klaja -> RE: Septembrke 2009 - 4. del (30.9.2009 23:20:07)
|
Ja.lo09 čestitke za Evo!!!!!!!!! Simonae čestitke za Urbana!!!!!!!!!!! Sonček Lara čestitke za Gabra!!!!!!!!! Katka11 držim pesti za tebe jutri, dobro opravi! Dreja79 še sem tu, samo ni bilo časa, se javit, sem še mojega vozila na prevez, pa mali dve porihtat, malo pa mi je uspelo tudi počivat. Polari vedi, da si super mama in ne razmišljaj o tem, da narediš vse narobe, to sploh ni res. Očitno si komaj sedaj v sebi začela razmišljat o tem, da nisi več samo ti in tvoj mož, ampak je tukaj še nekdo, ki te potrebuje in te bo potreboval še veliko časa. Sčasoma se boš navadila na to, pač ene mamice rabijo kar nekaj časa, da sprejmejo to, druge manj. Prosi še koga, da ti pride pomagat, ti pa med tem časom naredi kaj zase, se spoči, idi kam, ... Naj te to obdobje čim prej mine! Drugače pa me danes tako tišči dol, da imam občutek da bo vsak čas ven pogledal. Pa je to tretja nosečnost in se mi kaj takega še ni zgodilo. Vmes komaj hodim, tako da mi gre kar na jok, pa še mojega moram strečt, ko še ne more stopit na nogo. Mislim, da bom počasi za psihiatrijo in ne za porodnišnico! Če se to ne bo ponoči umirilo, se bom šla pokazat, ker je nevzdržno.
|
|
|
|