Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 26.9.2009 21:03:44
|
|
|
|
Erdbeere
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Erdbere a nis mogla še en dan počakat da bi se vidle kam se ti je tolk mudil hehe anitka, meni se je domov mudilo, ker v bolnici sem prav trpela...tiste trde postelje...še dobr, da tamala ni imela slučajno kakšne zlatenice...sem pa vidla Misko73, je bila pa v sobi 9.....to sem pa slučajno potem doma ugotovila, ker je bila v sobi z mojo kolegico...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 8:24:38
|
|
|
|
anitka7
|
Erdbeere men je šlo pa najbolj na živce k ti stalno neki hodjo v sobo...enkrat pojstle postiljat,pamerjenje temperature...pa pol strežnica skodelce pa čaje pobira...druga pride po smeti in cunje...tretja po tleh pomiva... .pol pridejo sestre otroke previjat pa tehtat...pol ena vizita druga vizita....pa ne vem kaj še vse...no pa vmes še zajtrk pojej.. ..no in pol se naj človek odpočije v porodnišnici k se vrata sobe odpirajo na 15-20 min... .še dobr da so me drugi dan že domov spustil...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 8:31:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro No tako, jaz bom šla zgleda res oktobra, glede na to, da sem še doma Včeraj popoldan mi je v rednih intervalih trebuh otrdeval, tko da sem celo sosede aktivirala za morebitno varstvo Tare, pa mami sem na stand by dala, pol pa nič od nič Itak je pa en lep dan, čist brez veze da bi ga v porodnišnici preživela Imam p aju3 zjutraj CTG in pregled. Kaj pretresljivega pa itak da ne pričakujem - enga lepga
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 8:46:05
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Erdbeere men je šlo pa najbolj na živce k ti stalno neki hodjo v sobo...enkrat pojstle postiljat,pamerjenje temperature...pa pol strežnica skodelce pa čaje pobira...druga pride po smeti in cunje...tretja po tleh pomiva... .pol pridejo sestre otroke previjat pa tehtat...pol ena vizita druga vizita....pa ne vem kaj še vse...no pa vmes še zajtrk pojej.. ..no in pol se naj človek odpočije v porodnišnici k se vrata sobe odpirajo na 15-20 min... .še dobr da so me drugi dan že domov spustil... pa še ponoč hodijo gledat, če je vse ok ... v bolnici še umret ne moreš v miru, ko te skoz gnjavijo (malo črnega humorja) Drugače pa dobro jutro. Tomaž je spal do petih zjutraj , se najedel in še vedno spi, tak da sem si mogla vmes spumpat, da mi jih ni razneslo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 9:31:59
|
|
|
|
klaja
|
Jutro! Meni tudi ni danes, da bi šla rodit, bi se še šla malo potepat, ko pa je tak lep dan! Drugače pa nimam najbolj neke želje, čez vikend bit v porodnišnici. Barika super za tako spanje, kdaj pa je zvečer nazadnje jedel? Dobivam pa take napete prsi, da me kar bolijo in čutim da se polnijo, sploh se ne smem nikjer naslonit, ker imam takoj na majici moker flek. Pa moje dete še danes ni nič migalo, grem malo ležat, mogoče bo kaj! Pa ena je zadnjič spraševala glede odvajanja blata, meni se ni kaj spremenilo, je pa res, da imam že 3 mesece zelo mehko blato, ko je to prej bilo bolj izjema, kot pa kaj druga. Dolenjka si boma pa še oktobra tukaj delali družbo, saj nas je še ene par!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 9:33:34
|
|
|
|
klaja
|
Evo se že premika, sem prehitro napisala, da ni nič.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 9:37:40
|
|
|
|
barika
|
Klaja, okoli 23. je nazadnje jedel.... ampak, pri meni, ko grem okol enih zjutraj spat ni panike.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 9:45:36
