felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Punce, tako sem Smo bili na enem pikniku in vse uredu, mali ful priden cel dan...no potem pa ob ene 18.30 zaspi in ko se je zbudil ob 19.30 fuuuuuuulllllllllllllllll jok, kričanje.....no in smo po hitrm postopku se poslovili....bili smo 20 minut od doma, v hribih, pribl.15 km od nas...no in celo v avtu smo ustavili in se ni in ni potolažil, ne pri meni, ne pri mojemu...no ko smo prišli domov, sem ga previla, bil pokakan..in sem mislila,da ga je pač to tako oviralo, čeprav je bil lep trdi kupček....no in ker ni nehal niti mleka ni hotel, sem mojega "prepričala"- prej sva se še skregala, da kaj delam paniko....blabla...deci kot deci...no in smo šli na Metelkovo....tam v čakalnici so bili 3 pred nami, tako da sem kar v veliki avli se usedla, Timona je zmanjkalo, hvala bogu...no in še tam mi pizdi, da bo zdej še kaj staknil ko so pa zares bolni tam...ej kar sem.... pride sestra in vpraša, kaj je, pa ji povem, da sumim da neutolažljivo joka, in da sumim da je kak ušesek, ker mi je 10 dni že nahoden...samo je bilo že bolje, ponoči edino mal pokašlja....in ona pritisne na uhec, pa je kar trznil...in reče, da je ziher, ker drugače ne bi nič trznil...da skrajšam...po dretju noter v ambulanti in pregledu- Hiconcil, svečke za desni uhec....vaje da je kar fino vneto...potem se je drl še vse do doma in še doma 20 minut...komaj sva mu uspela dat AB in svečko..no zdej pa aja...upam da je prijelo...božček mali...evo, pa smo prvič fasali antibiotik...kako je kričal, in to od 19.30 pa do 22.30...vam povem, da sem čisto fuč... bošček mali upam, da bo antibiotik takoj prijel in da ga ne bo več bolelo