Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:30:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a samo Naja dobi bolhe po posebni ponudbi ostale že moramo drago plačat potem pa ve od nje in tako dalje... aja. ona jih bo mogoče dala zastonj ja evo, jaz ne morem več. pa vsaki dan rečem, da bom šla prej spat pa nikoli ne grem zdja pa grem. zdaj smo zmenjene za četrtek okoli devetih v mb in v torek okoli 10ih konjice, ne? si bom mogla kaki rokovnik nabavit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:30:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj? A se bolh bojiš? Dobiš posebno ponudbo! Samo zate! Ne, tebe z bolhami se bojim. ja, ja....že dobro..potem pa mene ne bo... Ma se samo hecam, kokič moj! Saj vem...babika moja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:30:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, pa reci ti pol meni da drugi teden, se pravi, kaj je to že 2.oktober?....ma ni panike takrat,,,ma sej vam pravim da sem čist out od teh golazni... Felix, ma lahko se zmeniva, veš da.....samo ta teden bo res kriza po mojem... zdej sem pa že jest malo zmedena ratala... a pol drži za naslednji petek, 2.10.? aja, samo en problemček je, yania, hruške so domače, pa ne zdržijo prav dolgo, hitro bodo začele gnit. Jaz grem sicer jutri proti LJ, ampak bom zelo na tesnem s časom, ker moram bit v centru ob 16h, mož pa pride iz službe šele malo po 15. uri in bom ful hitela. Za nazaj se mi bo pa spet mudilo, ker moram pa ob 19h spet nekje bit...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:31:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj? A se bolh bojiš? Dobiš posebno ponudbo! Samo zate! Ne, tebe z bolhami se bojim. ja, ja....že dobro..potem pa mene ne bo... Ma se samo hecam, kokič moj! Saj vem...babika moja! jao sladkorna sladkorna
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:31:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, pa reci ti pol meni da drugi teden, se pravi, kaj je to že 2.oktober?....ma ni panike takrat,,,ma sej vam pravim da sem čist out od teh golazni... Ja, petek 2.10.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:32:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj? A se bolh bojiš? Dobiš posebno ponudbo! Samo zate! Ne, tebe z bolhami se bojim. ja, ja....že dobro..potem pa mene ne bo... Ma se samo hecam, kokič moj! Saj vem...babika moja! jao sladkorna sladkorna MČ, še zate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:32:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a samo Naja dobi bolhe po posebni ponudbi ostale že moramo drago plačat potem pa ve od nje in tako dalje... aja. ona jih bo mogoče dala zastonj ja evo, jaz ne morem več. pa vsaki dan rečem, da bom šla prej spat pa nikoli ne grem zdja pa grem. zdaj smo zmenjene za četrtek okoli devetih v mb in v torek okoli 10ih konjice, ne? si bom mogla kaki rokovnik nabavit JA! Pridna! Je bolj napeto s temi sestanki, ne kot če bi v službo hodile?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:32:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, pa reci ti pol meni da drugi teden, se pravi, kaj je to že 2.oktober?....ma ni panike takrat,,,ma sej vam pravim da sem čist out od teh golazni... No te pa tak vredi. Lublančanke, petek 2.10, ok? Ura 11.30h pod vodo. Da se mal tunkamo. ( a sem dobro zakvakala? Se počasi navajam nazaj na to špraho ) welcome back
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:32:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj? A se bolh bojiš? Dobiš posebno ponudbo! Samo zate! Ne, tebe z bolhami se bojim. ja, ja....že dobro..potem pa mene ne bo... Ma se samo hecam, kokič moj! Saj vem...babika moja! jao sladkorna sladkorna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:33:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj? A se bolh bojiš? Dobiš posebno ponudbo! Samo zate! Ne, tebe z bolhami se bojim. ja, ja....že dobro..potem pa mene ne bo... Ma se samo hecam, kokič moj! Saj vem...babika moja! jao sladkorna sladkorna MČ, še zate. ooooo, no to sem hotela evo nazaj pa še za kokico tudi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:33:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 welcome back Mi je že več jasno ja...samo ne kapiram WHAY?Pa ne tukaj gor, saj vem ja!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 22.9.2009 23:35:34 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:34:00
