veselka -> RE: Septembrke 2009 - 4. del (15.9.2009 6:10:50)
|
ste pa res čveke... niti opazila nisem, da je že nova tema [sm=smiley36.gif] baby blue in picabo čestitke za vajini pupi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] komaj čakam da bomo na Septembrčkih, čeprav se js že srečujem s težavami... ah, tole dojenje [sm=zmeden.gif]. upam, da se jim druge izognete, ker ni prijetno. no, vsaj otrok je zdrav. to bi ble šele težave... učer sva se celo jutro in dopoldne (pač s pavzami, ker kinka vmes) po jošku valjale, potem je malo odspala in se je začelo jokanje, da mu ni blo konca... sem dala eno joško, ni hotla, dala drugo joško, ni hotla, šla previt, nič boljše, sva hodile po stanovanju in se crkljali, nič od nič... pogrejem dozo dodatka in še kapljice proti krčkom notr stisnem (ker mala včasih rada prdi, pa me skrbi, da jo tudi zvija) in eto, spije skor v cugu (no, mama pametna pač odstavlja, ker bi mala itak eksala, pol pa eksamo še na vn [sm=smiley36.gif]) in sladko zaspi [sm=smiley1.gif]. bogo moje lačno dete [sm=smiley13.gif] aja, pa sprašujem se, kam je izginil moj nosečniški apetit? ker zdej bi ga res rabila [sm=zmeden.gif] ob 4ih zjutraj sem ji dala kar načrpano mleko, 90 ml, kolikor mi je učer zvečer ratalo ven spravit iz obeh v 1 uri (ja bogo je tole, vem), s tem, da nisem dojila, ker pač ni hotla moje joške, ker je bila vsa mlahava. in seveda ni bilo dovolj, sva šle pol še mal na joškico, pa še pocrkljat se istočasno in zdej spet pančka.
|
|
|
|