yania -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del (22.9.2009 23:15:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania joooojjjj babe...kap me bo res...no , v petek smo Naji oprali glavo in sem pač mislila, da je to to...in sem kupila še nek boljši šampon in potem še kis z zadnjim izpiranjem.....ej, pa grem gledat pa česat....15 gnid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrtofa...pa še vedno ne najdemo tstare ,,,,,kak je to možn...da je nimam jst....ej, res mi ni več do zafrkancije..... [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] a igrače pa posteljnino ste vso preprali? Kaj pa narediš s sedežno, preprogami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] upaš, da jih tam ni [sm=smiley36.gif] (ampak yanii tole zdaj ni nič smešno [sm=smiley13.gif] ) Kaj narest, če živiš na 100 kvadratih?......no, HB je povsod laminat....pa ploščice v kopalnici...tepihov pa res nimamo zaradi mojih alergij,,,ker, ko sva ta vikend Naji samo omaro prestavila, pa sem potem okno še nekaj pomivala, sem tako kihala zraven...grozno...ne morš verjeti..pa fora je ko nisem alergična na pršice, al kaj bi še lahko to bilo..
|
|
|
|