leo**tia -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del (23.9.2009 22:46:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ja, samo nekaterim Ventolin pomaga, enim pa ne..če je boljše po Ventolinu, potem je to neke vrste astma, a ni tako...no naši Naji ni pomagalo in smo samo šibali popoldan v bolnico, ker je imela kisika v krvi 92%....na Vrazovem trgu so nas prednostno sprejeli in takoj namontirali kisik (brkice) v nosek....stara je bila pa 17 mesecev....božčka...ona bi ful hodila, pa je bila kot na vrvici, vezana na razdaljo 2 metrov, še manj...tako da sem jo drugi dan v bolnici, kar malo odklopila iz kisika in s cevko hodila za njo, ker ji ni bilo stalno ležati.... No , takrat sem kupila po nasvetu ene kolegice, inhalator...to je dobra zadeva, samo zaenkrat še nismo pri Timonu nič uporabljali..daš fiziološko in diha on to prek maske...je pa okrog 90 E....fino je....Naja je ogromno predihala..gledala Nodija in zraven: mami, a je že konc? je bila kar potrpežljiva,,,ji je brnelo po 10-15 minut naenkrat.... aja, pa dihanje v eni minuti pri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ko spijo (ne je trd spanec) je normalno od 27-34...če je več, hitro k zdravniku.... no zdej pa res grem... sumili so astmo..butci..je bil v bolnici na opazovanju in še tam rota virus staknil...pol so delali raznorazne preiskave in sprva rekli da ima alergijo na brezo,lipo itd.....kašljal je 1leto cel dan in noč...šli smo v noro pamet..in nazadnje nima astme,nima nobene alergije,no hvala bogu,samo so sprva trdili vse mogoče pa je dobil inhalatorčke tiste male in singulair praške..nenadoma se stanje zelo izboljšalo in ni več sploh kašljal..sedaj se ga nič hb ne prime,niti gripo ni od mene dobil v času nosečnosti s tijom...naj tako ostane,,upam da nikoli ne doživimo tega s tijom..ahhh...samo trpel je a nihče ni vedel kaj mu je..ti zdravniki............[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|