|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavkast izcedek???
15.9.2009 16:57:31   
divans1
Menstruacijo imam kar redno od 28 do 31 dni, danes je 32.dan ciklusa, pa je še ni, imam pa že 5 dni rjavkast izcedek na hlačkah. Ful sm nestrpna, ker čakam na en poseg, zdj je pa še ni, zaradi dveh ss.... Kaj mislite, da je kej narobe al samo delajo živčki? Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjavkast izcedek???
15.9.2009 18:23:22   
ursa30
jaz imam pred user posted image vedno rjav izcedek, lahko, da ti zamuja od stresa ali česa podobnega, lahko pa da si noseča. test si mogoče že nardila??

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2009 18:27:29   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Menstruacijo imam kar redno od 28 do 31 dni, danes je 32.dan ciklusa, pa je še ni, imam pa že 5 dni rjavkast izcedek na hlačkah. Ful sm nestrpna, ker čakam na en poseg, zdj je pa še ni, zaradi dveh ss.... Kaj mislite, da je kej narobe al samo delajo živčki? Hvala za odgovore.

Nič se živčkat... Naredi test.., če ti še ta ne da pravega rezultata, pojdi v laboratorij in kri ti bo 100 % potrdila, ali si noseča ali nisi. Želim ti, da se ti je ta velika želja uresničila po dveh ss in želim ti vse naj naj..user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2009 18:31:23   
divans1
Jahh, noseča vrjetn nisem, ker tudi nismo delali na tem, testa nisem delala. Ja, pa noseča tudi ne smem bit, saj čakam na diagnostično histeroskopijo zaradi možnosti pregrade v maternici. Tudi jaz imam rjav izcedek preduser posted image , ampak to traja 1 dan ali pa jo največkrat še isti dan dobim...

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2009 18:47:03   
Mia007

Jahh, noseča vrjetn nisem, ker tudi nismo delali na tem, testa nisem delala. Ja, pa noseča tudi ne smem bit, saj čakam na diagnostično histeroskopijo zaradi možnosti pregrade v maternici. Tudi jaz imam rjav izcedek preduser posted image , ampak to traja 1 dan ali pa jo največkrat še isti dan dobim...

To so lahko taka in drugačna ugibanja. Teste te nič ne košta naredit... Lahko pa so tudi živčki, psiha z menzesem  dela čudeže...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2009 19:03:28   
divans1
Po moje bodo kr živčki... Groza!!!!!

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2009 19:27:22   
ursa30
no, če čisto nič nista delala na dojenčku, potem  možnost, da si noseča, seveda odpade.
verjetno ti zamuja zaradi stresa, se je tudi že meni to zgodilo, da mi je zamujala po več dni, čeprav imam drugače redne, na 28 do 31 dni.

že imaš datum za histeroskopijo, kdo te bo operiral, že kaj veš?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2009 19:32:49   
divans1
Jp vem, sam to ne bo operacija, samo diagnostična histeroskopija, grem še isti dan domov, moj zdravnik pa je dr. Vogler.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2009 19:34:22   
ursa30
no, kakorkoli, želim ti čimprejšnjo zanositev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2009 19:40:58   
divans1
Hvala ursa30, tudi jaz želim tebi vse najboljše in da bi čim prej zagledala user posted image aliuser posted image in na koncu še user posted image !!!!!user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2009 17:54:01   
divans1
Punce, danes je 36.dan ciklusa, menstruacije pa še kar ni. Ne morem vam povedati kako me je strah, zdj pa še sploh, ko sploh nisva delala na dojenčku in bi morala ta teden na diagostično hsg v lj, za mano sta pa že dva ss in pri obeh se je to zgodilo zgodaj, še ne v šestem tednu, prvič sem začela sama krvaveti in se je sčistilo samo, drugič je pa hormon nehal naraščat, pa sm morala na čiščenje. O moj bog, res me je strah, da me še v tretje čaka isto.... Prosim vas za kako spodbudno besedo, aja, testa pa še nisem delala, ga bom jutr zjutri, če bo še vse ok.... Aja zjutri ko grem lulat ali pa na blato, se mi pa pojavi malo malo rjavkastega izcedka, pol čez dan je pa ok.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2009 18:09:43   
ursa30
divans, svetujem ti, da si jutri kupi test za nosečnost in če ti pokaže pozitivno, čimprej pokliči G!!

držim pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2009 18:38:12   
divans1
Test sm že kupila danes, sem pa resno razmišljala, če bo pokazal plus, ne bom šla takoj h ginekologu, tko sm nardila zadnjič, sm takoj tam letela, itak se še ni nč videlo, samo živčna vojna je trajala 4 dni, pol je blo pa itak vsega konec. Če ne bom nič krvavela, bom šla na pregled šele čez kake 14 dni, prej se itak nč ne vidi, pol pa v najslabšem primeru opet tam ostat.......

