blak
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Blak, katera si pa ti? ah, sem bila nekoč del ekipe... Ne ravno v tej enoti, a se je zgodilo, da sem morala tudi tja kdaj uleteti. No, jaz sem bila do odhoda pomočnice vzojiteljice zelo zadovoljna, v primerjavi s "ta spodnjim" vrtcem (ne bi o kraju, kogar se tiče, bo razumel) so ta vrtec nebesa, potem se je pa res začelo. Ampak je še vedno veliko bolje kot "dol". Ne vem pa, kako je bilo prej, ker smo bili lani novi. Ne bi rekla, da se ne da nič naredit. Po tem, ko sem telefonirala ravnateljici, je bil listek zaradi parkiranja takoj umaknjen, danes so otroci, ki gredo po kosilu domov, čakali v predprostoru ob mizicah skupaj z vzgojiteljicami in risali, risank pa danes niso gledali. Čeprav usmerjenega časa še vedno niso imeli. glej, kurikulum v vrtcu je, letna priprava in dnevna tudi, ampak velikokrat je to le na papirju. Dejansko pa so otroci velikokrat kar "zapuščeni". Ma sej to si že sama ugotovila... Seveda se je treba bunit in pritoževat, saj gre za vaše otroke. Ampak osebno, direktno, ne nekih blesavih anonimk pošiljat, ker iz tega ni nič. Pa čimveč vas mora biti! Upam, da nas bo na roditeljskem čimveč pa da ne bom edina, ki bo govorila. Srečno in ti resnično želim, da ne boš sama v tej bitki (ker boš itak izpadla, da si ti zatežena) in da se bo situacija popravila. Morda pa vodilnim le sežeš do srca...ali do pameti, sej ne vem.
< Sporočilo je popravil blak -- 25.9.2009 17:04:54 >
|