yania -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del (16.9.2009 14:25:25)
|
oj...evo, 4.del..lepo... ja tudi jaz občudujem vse ki imate tolk časa za RR...pridne ste, ni kaj...ma jaz imam stanovanje tako, da bohpomagej....resnično...danes pa še eno deklco učim ob 18.00 pa morm sobo s klavirjem v red spravt, ker je še poln perila obešenega...pa Tašča in Tast prideta na obisk..mislim da no....jih že od ponedeljka prestavljamo... Sem pa bila dopoldan v Supernovi in Hoferju....sem kupila H.plenice..ma ful so mehke, kot pamperske, upam da bodo tudi funkcionalne...bom poročala.,,sem pa dala za velikost 3 - 7.79, pa mislim da jih je 56 noter,za velikost 4 - 12.49, pa jih je 80 noter...no 3.niso imeli velikega pakiranja, drugače je pisalo da jih je 90 noter za isto ceno (12.49).....ma mislim da je kar razlika v cenah...se splača mal počekirat po trgovinah...Lidlove so bile kar uredu, samo ko jo je imel ene 2 urce na sebi, je bilo kot bi imel hlod med nogami, taka bula, pa trdo...ma se mi je tudi ponoči dostikrat zbudil ker ga je nerviralo....če mu slučajno nisem dala pamperske, ki vedno ostane mehka, pa tudi če je fajn polulana .... zdej grem kuhinjo pospraviti, pa perilo z dveh štrikov, dokler je še mir, ko Timon spi....sva s sestro jedle svaljke pa pohane šampinjone in solatka seveda...ma prav dobro kosilo je bilo...mi ne paše vedno tisto meso....
|
|
|
|