felix7 -> RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del (20.9.2009 22:10:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Mi2 z Najo sva ravno končali ...sva delali skutne cmočke s špinačo,oz.blitvo, 2 dni nazaj pa s špinačo....mi je ena teta dala fuuul blitve, pa ima Naja to zelo rada, potem pa dam v skrinjoo...ma zelo izi recept, pa dobro je, potem pa skuhaš pa daš v maslo, in čez parmezan..njami... aja, grojzdje, ravno danes sem ga dala Timonu, sem zmiksala cel šop grozdkov, potem pa precedila, pa mal kompota sem vmes zmešala....ma sem mogla 3x precediti, vedno se je mašilo, no na koncu je pa le šlo...nič ni bilo reakcije...aja, bolj vijoličasto je kakal, pa vse je imel po luliju nalepljeno, tako da je banja takoj pela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] yania, ti boš diplomirala iz otroške prehrane [sm=smiley36.gif] a boš jutri prinesla cd? [sm=smiley1.gif] pa še eno vprašanje mam zate - na otroškem bazarju sem dobila takšno hippovo flaško, kot jo imaš ti. A si ti dobila cucelj zraven? Ker moja je brez cuclja, pa sem malo zmedena... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|