Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 19:54:38
|
|
|
|
Lubenička
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni80 Živjo, danes zjutrej sm imela amnioskopijo in ctg- vse ok, amnio je mal bolel pa ginekolog me je opozoril, da bom potem mal krvavela, ctg je bil normalen. Zanima me, če je normalno, da jest zdej še vedno krvavim, sicer ne zelo močno, samo malo pa kri je bolj taka 'vodena' ? A čem do jutri počakat, al kaj? Aja pa čestitke za novopečene septemberčke in njihove mamice pa atije!! Če ne krvaviš močno...mislim, da ni panike. Kako pa zgleda amnioskopija? K men jo bodo tut vrjetn v četrtek nrdil...
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 20:11:37
|
|
|
|
barni80
|
Amnioskopija zgleda podobno kot navaden vaginalni pregled pri tvojem ginekologu. Najprej je šel s kovinsko palčko notr- kot pri ginekologu,vzel ven, potem me je namazal z nekim gelom in potem je z drugo kovinsko palčko z lučko še enkrat pregledou- tukej je ugotavljal, kakšna je plodovnica, al je mlečna, bistra, zelena...Mene je mal bolelo, ker me je blo strah. Odprta sem pa 1 cm. Pravijo, da manj boli, če si več odprta. Upam, da sem ti kej pomagala. Sicer pa - ni tko zlo hudo, sam sprostit se morš. Pa hitr mine.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 20:22:51
|
|
|
|
Sarchi
|
altaja probej ga še pristavljat, tako da fajn zagrabi bradavico in jzt upam da vama bo uspelo. verjamem da je tole pumpanje kr mal... . sem mela tud jzt na začetku težave z dojenjem, pumpanje..., ker so mi ga po CR šele čez 30 ur prvič na prsi dali in ni imel refleksa, pa še mal prezgodi je rojen....ampak zdej je nekak zalaufalo (z nastavki, ker ne more prijet bradavice je premala ), si morm pa občasno še spumpat, predvsem ker mi ponoči slabo pije in pol ratajo trde, pa pumpam.... baby blue in simon krasna je vajina princeska LANA indy držim pesti da boš tud ti čim prej se znašla v porodni....
< Sporočilo je popravil Sarchi -- 15.9.2009 20:24:06 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 20:26:45
|
|
|
|
klaja
|
Baby blue in simon80 joj kak je sladka, čist sem se raznežila! Altaja glede dojenja, vztrajaj, jaz sem pri Hani tudi imela take razpokane bradavice in so me bolele ko , ko je začela vlečt, ampak sem stisnila zobe in ko se je konkretno prisesala je nehalo bolet, le na začetku je bila zmeraj kriza. Sem si pa redno mazala bradavice z lanolinom. Barni80 kaj pa vem, mogoče je še zmeraj od amnio. Težko ti kaj svetujem.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 20:28:20
|
|
|
|
Lubenička
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni80 Amnioskopija zgleda podobno kot navaden vaginalni pregled pri tvojem ginekologu. Najprej je šel s kovinsko palčko notr- kot pri ginekologu,vzel ven, potem me je namazal z nekim gelom in potem je z drugo kovinsko palčko z lučko še enkrat pregledou- tukej je ugotavljal, kakšna je plodovnica, al je mlečna, bistra, zelena...Mene je mal bolelo, ker me je blo strah. Odprta sem pa 1 cm. Pravijo, da manj boli, če si več odprta. Upam, da sem ti kej pomagala. Sicer pa - ni tko zlo hudo, sam sprostit se morš. Pa hitr mine. Sej vrjamem, da ni tok hudo. Tut k te pregledajo, kok si odprt...mi ni tok hudo, sam jst se zlo težko sprostim, kr mi je neprijetno. Morm rečt pa, da je moja G proti babici iz P, bolj groba...kr na suho gre not. K babica v P si je z neko tekočino zmočila rokavice. No...bomo videli, kako bo jutri na pregledu. Če ne bo nič kazalo, bom šla v P težit...kr meni se zdi 10 dni preveč za čakat. Ni dobr za otroka. Jst sm se odločila, da bom v roku 2-3 dneh rodila...tok časa bom težila, da me bodo sprejeli in sprožil porod.
