|
RE: Vzgojiteljice, hudičevke, živčne razvaline? 16.9.2009 12:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ne vem no, men se zdi da se vseen mal preveč komplicira...sej valjda vsakega skrbi za otroka, pa mu želi najboljše itd. samo ne morejo pa vedno in povsod bit ljudje, k bojo nam in našim otrokom oh in sploh najboljši, da bomo kr v luft skakali od navdušenja, kok fajni so. men recimo zdej ulina vzgojiteljca ni všeč pomočnica mi je kul vzgojiteljica mi pa ni. zakaj? še sama ne vem, je že tip tak, da mi pač ne potegne, ne vem no...pa kaj? tko je, jst si to realno priznam, ne delam pa drame iz tega. kako ona točno dela z otroci, ne vem, niti se v to kaj ekstra nočem poglabljati, ker se imam na sumu, da bom zarad tega, k mi ni všeč, sam iskala kaj vse je narobe no, tega pa nočem, ker tko nikamor ne bomo pršli. tako da držim odnos in komunikacijo na nivoju, zdi se mi da je moj otrok vredu porihtan, pa dokler rada gre v vrtec in se ima fajn, mi je to taglavno. če bo pa kaj takega, da se mi ne bo zdelo vredu, bom pa rekla. ne bom pršla sem gor pisat, ampak bom njej rekla. samo to bi rekla v vsakem primeru, tud če bi od navdušenja nad vzgojiteljico v luft skakala pa tud za otroka se mi to ne zdi fajn podlaga. v življenju bo še velik nevšečnih ljudi, vzgojiteljev, učiteljev, sošolcev, sosedov, šefov, sodelavcev....pa kaj, abom zdej zmeri jst mu za ritjo stala in težila in sikala folku in zahtevala da se do mojga sončka korektno obnašajo? čimprej se navadjo, da maš svašta od folka, boljš je za njih dokler niso seveda kake resne zadeve in življenjsko pomembne...
|
|
|