico nazaj? Jst sem dobila zdaj lih mojo nazaj, tako da ti tvojo lahko vrnem, edino oprat jo se moram. PA ce se ful ne mudi, bi s pranjem se mal pocakala, ker mi je namrec crknil stroj preden smo sli na morje, zdaj mam pa priklopljenega 3.5 kg, za katera sem lih dobila navodila in mam se ful za preprat. Ce se pa mudi, bom pa dala lupinico na prednostno listo :) S špelko se zmeni, jo ona rabi Vsaj še 2 meseca ne . Sej imam svojo, ta bo za v drug avto (kaj čem, sem rada komot ). LAhko jo pa jest preperem, mala malca. Da ti olajšam delo. tažana res, res, res mi je hudo za tvojo mami . Si ne morem predstavljat, kaj vsi skupaj preživljate, pol pa še tvoji hormoni. Bla na posvetovalnici, v petek začnem s CTG-ji, vsak teden enega. ZAdnji teden pa na 2-3 dni. Pa železo sem spravila na 112 . Prvič v življenju ga imam nad 110. Teli tableti so ZAKON!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2009 20:42:33
|
|
|
|
benika
|
ZAdnji teden pa na 2-3 dni. Ma ti ne boš prilezla do tja, ti jest povem. Bo Štefan prej želel teto spoznat Pa železo sem spravila na 112user posted image . Prvič v življenju ga imam nad 110. Teli tableti so ZAKON!!!! Jeeeeee Tažana, se pridružujem sestrici. Držite se vsi skupaj in probajte ji čimbolj olajšat dneve Itak pa vse upamo na najboljši možni scenarij. O Valla, velkam, velkam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.9.2009 20:55:43
|
|
|
|
teta beta
|
Beni in Katarina, vse najboljše!!!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 8:41:26
|
|
|
|
pety78
|
Kaj je valla, smo ti zviznale, a?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 8:48:36
|
|
|
|
pety78
|
Drugače pa, dobro jutro vsem. Pravkar sem se prijavila v register darovalcev kostnega mozga. Sem videla zgodbo o malem Nelu in se me je res dotaknila. Niti predstavljati si ne morem, da bi se to dogajalo meni. Jaz bi verjetno osebno trkala na vsa vrata v Sloveniji in prosila ljudi, če lahko pomagajo mojemu otroku. Uf, upam, da se najde ustrezni darovalec. Kaj pa ve, ali je katera vprisana v ta register?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 9:34:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Dobro jutro, Pety in vse ostale! Pravkar sem po netu pobrskala za informacijami o Nelu, ki ga omenjaš in našla članek iz Jane. Zgodba, segajoča v srce. V registru še nisem, takrat, ko je zbolela I. Grafenauer, sem celo nekaj razmišljala na to temo, vendar se za vpis nisem odločila, tole z Nelom pa je res v srce segajoče. A ti si šla danes na Zavod za transfuzijo krvi? Delajo samo ob sredah dopoldne dve uri?! Malo čudno to, ampak ok, mogoče pa se res odločim in eno prihodnjih sred izkoristim za darovanje krvi in vpis v register....
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 9:36:10
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Dobro jutro, Pety in vse ostale! Pravkar sem po netu pobrskala za informacijami o Nelu, ki ga omenjaš in našla članek iz Jane. Zgodba, segajoča v srce. V registru še nisem, takrat, ko je zbolela I. Grafenauer, sem celo nekaj razmišljala na to temo, vendar se za vpis nisem odločila, tole z Nelom pa je res v srce segajoče. A ti si šla danes na Zavod za transfuzijo krvi? Delajo samo ob sredah dopoldne dve uri?! Malo čudno to, ampak ok, mogoče pa se res odločim in eno prihodnjih sred izkoristim za darovanje krvi in vpis v register.... Nisem še šla. Če bom uspela, grem danes, če ne pa naslednjo sredo. Sem na forumu brala, da bo danes kar gužva, tako da mogoče res naslednjo, da ne bom med službenim časom predolgo čakala. Lahko pa se zmeniva in greva skupaj.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 10:28:13
|
|
|
|
Nika v službi
|
Daša, VSE NAJBOLJŠE! Pety, mogoče pa res lahko greva skupaj.... se slišiva prihodnji teden, ko bom več vedela, kakšno dogajanje me čaka v službi. Še vedno imam namreč tukaj Ruse, tako da... smo na vezi.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 10:48:22
|
|
|
|
pety78
|
Daša, vse najboljše za tvoj rojstni dan.
