|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
20.9.2009 11:40:15   
trinity22
bogi Timonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.9.2009 17:51:01   
mediuhec
mala čebelica: midva z matevžem sva za akcijo ta teden! frej sem cel teden, samo petek raje ne, ker ma moj dopust. kdaj vam paše?

tasa: pa ne mi rečt da so šli v moravce (lahko bi šli skup, ne pa z razmakom 1 teden). no ampak vreme bo pa ta teden boljše!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.9.2009 19:02:18   
yania
Evo, tavelika je šla z mojimi nekam proti Kamniku, mislim da je en sejem, če se ne motim, tamali je spal zdej 2 urce, mi2 sva pa med drugim pospravila sobico-bodočo od Timona,,,,prebekslala nekaj omar, pa prestavila klavir itd....ma ful enga dela...in glih ko sva vse do konca poštimala,se je zbudil moj miško...
zdej se pa na tleh z lesenimi kockami igra..mu naredim visok stolp, on pa pride, podere in se ves vesel igra z njimi na trebuščku...
Feliša, jutri ob 11ih, ok? Pride Najaa, še katera?...ima še katera čas? Citipark, slaščičarna Pod vodo....no jaz bom šla , če mi uspe prej še do Milerja....upam da bo Timon ok, potem sigurno prideva...pa Naja, bo verjetno tudi z mano...
Drugače pa sem danes spekla Jogurtovo pecivo, že dopoldan, povrhu pa sem dala borovnice, njami... ga ravno jem...Timonu je tudi všeč..samo noter je 1 dcl oljauser posted image ...ah, sej bo jutri padla aerobika...user posted image

< Sporočilo je popravil yania -- 20.9.2009 19:03:11 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.9.2009 20:08:25   
trezika
Čer!
Samo da vam povem, da je torta za mojo pikico uspela user posted image user posted image user posted image ....polovičko smo lepo praznovali... kot da bi vedela, da se dans nekaj dogaja in čez dan skoraj nič ni spala user posted image user posted image user posted image saj še zdaj ne....nekaj se sama s sabo meni v posteljici user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.9.2009 20:09:33   
Lolita23
Mene pa zanima, če je katera ponudila otroku grozdje, glede nato da je sezona ravno???NO jaz sem ji, čeprav kao napenja, sam to velja za hruško tudi.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.9.2009 20:13:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mene pa zanima, če je katera ponudila otroku grozdje, glede nato da je sezona ravno???NO jaz sem ji, čeprav kao napenja, sam to velja za hruško tudi.user posted image

Jaz sem mu dala ampak samo na usta, da je cuzal jagodo. user posted image Hruška pa napenja pri nas tudi, ja!user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.9.2009 20:13:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Bogi Timon. Dobro, da si pomisla na ušeska.

Se podpišem! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.9.2009 20:13:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Sem priletela iz bane ,ker se moj tako dere zraven košarke ,da se stropi trosijouser posted image .Če v ponedeljek slišite ,da kdo okrog brez glave leta pol veste ,da je to on.Grem zdaj lahko noč mam delo moram mojmu glavo vtrgatuser posted image ,ker glavico še rabim.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.9.2009 20:13:46   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Drage moje po dolgem času se grem sedaj v bano namakat,če se ne javim več pol veste ,da sem potonlauser posted image .

Pa daj kam greš zdaj, ko si jih začela strelat?? user posted image user posted image user posted image

MČ ( MalaČebelica te lahko tako kličem?user posted image ) sanjam lahko, da Tija takoj zaspi. Je imela več energije kot jaz še pol ure nazaj...user posted image user posted image    user posted image

ti me lahko tak  kličeš. druge pa ne user posted image

a tak je Tija naspidirana. tepa mašdovoljenje za jamrat. te ne bomo več zafrkavale. mogoče samo malo še user posted image user posted image

O, to pa je privilegij. user posted image  

Ne, ne bom jamrala. To je drugače v KOKIČINI domeni. user posted image  Čeprav zdaj že dolgo ni jamrala.user posted image user posted image

p.s Včeraj pa sem malo! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.9.2009 20:16:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!
Samo da vam povem, da je torta za mojo pikico uspela user posted image user posted image user posted image ....polovičko smo lepo praznovali... kot da bi vedela, da se dans nekaj dogaja in čez dan skoraj nič ni spala user posted image user posted image user posted image saj še zdaj ne....nekaj se sama s sabo meni v posteljici user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.9.2009 20:20:51   
MalaČebelica
o kokica zdravo. in vse ostale.

grozdje - mi še nismo tak daleč. smo pa danes jedli že kar lepo. zmiksala sem svežo jabolko pa malo banane notri pa razredčila z vodo in ji je bilo ful dobro. sicer ji je ful gor dvigovalo, ker še vedno ne ve požirat pa pri vseh luknjah je ven šlo pa po celi kuhinji je blo, ker bi gospodična že zdaj rada jedla samauser posted image user posted image user posted image no, ampak nekaj je pa tudi pojedla. je pa bla tak smešna, ko ji je ful gor dvigovalo, ampak je še kar segala po več user posted image user posted image dopoldne pa sem ji dala malo hippove jabolčne kašice pa je pojedla prvo žlico potem pa ni več niti ust odprla. je že zdaj izbirčna user posted image zgleda da banane res naredijo svoje glede okusa... al pa je blo kaj drugo krivo - preveč lačna, premalo lačna, utrujena, slabe volje... kaj te vem...

potem smo bli pri tašči in tasteku na kosilu pa malo okoli. pa je danes spala samo dvakrat po pol ure. bomo videli kaka bo noč.... sem jo dala kar dobro uro prej spat kot jo ponavadi....