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 Erdbeere men je šlo pa najbolj na živce k ti stalno neki hodjo v sobo...enkrat pojstle postiljat,pamerjenje temperature...pa pol strežnica skodelce pa čaje pobira...druga pride po smeti in cunje...tretja po tleh pomiva... .pol pridejo sestre otroke previjat pa tehtat...pol ena vizita druga vizita....pa ne vem kaj še vse...no pa vmes še zajtrk pojej.. ..no in pol se naj človek odpočije v porodnišnici k se vrata sobe odpirajo na 15-20 min... .še dobr da so me drugi dan že domov spustil... pa še ponoč hodijo gledat, če je vse ok ... v bolnici še umret ne moreš v miru, ko te skoz gnjavijo (malo črnega humorja) Drugače pa dobro jutro. Tomaž je spal do petih zjutraj , se najedel in še vedno spi, tak da sem si mogla vmes spumpat, da mi jih ni razneslo barika ja skor pozabla....tud ponoč težijo..... jaz sem pa en dober "recept" pogruntala glede dojenja ponoč.....Neli sem podojila okol enajstih zvečer potem ene 10 min crkljanja in pol previla (crkljanje zato da ne zbruha vsega mleka nazaj) in po previjanju še mal jest...eno noč je spala skor do petih,eno noč pa do pol šestih
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 9:57:12
|
|
|
|
Tanik
|
Dobro jutro, jaz sem še kar tuki, jutri CTG, upam da bo kaj pokazal, ker res ne bi rada bila oktobra še 2 v 1, ker me bodo ob živce spravili. že zdaj me sprašujejo, a še nisi šla res je to na koncu, muka. jaz stavim da bo na rok pršel ven. hvala tulpek,da si popravila seznam.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 10:52:39
|
|
|
|
_melody_
|
Jutro! Jaz sem pa danes na hlačkah opazila sluz z rdečo-rozastim pridihom in upam, da je biu to čep? Ker danes je že 5 dni čez rok .
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 11:44:48
|
|
|
|
kepica
|
Punce, sporočam vam, da sem bila sprejeta v P, odprta 3 do 4 cm, zmehčan maternični vrat, mlečna plodovnica. Ko se bo več dohajalo sporočim. Lp Anya22 Srečno Anya22 Držim pesti, da čim prej v roke dobiš tvojo štručko. Naj bo hitro in čim manj boleče Čakam lepe novičke
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 13:21:17
|
|
|
|
klaja
|
Anya super, upam da boš čim prej imela svojo štručko v naročju!!! Pa če se ne motim, danes praznuješ svoj rojstni dan (upam da nisem kaj zamešala), bo to potem najlepše darilo!
< Sporočilo je popravil klaja -- 27.9.2009 13:22:37 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 13:27:45
|
|
|
|
litlleMiss
|
dan! uf je zatišje spet tu gor.. anya22 držim pesti Midve s Tio pa sva same doma, ker so vsi v trgatev šli..Tia zdaj spi, ko se bo zbudila pa grema malo na sprehod Danes je stara 1 mesec kako je hitro minilo..nemorem verjeti.. dojima se še vedno, ponoči na 4-5 ur, podnevi pa kak se zbudi..zadnja dva dni prvih 10 min lepo papca, potem kupčeka poderema in ji dam še ampak se začne jokat..išče joško,ko jo najde potegne 2x, potem spusti in se začne jokat..in potem se revica končno pokaka in lahko jema normalno dalje..pravi bošček je kak jo šraufa včasih.. Tiste ki že davate otročku vitamin D3 kako ga date? meni so rekli da naj davam postopoma prvi teden 1 kapljico, drugi teden 2..peti teden 5 in potem na 5 kapljic ostanem..to pa zato da nene krčkov dobi..rekli so tudi da naj po žlički davam, niso pa rekli če lahko samo kapljico ali more bit tekočina zraven..jaz sem si na žličko par kapljic mleka iztisnila, potem pa kapljico D3 in sem ji tak dala..Kako pa ve date? Nič, sonček moj se prebuja, morem it Tiste nosečke, ki ste še ostale hitro ite rodit..nič k oktoberkam hodit še enkrat želim vsem čimmanj bolečin ob porodu in čim hitrejši porod, pa ne pozabit DIHAT!! mamice pa lepo crkljajte svoje zakladke lep dan
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 15:26:53
|
|
|
|
tropical
|
Anya srečno, pa vse najboljše za tvoj rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 16:16:22
|
|
|
|
*kinnie*
|
Še jaz mal pokukam sem gor Tudi jaz še vedno vztrajam 2 v 1, pa imam občutek, da tudi jutri ne bo nič drugače . Jutri imam spet CTg, pa prav resno razmišljam, če bi sploh šla ...jah sej vem, da bi bilo to malce neodgovorno, samo si tako težko uredim varstvo, zaradi pregleda pa rabim varstvo za cel dopoldan... Pa po pravici povedano, sem kar naveličana teh pregledov..... Lepo se mejte,...grem še na en krajši sprehod
