polma -> RE: spanje ob 18.30 uri (18.9.2009 11:44:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sxy Živjo... Mene pa zanima kdaj hodijo spat vaši otroci. Naš je star 15m in hodi spat med 18 in 19 uro, kasneje skoraj nikoli, saj že do 19. ure komaj zdrži. Tako spi od 18.30 pa do 7 ali 8 zjutraj, čez dan pa spi še 2uri v varstvu ( od 12 do 14 ure ) No sedaj pa moje vprašanje: ali sem čudna, ker ga dajem spati že okoli 18 ure? Kajti okolica : (prijatelce z otroci, tašča,...) me hočejo prepričat, da pretiravam z redom okoli spanja (držimo se ga redno, vedno hodimo spat ob takih urah, brez kompromisov raznih roj.dni, praznovanj, zabav), mi gremo pač vedno taprvi iz povsod, ker morata pač spat. Ampak vedno dobim čudne poglede zaradi spanja, ena mi je celo očitala, da imam špartansko vzgojo. ( Njen 2,5l in 2m dojenček hodita spat ob 22uri). Ali spi moj otrok preveč??? NE. Ali sem čudna zaradi tega???NE. No saj svoj odgovor že poznam in za nič nebom spreminjala tega reda, saj mi škratek ( 15m) lepo spi, pa tudi tamlajša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] (2m) se že prav lepo drži tega reda. Me pa včasih zaboli, ko mi očitajo špartansko vzgojo.Naj se brigajo zase. Jaz se spomnem, da sem hodila spat z zajčki, danes je pa kaj takega čudno!!! Kdaj zaspite vi??? Hči-do šole ob 22h, 23h (popoldne spala po 3 ure), vstajala ob 6h, 7h-prva triada ob 21h, druga triada ob22h, zdaj (7.r) okoli 22h, 23h. Sin (15m) zaspi med 19h, 20h- več pa ne zdrži!!! Ob 19h bi bilo idealno, ker ga moram zjutraj budit. Sicer bi spal do 8h, 9h-brez problema. Je pa res, da čez dan ne spi več kot uro in pol, max 2. Jaz bi pa rada vidla, da bi šel kasneje spat-ker smo ostali trije nočni ptiči-pa ne gre! on zahteva svoje. In gremo pravočasno domov-ali ga damo spat zgodaj, ker to potrebuje. Kaj me brigajo drugi!!!
|
|
|
|