srečanje v mb - jaz lahko bilo kdaj, samo jutri ne user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 686
20.9.2009 20:25:20   
KOKICA32

grozdje - mi še nismo tak daleč. smo pa danes jedli že kar lepo. zmiksala sem svežo jabolko pa malo banane notri pa razredčila z vodo in ji je bilo ful dobro. sicer ji je ful gor dvigovalo, ker še vedno ne ve požirat pa pri vseh luknjah je ven šlo pa po celi kuhinji je blo, ker bi gospodična že zdaj rada jedla samauser posted image user posted image user posted image no, ampak nekaj je pa tudi pojedla. je pa bla tak smešna, ko ji je ful gor dvigovalo, ampak je še kar segala po več user posted image user posted image dopoldne pa sem ji dala malo hippove jabolčne kašice pa je pojedla prvo žlico potem pa ni več niti ust odprla. je že zdaj izbirčna user posted image zgleda da banane res naredijo svoje glede okusa... al pa je blo kaj drugo krivo - preveč lačna, premalo lačna, utrujena, slabe volje... kaj te vem...

potem smo bli pri tašči in tasteku na kosilu pa malo okoli. pa je danes spala samo dvakrat po pol ure. bomo videli kaka bo noč.... sem jo dala kar dobro uro prej spat kot jo ponavadi....

Pozdravljena nazaj, MČ! user posted image user posted image user posted image

Srečanje
- jaz ne bom mogla, oz. bom lahko LE v četrtek. Še Spps se moram opravičiti, da v torek ne bo šlo skozi, ker mi je moj dragi (user posted image ) spet naložil obveznosti, ki so seveda neodložljive. user posted image user posted image user posted image p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.9.2009 20:30:16   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jaz sem mu dala ampak samo na usta, da je cuzal jagodo. user posted image Hruška pa napenja pri nas tudi, ja!user posted image

Pri nas zaenkrat še od samega rojstva nič ne napenja, ker konkretno prdimouser posted image user posted image user posted image user posted image Sam me tak zanima, kake so izkušnje z grozdjem, jaz sem ji ga olupila, pa mal sredico zmehčala pa ga je kar konkreten grozd pojedla.

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.9.2009 20:30:32   
trezika
Mariborčanke ta teden se pa res moramo dobit ker napovedujejo prav lepo vreme user posted image user posted image user posted image Aja, midve imava čas v popoldanskih urah ko je ati v službi...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.9.2009 20:34:50   
KOKICA32

Mariborčanke ta teden se pa res moramo dobit ker napovedujejo prav lepo vreme user posted image user posted image user posted image Aja, midve imava čas v popoldanskih urah ko je ati v službi...

to pa meni nena paše...žal...user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 20.9.2009 20:35:59 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.9.2009 20:35:45   
KOKICA32
Punce...jaz grem....me glava boli..joj, spet jamram..

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.9.2009 20:38:04   
trezika

zakaj ne? user posted image zjutraj pa lahko js šele naslednji teden user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 692
20.9.2009 20:47:28   
PERSIDA
Dober večer malo preinšpekcioniram kaj dogaja pol ,pa črta v krtovo deželo.Danes  se mi samo spi.Smo bili pri mojih na vikendu ,pa smo po kosilo vsi za 2uri tako zaspali kot se šika.Haloški luft dela svojeuser posted image .

mbjovke - pol ,pa rečimo v četrtek na istem placu ob isti uri,al.....................,ker dobena ne izustiuser posted image .Če ,pa trezika lahko samo popoldan pol se ,pa dobimo ob 11h in 15huser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.9.2009 20:49:57   
PERSIDA
LIJA -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    7 MESECEVuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.9.2009 20:53:33   
trezika

Dober večer malo preinšpekcioniram kaj dogaja pol ,pa črta v krtovo deželo.Danes  se mi samo spi.Smo bili pri mojih na vikendu ,pa smo po kosilo vsi za 2uri tako zaspali kot se šika.Haloški luft dela svojeuser posted image .

mbjovke - pol ,pa rečimo v četrtek na istem placu ob isti uri,al.....................,ker dobena ne izustiuser posted image .Če ,pa trezika lahko samo popoldan pol se ,pa dobimo ob 11h in 15huser posted image .

ta ti je dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 695
20.9.2009 21:00:28   
Najaa

user posted image user posted image user posted image p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. user posted image

Ne, sej s situaciji primerne. user posted image
Ne maram, če kdo zarad mene zavija z očmi!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 696
20.9.2009 21:00:39   
Najaa

LIJA -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    7 MESECEVuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 697
20.9.2009 21:02:37   
MalaČebelica

Pozdravljena nazaj, MČ! user posted image user posted image user posted image

Srečanje
- jaz ne bom mogla, oz. bom lahko LE v četrtek. Še Spps se moram opravičiti, da v torek ne bo šlo skozi, ker mi je moj dragi (user posted image ) spet naložil obveznosti, ki so seveda neodložljive. user posted image user posted image user posted image p.s. Najaa oprosti, za zavijanje oči. user posted image

tega privilegija pa ti nimaš user posted image user posted image user posted image user posted image

zaradi mene se lahko zmenimo za četrtek. a še počakamo kaj bojo rekle trezika pa persida?

pa naj pride spps v Mb v četrtek pa se bosta tukaj videle user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 698
20.9.2009 21:03:27   
MalaČebelica

hm. škoda. jaz se lahko dobim z vsako posebej če mate čas. mi ga mamo kolko čete user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.9.2009 21:03:53   
MalaČebelica

Punce...jaz grem....me glava boli..joj, spet jamram..

LAHKO NOČ! user posted image

lahko noč

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?