yania -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del (24.9.2009 21:07:49)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ojla...kako ste? Srečanje uspelo? Timon že spi, se je tako trudil ostati buden do 20.20....smo ga kar malo animirali...ma on bi že malo čez 19.00 šel spat...potem se pa že okrog 1.00 zbudi.... Pa ima neke prebliske že več kot teden...poje malo goste, ne bi več in bi raje mleko....ma kaj naj...no danes sem se ga usmilila, in je dobil po gosti še mleko.... Uspela sem kar mal ponarest po hiši...sicer je bilo dretje na tleh, ko ga nisem šmirglala...samo kaj naj, ko pa sem mogla 3 stroje oprati, pa obesti, pa pomivanje po tleh, pa kopalnica...evo, zdej sem šla še cunje naštimati za jutri, ko že zjutraj odrinemo...se pa z mojim kregava kdaj bi šli domov,,,jaz pravim ponedeljek, on nedelja...mah naj gre nekam....fuuuul je lepo vreme napovedano, on pa da ima delo......upam da bo Timonu in Naji kaj koristil morski zrak....no sej kašlja več noben, samo Timon je tako mejno...včasih se mu malo nosek poslabša....za uhec pa nimam pojma kako je... A kaj veste koliko časa mora jesti antibiotik?...ma je smotana sestra 2x ko sem klicala mi rekla, naj ne hodim na kontrolo, da kaj ne faše, pojma nimam kako je z njim,...
|
|
|
|