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.9.2009 8:11:17   
divans1
Evo test je pokazal +! Pol mi pa nej kdo reče, da je tle neko pravilo, ga ni!!! Sploh nisva delala na tem, ampak očitno  še nisva dovolj pazila, prej pa 1 leto  neč... Joj kuk je mene strah, da se ne bo še v tretje isto ponovilo, zdj pa res odpade lj za nekaj časa...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2009 9:24:53   
ursa30
joj, divans, res ti iz srca privoščim, da se tokrat izteče vse po načrtu!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2009 10:17:38   
divans1
Hvala ursa30, sam mene je tolk strah, ko mi je pa že dvakrat šlo vse po vodi, zato tudi nočem zdj tam letet.....

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.9.2009 10:26:55   
Kepica83

Hvala ursa30, sam mene je tolk strah, ko mi je pa že dvakrat šlo vse po vodi, zato tudi nočem zdj tam letet.....

Hej divans!!! Čestitke.user posted image user posted image Ja tudi jaz sem zagledala + ko sem to najmanj pričakovala. Za sabo imam en ss in strah še do zdaj ni minil, čeprav sem prejšnji teden bila 3 dni v bolnici ker sem začela krvavet. No sedaj je za 1x vse vredu. Divans pridruži se nam forum NOSEČNOST- SPONTANI SPLAV. V PRIČAKOVANJU+ *****2.DEL . Tam smo punce z istimi izkušnjami kot ti. Skupaj si bomo stale ob strani.user posted image pridi k nam vesele te bomo.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 20.9.2009 10:29:47 >

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.9.2009 10:34:16   
Kliki

Julija se je enako dogajalo meni sem imela 7dni rjav izcedek potem pa par dni nič in potem je prišla. Žal je pa to zelo veliko s psiho povezano.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.9.2009 11:20:29   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Julija se je enako dogajalo meni sem imela 7dni rjav izcedek potem pa par dni nič in potem je prišla. Žal je pa to zelo veliko s psiho povezano.

Njen test je +!

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.9.2009 12:30:30   
Kliki
Ja sem sedaj vse prebrala pa sem tudi to vidla.

Divans1 želim ti da bo tokrat vse OK in da čez devet mesecov končno zagledaš svojega user posted image .

SREČNO

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.9.2009 14:58:27   
Rakica_80

Evo test je pokazal +! Pol mi pa nej kdo reče, da je tle neko pravilo, ga ni!!! Sploh nisva delala na tem, ampak očitno  še nisva dovolj pazila, prej pa 1 leto  neč... Joj kuk je mene strah, da se ne bo še v tretje isto ponovilo, zdj pa res odpade lj za nekaj časa...

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti vso srečo in da se ti tokrat res obneseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.9.2009 19:56:59   
Anonimen
Čestitke divans1! user posted image  Upam, da se bo vredu končalo.

Punce, še jaz bi prosila, za kak nasvet, pomoč,... M imam na 55 dni od kar že 8 mesecev več ne jem KT. Nazadnje sem jo imela 4.avgusta. V začetku septembra se mi je pojavil rjav izcedek in ga imam še vse do danes. user posted image  Opazim ga, ko se na wc-ju obrišem ali malenkost na dnevnem vložku. Sem ga že prejšnji mesec dobila 1x vmes, ampak je trajal le 3 dni, sedaj pa,...
Pregled imam komaj čez 14 dni, skrbi me pa že pošteno, tako da bi vas prosila, če mi lahko katera pove, kaj bi lahko to bilo,...

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
24.9.2009 9:45:50   
ninamalina5
divans1
Juheeeej....I'm happy for you! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.9.2009 20:26:11   
divans1
Hvala!!!

(odgovor članu ninamalina5)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.9.2009 20:19:41   
golobica82
Divans držim pestke!!!!
ZElo sem vesela, da ti je uspelo!!!! Čestitke!!!!!

Kako si odmislila, jaz si tako želim preklopi, pa mi ne rata...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?