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 20:38:10
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Hoj! Slabe novice!!! Timotej ima poškodbe možganov!!! Čez kakšen teden ga dobim domov! Ampak se bojim,ker se bo sedaj vse začelo z terapijami! Do enega leta starosti se bi naj pokazale posledice! So pa različne! Ali nebo mogo govorit, videt, slišat ali pa hodit!!!! To je nakratko, ker nemorem povedat kaj vse je možno! Mislim pa da itak vete oz. ste čule kako je s tem! Js se zaenkrat iz tega foruma poslavljam! Mogoče vas pridem kaj pogledat ampak težko vrjetno, ker me preveč potere ko prebiram vaše izkušnje ki so meni kot pravljica ki je nebom nikoli videla!!!! Vsem same lepe želje!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 20:45:16
|
|
|
|
dolenjka
|
Jasmina s teboj in s tvojo družino Prosim bodi močna zase in za svojega lepega fantka. Res je tako lep Želim vam, da bi bile posledice, ki se bodo pokazale vseeno čim manjše in "blage", če se smem tako izraziti Me bomo vedno tu zate, da boš izjokala svojo bolečino ali pa z nami delila trenutke sreče, kajti tudi ti bodo, saj bo tudi tvoj fantek napredoval, pa boš vesela in takrat z nami delila to srečo
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 20:56:10
|
|
|
|
Nepoznana
|
Jasmina, nimam pametnih besed za napisat...Držite se!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 21:00:25
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024 barika je zoprno to cakanje???? dokler drugi ne začnejo gnavit, niti ne
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 21:05:43
|
|
|
|
barika
|
ojej Jasmina , nimam besed ostani močna!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 21:37:36
|
|
|
|
eltea333
|
Drage moje septemberke! To da sem mama mojemu Izaku je nakaj najlepšega, kar se mi je zgodilo in enostavno ne dobim časa, da bi se bolj pogosto javljala. Na hitro sem preletela.. Čestitam vsem mamicam!!!!!!!!!! Veselim se z vami, ki ste nasmejane hudo mi je in jočem z vami, ki ste žalostne.. Jasmina, bodi močna!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 21:38:22
|
|
|
|
klaja
|
Jasmina bodita močna!! Še predobro se zavedamo kaj vse lahko doleti tvojega Timoteja, ampak vedi, da bosta s terapijami tudi veliko dosegla in ni potrebno da bo imel velike posledice. Sicer pusti času čas, tako kot si napisala, se bo nekje po letu dni pokazalo kako in kaj je z njim. Zdravniki so ti pač našteli vse možne posledice, ki se lahko pojavijo, upamo lahko le, da bodo izražene v lažji obliki. Držite se!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 15.9.2009 22:15:15
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Jasmina Ma kr ostanem brez besed, ko kaj takega preberem , ampak hkrati huda... kaj so čakali, da je bil bošček mali tako dolgo brez kisika . Jasmina... želim vama veliko moči in upanja!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 0:45:00
|
|
|
|
Lubenička
|
Jasmina...ostala sem brez besed Bodi močna in upaj...
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 5:30:21
|
|
|
|
polari
|
Ojoj, Jasmina, držite se, ne izgubite upanja in moči! za Timoteja! Taki lubani dojenček je!!!
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 5:38:16
|
|
|
|
polari
|
No, pa dobro jutro....ni glih preveč dobro, no, ko preberem take žalostne novice že navsezgodaj... Jaz itak ne morem spat, ponoči sem se zbujala zaradi špikanja in bolečin, zdaj je vse ponehalo. Grem pa ob 9h v Pt P na ctg...me prav zanima, če bo kaj....danes je moj PDP!!! Ne vem, če bom med tistimi 6% srečnic, ki rodijo na datum... Sem pa danes že sanjala, da sem se odpravljala rodit....
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 7:02:02
|
|
|
|
Nepoznana
|
Dobro jutro! Hehehe, meni je že tud rahlo na psiho udarlo, da mam v nedeljo PDP. Sem sanjala, da bi šla rodit, pa da sem si skoz govorila, da ne smem še, ker hočem, da ima bejbi lep datum za rojstni dan (20.9.). Počakmo še par dni, pa me boste že brale, kako sem sita tega, da sem čez rok. Ampak začelo me je mal stiskat, ko se spomnim na porod. Bom zmogla, bo vse ok...?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 7:05:25
|
|
|
|
anitka7
|
dobro jutro Zgleda da še vse spijo... blagor enim....jaz že od treh u luft gledam ne vem kdaj bom tole not prnesla.... Jasmina naj se uštima čimboljše za vse....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 7:16:55
|
|
|
|
Bety11
|
Jasmina.... V Pandorini skrinjici je ostalo samo Upanje.....In to je tisto, kar nam vedno ostane.... Nič ni dokončnega, nobena diagnoza.....in vedno je možnost, da je lahko tudi drugače, boljše... Čudež je že bil, da je Timotej dihal sam....In zato jaz verjamem, da boš doživela še več čudežev.... Mislimo na tebe ........V trenutkih žalosti, pridi v našo družbo..... Upamo s tabo......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 8:12:49
|
|
|
|
_melody_
|
tanik a mi pustis svojo tel.st na zs'????prosim!!!!user posted image
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 8:42:36
|
|
|
|
Nepoznana
|
Tanik, jaz bi te tudi prosila za telefonsko - ne bi kepice motili, če se le da... Bomo raje tebe . Hvala!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 10:27:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Nič novega, samo malo bizi sem bila do zdajle, ker mojmu pripravljam eno presenečenje ob rojstvu (zanj in za ) Žal vam kaj več ne morem napisat, ker je tudi on aktiven na forumu in me lahko skuži Kje je pa Barika Šetka okol P in čaka da jo zgrabi al kako
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 10:42:27
|
|
|
|
mayathebee
|
HELLO ČVEKE A mislite,da je možno,da se zapiram? V petek, ko sem imela pdp mi je rekla G. da sem odprta za 2 prsta, včeraj na ponovni kontroli-4 dni kasneje pa da sem odprta 1 prst ...Ko mi je že v petek dala upanje,da se bo kaj začelo dogajat pol pa tako ... Pa še nekaj, a ve mogoče katera,ki bi v mb rodila,če ti sprožijo porod 6.dan po roku na lastno željo? Vsem novopečenim staršem pa ČESTITAM!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 10:45:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee A mislite,da je možno,da se zapiram? sam ta je res oriđinale, sam še to manjka, da gre skupi namest narazen a ne Pol k bo pa treba da bi šlo skupi pa ne bo šlo tko hitr
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 16.9.2009 10:49:48
|
|
|
|
mayathebee
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee A mislite,da je možno,da se zapiram? sam ta je res oriđinale, sam še to manjka, da gre skupi namest narazen a ne Pol k bo pa treba da bi šlo skupi pa ne bo šlo tko hitr hehe dolenjka, toliko o dobrem delu G. mislim, res sem prvič noseča,ampak da me pa kdo tak farba,to pa že meji na moje dobro mnenje in strokovnost zdravnikov...poleg tega sem pa 100% ,da se je moj G. zmotil v pdp in bi moral moj pdp bit 18.9.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?