|
RE: Vzgojiteljice, hudičevke, živčne razvaline? 15.9.2009 21:57:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Groza kaj berem,ta oseba si resnično ne zasluži tega poklica,kar sram me je,sama sem vzgojiteljica že 20 let in to pretežno v jaslih,ker mi je tako všeč,obožujem otroke,pa kaj,če so starši tečni,jih pač pomiriš in dokažeš,da ni tako,kot oni mislijo,vsak se boji za svojega otroka in vsaka mama ga bo zaščitla.Sama imam tudi 5 svojih otrok in sem tudi starš,ki včasih v vrtcu pri svojih malčkih ali pa v šoli kaj pojamram,ampak nikoli pa ne težim. Za ta poklic mora biti to v tebi,ne more bit vsak,tako velja za vse poklice in moramo vedet za kaj se odločamo,sama bi se znova tako odločila,če bi bilo treba,biti moraš z dušo v tem poklicu.Res je tudi zelo naporen poklic je in ti včasih tudi živčki ponagajajo,ampak jih moraš znat kontrolirat,še najmanj je kriv mali ubogi otrok. Nimam več besed res ne,ampak na žalost so tudi take vzgojiteljice,žal. Kapo dol pred tabo, svaka čast, res Moja otroka, ki sta še v vrtcu, imata tudi krasne vzgojiteljice oz. pomočnice vzg., res so s srcem v tem poklicu
|
|
|