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, pa reci ti pol meni da drugi teden, se pravi, kaj je to že 2.oktober?....ma ni panike takrat,,,ma sej vam pravim da sem čist out od teh golazni... Felix, ma lahko se zmeniva, veš da.....samo ta teden bo res kriza po mojem... zdej sem pa že jest malo zmedena ratala... a pol drži za naslednji petek, 2.10.? aja, samo en problemček je, yania, hruške so domače, pa ne zdržijo prav dolgo, hitro bodo začele gnit. Jaz grem sicer jutri proti LJ, ampak bom zelo na tesnem s časom, ker moram bit v centru ob 16h, mož pa pride iz službe šele malo po 15. uri in bom ful hitela. Za nazaj se mi bo pa spet mudilo, ker moram pa ob 19h spet nekje bit... glej, se slišiva jutri, a prav....morm jst poklicat jutr takoj zjutri v zdr.dom, d Timona najavm na kontrolo....pol pa delam plan naprej...bom jaz kam uletela, ni pene.. (NEJA; men gre bol tole,a? )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:34:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj? A se bolh bojiš? Dobiš posebno ponudbo! Samo zate! Ne, tebe z bolhami se bojim. ja, ja....že dobro..potem pa mene ne bo... Ma se samo hecam, kokič moj! Saj vem...babika moja! jao sladkorna sladkorna najprej sem mislila da ma ta zadnji smeško plavo oko in da to pomeni da me boš na oko vžgala mam že fobije vidiš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:34:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ooooo, no to sem hotela evo nazaj pa še za kokico tudi MČ samo zate, preden grem v spalnico:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:35:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, pa reci ti pol meni da drugi teden, se pravi, kaj je to že 2.oktober?....ma ni panike takrat,,,ma sej vam pravim da sem čist out od teh golazni... No te pa tak vredi. Lublančanke, petek 2.10, ok? Ura 11.30h pod vodo. Da se mal tunkamo. ( a sem dobro zakvakala? Se počasi navajam nazaj na to špraho ) welcome back Ja hvala. kokič, vse ti bom razložila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:35:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 welcome back Mi je že več jasno ja...samo ne kapiram WHAY? saj ti bo nekam napisala na mail al ZS. ne smemo tu gor pisat, tja (ne bom napisala kam ) pa nočeš....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:35:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ooooo, no to sem hotela evo nazaj pa še za kokico tudi MČ samo zate, preden grem v spalnico: o kak lepo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:35:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, pa reci ti pol meni da drugi teden, se pravi, kaj je to že 2.oktober?....ma ni panike takrat,,,ma sej vam pravim da sem čist out od teh golazni... Felix, ma lahko se zmeniva, veš da.....samo ta teden bo res kriza po mojem... zdej sem pa že jest malo zmedena ratala... a pol drži za naslednji petek, 2.10.? aja, samo en problemček je, yania, hruške so domače, pa ne zdržijo prav dolgo, hitro bodo začele gnit. Jaz grem sicer jutri proti LJ, ampak bom zelo na tesnem s časom, ker moram bit v centru ob 16h, mož pa pride iz službe šele malo po 15. uri in bom ful hitela. Za nazaj se mi bo pa spet mudilo, ker moram pa ob 19h spet nekje bit... glej, se slišiva jutri, a prav....morm jst poklicat jutr takoj zjutri v zdr.dom, d Timona najavm na kontrolo....pol pa delam plan naprej...bom jaz kam uletela, ni pene.. (NEJA; men gre bol tole,a? ) Ti si rojena, pristna, tak da... itak da ti gre.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:36:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica najprej sem mislila da ma ta zadnji smeško plavo oko in da to pomeni da me boš na oko vžgala mam že fobije vidiš KAj se me že bojiš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:36:07
|
|
|
|
yania
|
lepe sanje...zdej pa res...čist zres....papa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:36:22
|
|
|
|
felix7
|
"kokič" ... to mi je pa všeč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:36:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica najprej sem mislila da ma ta zadnji smeško plavo oko in da to pomeni da me boš na oko vžgala mam že fobije vidiš KAj se me že bojiš? če si pa včasih tak stroga ne saj se hecam
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:37:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
lahko noč tudi z moje strani. se tipkamo jutri
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:37:18
|
|
|
|
yania
|
sam še to: tud men ste cukr dvignle...zdej ne bom jutr rabla nobene čokolade...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 22.9.2009 23:37:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania lepe sanje...zdej pa res...čist zres....papa jaz grem tudi, lahko noč!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?