altaja
|
Hojla punce mojeeee, trenutno mam nekaj časa, pa sem se odločila, da se malo javim. Pogrešam vas, ampak ob malem Vidu nimam več toliko časa sedet za računalnikom, malo se ga pa zavestno izogibam. Baje ni najboljš po porodu buljit v knjige, tv, računalnik... ampak sej pravim, pogrešam čvekec Najprej čestitke novim mamicam Jasmina: vesela sem, da Timotej diha na svoja pljučka, pa da ne omenjam kako je leeeep! Pravi cortek. Simon80 in Baby Blue: pa sta jo dočakala. Vajina princeska je tudi čudovita. Bo mel naš dobro izbiro Tulpek: draga moja, vem kako je s šivi, ampak sej bo. Sem pa vedla da boš mela fantka . Ko sem bila v P sem se večkrat spomnila nate, če si že rodila. Cukrčki naši mali... jst sem čist navdušena kako mamo lepe otročke... Bravo mami, Tjaš je fant in pol..luškan fantiček... Rožica82: to pa je porodna zgodba. Mislim da vse upajo na tak porod...tud jst sem..pa sem se matrala od 3h zjutri ko so se začel popadki pa do 17h ko sem v naročje dobila Vida. Ampak grem takoj še enkrat če je treba - z epiduralno . Vem, da sem že povedala, ampak sem tako vesela, da sem jo vzela, drugače bi mela na porod slabe spomine.. tako imam pa lepe. Barika: ja kaj pa ti še tle delaš? A ne misliš rodit? Ne me grdo gledat, ker vem da maš poun kufr takih vprašanj, mau te hecam . Sam si pa res revica...sej bo..jst te razumem... Mi se mamo pa lušno... Vid je priden dojenček. Vse je super, samo eno težavo mamo.. DOJENJE! Moj malček se je v P dojil in mi tako ranil bradavice, da je z mlekom pil kri. Začela sem uporabljati nastavke, vendar jih ni sprejel...3x je treba v prazno potegnt in njemu to ni zanimivo..mora bit vse takoj. Probavala sva vse živo in ker je bil lačen sem mu mleko dala po flaški. In tako sem pristala na pumpanju. Vsak dan še vedno probavam z nastavki, brez nastavkov, ampak ne gre, noče! Jst bi pa tako rada da vam sploh ne znam povedat. Ko ga dam k dojki začne kričat, odriva se z nogicami, glavo da nazaj...ni šans. Če sva pa že priklopljena, se pa duda in ne pije... Vem, da je to tema za septembrčke, ampak smo se zmenile, da se vse skupaj preselimo tja ko boste vse rodile, zato vas sprašujem tukaj. Vem, da je med vami tudi nekaj izkušenih mamic. A mislite, da se je že preveč navadil na flaško (jutri bo 1 teden kar pumpam) al je še kaj upanja da se bo naučil "zagrabit" dojko? Drugače pa pridno pridobivamo na teži, mleka imam dovolj. Priznam, da me to obremenjuje, včasih celo jokam. Zavidam vsem, ki dojijo, jaz pa se počutim...mah kot da sem totalno nesposobna nahranit svojega otroka... Bemti in ti poporodni hormoni Zvečer vam pokažem mojega lumpa...