|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Rjavkast izcedek???
26.9.2009 15:19:15   
divans1
Golobica 82, nisem odmislila, ker nisva sploh delala na tem, sem čakala da grem v lj, pa mi očitno še ni namenjeno.... Bomo videli, ker imam prvi pregled šele 14.oktobra, treba najprej to dočakat!!!

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.9.2009 13:38:52   
Anonimen
divans1..a si imela tudi kakšne druge znake nosečnosti? Ali samo zamudo mestruacije? Kako dolgo si pa imela rjavi izcedek? Meni se dogaja hudooo podobno kot tebi! user posted image Pa ne vem točno kaj bi bilo. 4 dni mi zamuja..včeraj sem dobila rjav izcedek, ki je bil prisoten samo popoldne (sem bila že sigurna da je M)..proti večeru pa je že skoraj izginil. Zdaj ga je prisotno še čisto malo.
Ker je sum na nosečnost..sem se dala pod anonimenga uporabnika! user posted image  

Sem pa zelo vesela zate...res! user posted image Upam,da bo vse dobro! Držim pesti! :)

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
28.9.2009 16:49:51   
divans1
Mela sm ga cca 5 dni, nobenih drugih znakov, razen boleča prsa in križ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.11.2009 19:00:04   
Klara1979
Podobna zadeva se dogaja tudi meni, danes je 36 dan od zadnje mentruacije, test delala, vendar je bil negativen. Izcedek se je  pojavilvčeraj proti večeru toda čisto malo, danes čez dan pa nič. Drugače imam redne menstruacije na 30-31 dni. Prsa me bolijo že tudi cca 5 dni, pa tudi v spodnjem delu čutim kot da se nekaj dogaja :)), mogoče bo ali ne ??, sploh ne vem. Za jutri sem se sicer že pred 14 dnevi naročila na pregled h ginekologu, ker se z možem trudiva že  1 leto, toda zaenkrat nič. Bom videla kako bo jutri zjutraj,..user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?