pupika -> RE: Mislim... (18.9.2009 12:44:15)
|
Jaz sem z našim vrtcem zadovoljna, če mi kaj ni bilo všeč sem jim rekla, npr. mi je mali hodil celo leto iz vrtca pogrižen skoraj vsaki dan, pa se ni nehalo, sem jim rekla, naj kaj ukrenejo, pa niso mogle, letos ko ima pa zopet vzgojiteljice ki jih je imel pred 2 leti, pa so se ugrizi kar naenkrat končali, s 1. septembrom je ta punčka nehala grist, in sedaj nobenega več ne grize. Drugače sta bili obe vzgojiteljici zelo dobri in srčni, ampak zgleda malo premalo strogi, ker v vrtcu niso uspeli v celem letu preprečiti ugriza, je pa res, da je bila to skupina, ki je bila mešamna od 1-3 let in 2 osebi na 12 otrok.Pri nas so se v vrtcu selili iz enega kraja v drug in smo se mogli dalje vozit, pa so se eni bunili, da je to zaradi dopustiov, ena mamica je celo rekla, da bo šla dalje in da je pravnica in da pozna zakone, pa da svojih otrok ne bo vozla v drug vrtec, pa da hočejo imeti vzgojiteljice dopuste in da si tudi ona ne more privoščit celi mesec dopusta ampak maksimalno 14 dni. Ta mi je bila res huda, dobro, meni je bila bolj pomembna varnost otroka, ker so v tem našemu kopali kanalizacijo, jaz se rajši malo dalje peljem po otroka, samo da ima zagotovljeno večjo varnost. Eni so se oglašali da se kanalizacija opravi v parih dneh maksimalno v enem tednu, dobro tu jim dam prav, ker smo jih celi mesec vozli v drug vrtec. Lahko bi pač rekli, da je situacija taka, da zaradi dopustov se bodo pač združili z drugim vrtcom in bodo en mesec v enem, drugi v drugem, ker tako kot so nam rekli, da bodo vzgojiteljice njihove, in ne od tistega drugega vrtca tudi ni držalo, ampak je naš imel pač vzgojiteljico iz drugega vrtca, ampak se je navadil, če bi hotla bi lahko komplicirala pa nisem, sem pa komplicirala, ko so malemu začele izginjat stvari, ker ko so ga preoblekle, če se je polulal, ne vem ali so izgubile ali so nastavile drugam, dobro se je zgodilo prvič sem jim lepo rekla, potem drugič, tretjič, pa mi je rekla, da ne poznajo otrok in ne vedo od koga je, ker je bila vzgojiteljica iz drugega vrtca. No na koncu so vse našli, pa ne vem kje, ampak se je našlo, nekaj čito, nekaj umazano, se pravi so zamenjale. Glede vzgojnosti in srčnosti pa lahko rečem samo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pri tolikih otrok. Edino ena pom. vzgojiteljice mi ni všeč, ker sem jo slišala, kako je eno letni punčki pravila da je grda ker joka, da jo bo dala meni za domov, punčka še večji jok, ker ne bo šla z svojo mamico domov, drugič pa je rekla drugi punčki naj neha jokat, in da je sedaj dovolj, pa da če ne bo nehala jokat jo mami ne bo prišla iskat in bo ostala tu v vrtcu. Mislim tole pa je katastrofa za otroka ki so stari od 1-2 leti, pa saj je čisto normalno da jokajo.
|
|
|
|