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 14:08:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 14:31:50
|
|
|
|
2ursae
|
daša, vse najboljše ninočka, jaz sem mal razmišljala o tvojih prstanih. Moja prva reakcija, ko sem prebrala, kakšna je cena, je bila, da tolk pa ne bi dala, zdaj pa mislim drugače: tako ko se sedaj gledam, je prstan edini znak poroke, ki ga gledam vsak dan in če bi mi bil kakšen prstan tako blazno všeč, da bi čutila, da je ta zame eni in edini, bi ga vzela, pa magari probala prišparat kje drugje ali pa vzet en mali kredit. OK, ne ravno za vsako ceno, ampak tvoja se mi zdi še v nekakšnem sprejemljivem rangu.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 15:06:55
|
|
|
|
doroteja23
|
Daša vse najboljše!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 16:13:15
|
|
|
|
2ursae
|
pišuka, moja čestitke ima najmanj smajlijev daša,lej,še mal extra:
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 16:45:20
|
|
|
|
spelka12
|
Daša vse najboljše
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 17:49:19
|
|
|
|
benika
|
Daša, iskrene čestitke in vse najboljše
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 18:28:58
|
|
|
|
tažana
|
Daša vse najboljše za rojstni dan!! no danes smo mami peljali na jesenice . tako jo vse boli, da ne more biti doma in je sama prosila, da gre v bolnico. danes sem uspela it dopoldan k njej. člane moje družine sem poslala na sprehod tako da sem lahko še mami mal pocrkljala. upam, da ji čimprej kaj naredijo, da vsaj bolelo ne bo več tako. uživajte...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 18:29:33
|
|
|
|
benika
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 19:15:23
|
|
|
|
pety78
|
Tažana, držim pesti za tvojo mami. Če boš karkoli potrebovala, pa to ne govorim samo zaradi tega, da se bo dober slišalo, pa nočem biti zgolj vljudna, ampak RESNO, če boš karkoli potrebovala, kako varstvo otrok, ali kak prevoz, ... ne spomnem se kaj bi še lahko bilo, me res brez oklevanja pokliči. RES! Prav?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.9.2009 19:52:19
|
|
|
|
benika
|
Če boš karkoli potrebovala, pa to ne govorim samo zaradi tega, da se bo dober slišalo, pa nočem biti zgolj vljudna, ampak RESNO, če boš karkoli potrebovala, kako varstvo otrok, ali kak prevoz, ... ne spomnem se kaj bi še lahko bilo, me res brez oklevanja pokliči. RES! Prav? Tudi jaz se pridružujem Pety. Če boš karkoli rabila (v popoldanskem času, ker dopoldne žal delam), samo zvrcni. Resno tažana, veš da smo ti vse pripravljene skočit na pomoč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 20:37:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.9.2009 9:46:27
|
|
|
|
pety78
|
Punce, saj ne vem, ali ste pisale kaj o tem, ampak kaj so vaši mulčki dobili za 4. rojstni dan? Naš tamau je včeraj izjavil, ko sem ga mal spraševala, kakšne igračke prinesejo otroci v vrtec ob petkih, pa katere so mu všeč, ... Da bi rad imel helikopeter na daljinca. Ali ga ima kdo od vaših? Midva ne veva, kaj točno bi mu kupila in ni slaba ideja tale helikopter. Ker ima itak vsega že dovolj, pa vsa žlahta me sprašuje, kaj naj mu kupijo...
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Radi ustvarjate ankete?nada56'da, tako veliko izvem, kar me zanima (
24%)
da, me zabava (
29%)
nepotrebno (
47%)
Število vseh glasov: 55Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!