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 19:31:38
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: litlleMiss uf je zatišje spet tu gor.. upam da zatišje pred neurjem, da se bodo spet jutri začeli sms-ji, tudi jaz seveda. jaz lepo pridno hodim vsak dan vsaj eno uro na sprehod,pa zgleda malemu ful paše, se nič ne razburja da bi ven prišel. moj mož se pa ne more včakat.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 19:51:20
|
|
|
|
bony
|
No pa se bliža konec meseca.... in smo že vse neučakane, tiste ki lovimo september ... tudi jaz upam da bo danes pa jutri kaj akcije , tako pri meni kot pri vseh ki ste še 2 v 1. Anya22 pa bo le dobila tisto darilce za RD ki si ga je najbolj želela . Držim pesti da bo porod hiter in da bo se vse izpeljalo po načrtih Tanik možje pa so po mojem vsi bolj neučakani.... kot da bi oni nosili 9 mesecev in dali vse tegobe s hormoni skozi... No če sem prav odkrita mi kar paše da je moj možek tako neučakan in zasanjano gleda moj ''trebušček'' kdaj se bo naša pikica vendarle odločila da naju razveseli
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 20:00:38
|
|
|
|
klaja
|
Čer! Pri nas nič novega, smo se cel dan potepali, sicer se nekam čudno počutim, ampak grem sedaj malo ležat in da vidim če je kaj resnega ali spet samo lažno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 22:11:10
|
|
|
|
barika
|
Kdo je rekel, da se danes nič ne dogaja ... Sonchek sporoča: "Danes smo ga spoznali, je veselo zajokal med nami. Tilen smo ga poimenovali in v sanje zazibali. Težek sem 2920 g, 48 cm! Mami in ata sta presrečna!" Sončkova čestitke, še posebej mali veliki sestrici!
< Sporočilo je popravil barika -- 27.9.2009 22:12:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 22:16:33
|
|
|
|
Lubenička
|
Pozdravljene, mi smo bili včeraj prvič zunaj. Danes sva šla k moji mamici, ker je imela včeraj RD. Ful sm vesela, da ga vožnja v avtu uspava. Šivčki me ne bolijo več...malo špikajo, ker bodo kmalu odpadli. anja22...vse najboljše in držim pesti, da dobiš najlepše darilo za RD!
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 22:17:14
|
|
|
|
Lubenička
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Kdo je rekel, da se danes nič ne dogaja ... Sonchek sporoča: "Danes smo ga spoznali, je veselo zajokal med nami. Tilen smo ga poimenovali in v sanje zazibali. Težek sem 2920 g, 48 cm! Mami in ata sta presrečna!" Sončkova čestitke, še posebej mali veliki sestrici! ČESTITKE!!
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 22:22:50
|
|
|
|
barika
|
UUU Lubenička, mene pa glih danes šivi bolijo za pop..izdit , smo šli pa tudi mi danes prvič ven za dobre pol ure, je pasalo vsem štirim Zdej grem pa ležat, da tale bolečina mine
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 22:28:11
|
|
|
|
Lubenička
|
da malo pokažem našega fanta...
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 27.9.2009 22:29:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Vidim da je danes v Postojni dogajal in je Sonchek rodila NO, pol bom pa jaz mogoče ju3, ker mislim, da je ona imela danes rok, jaz ga imam pa ju3 Zjutraj grem na CTG, pa da vidimo če je še de lux Nekaj mi pravi da bom jutri še vedno kinderjajček
|
|
RE: Septembrke 2009 - 4. del 28.9.2009 8:04:00
|
|
|
|
klaja
|
Jutro! Sonchek iskrene čestitke za Tilna!!!!!!!!!!!!!! Dolenjka dobro opravi danes na CTG-ju! Melody ti si tudi danes ali pa jutri na vrsti, držim pesti, da se bo samo od sebe začelo kaj dogajat! Nekaj me zanima, če so katero začele kaj bolet prsi pred porodom? Jaz imam tako boleče bradavice in napete prsi, da jih še komaj prevažam s sabo .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?