|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
26.9.2009 21:03:44   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Erdbere a nis mogla še en dan počakat da bi se vidle user posted image  user posted image kam se ti je tolk mudil user posted image  user posted image

hehe anitka, meni se je domov mudilo, ker v bolnici sem prav trpela...tiste trde postelje...še dobr, da tamala ni imela slučajno kakšne zlatenice...sem pa vidla Misko73, je bila pa v sobi 9.....to sem pa slučajno potem doma ugotovila, ker je bila v sobi z mojo kolegico...

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 626
27.9.2009 8:24:38   
anitka7
Erdbeere men je šlo pa najbolj na živce k ti stalno neki hodjo v sobo...enkrat pojstle postiljat,pamerjenje temperature...pa pol strežnica skodelce pa čaje pobira...druga pride po smeti in cunje...tretja po tleh pomiva...user posted image .pol pridejo sestre otroke previjat pa tehtat...pol ena vizita druga vizita....pa ne vem kaj še vse...no pa vmes še zajtrk pojej..user posted image ..no in pol se naj človek odpočije v porodnišnici k se vrata sobe odpirajo na 15-20 min...user posted image .še dobr da so me drugi dan že domov spustil...user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 627
27.9.2009 8:31:06   
dolenjka
Jutro user posted image

No tako, jaz bom šla zgleda res oktobra, glede na to, da sem še doma user posted image Včeraj popoldan mi je v rednih intervalih trebuh otrdeval, tko da sem celo sosede aktivirala za morebitno varstvo Tare, pa mami sem na stand by dala, pol pa nič od nič user posted image
Itak je pa en lep dan, čist brez veze da bi ga v porodnišnici preživela user posted image

Imam p aju3 zjutraj CTG in pregled. Kaj pretresljivega pa itak da ne pričakujem - enga lepga user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 628
27.9.2009 8:46:05   
barika

Erdbeere men je šlo pa najbolj na živce k ti stalno neki hodjo v sobo...enkrat pojstle postiljat,pamerjenje temperature...pa pol strežnica skodelce pa čaje pobira...druga pride po smeti in cunje...tretja po tleh pomiva...user posted image .pol pridejo sestre otroke previjat pa tehtat...pol ena vizita druga vizita....pa ne vem kaj še vse...no pa vmes še zajtrk pojej..user posted image ..no in pol se naj človek odpočije v porodnišnici k se vrata sobe odpirajo na 15-20 min...user posted image .še dobr da so me drugi dan že domov spustil...user posted image

pa še ponoč hodijo gledat, če je vse ok ... v bolnici še umret ne moreš v miru, ko te skoz gnjavijo (malo črnega humorja) user posted image

Drugače pa dobro jutro. Tomaž je spal do petih zjutrajuser posted image , se najedel in še vedno spi, tak da sem si mogla vmes spumpat, da mi jih ni razneslouser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 629
27.9.2009 9:31:59   
klaja
Jutro!

Meni tudi ni danes, da bi šla rodit, bi se še šla malo potepat, ko pa je tak lep dan!
Drugače pa nimam najbolj neke želje, čez vikend bit v porodnišnici.

Barika super za tako spanje, kdaj pa je zvečer nazadnje jedel?

Dobivam pa take napete prsi, da me kar bolijo in čutim da se polnijo, sploh se ne smem nikjer naslonit, ker imam takoj na majici moker flek. Pa moje dete še danes ni nič migalo, grem malo ležat, mogoče bo kaj!

Pa ena je zadnjič spraševala glede odvajanja blata, meni se ni kaj spremenilo, je pa res, da imam že 3 mesece zelo mehko blato, ko je to prej bilo bolj izjema, kot pa kaj druga.

Dolenjka si boma pa še oktobra tukaj delali družbo, saj nas je še ene par!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 630
27.9.2009 9:33:34   
klaja
Evo user posted image se že premika, sem prehitro napisala, da ni nič.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 631
27.9.2009 9:37:40   
barika
Klaja, okoli 23. je nazadnje jedel.... ampak, pri meni, ko grem okol enih zjutraj spat ni panike.user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 632
27.9.2009 9:45:36   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: barika

pa še ponoč hodijo gledat, če je vse ok ... v bolnici še umret ne moreš v miru, ko te skoz gnjavijo (malo črnega humorja) user posted image

Drugače pa dobro jutro. Tomaž je spal do petih zjutrajuser posted image , se najedel in še vedno spi, tak da sem si mogla vmes spumpat, da mi jih ni razneslouser posted image

barika ja skor pozabla....tud ponoč težijo.....

jaz sem pa en dober "recept" pogruntala glede dojenja ponoč.....Neli sem podojila okol enajstih zvečer potem ene 10 min crkljanja in pol previla (crkljanje zato da ne zbruha vsega mleka nazaj) in po previjanju še mal jest...eno noč je spala skor do petih,eno noč pa do pol šestih   user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 633
27.9.2009 9:57:12   
Tanik
Dobro jutro,

jaz sem še kar tuki, jutri CTG, upam da bo kaj pokazal, ker res ne bi rada bila oktobra še 2 v 1, ker me bodo ob živce spravili. že zdaj me sprašujejo, a še nisi šla user posted image
res je to na koncu, muka.
jaz stavim da bo na rok pršel ven. hvala tulpek,da si popravila seznam.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 634
27.9.2009 10:52:39   
_melody_
Jutro!

Jaz sem pa danes na hlačkah opazila sluz z rdečo-rozastim pridihom in upam, da je biu to čep? Ker danes je že 5 dni čez rokuser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 635
27.9.2009 11:44:48   
kepica
Punce, sporočam vam, da sem bila sprejeta v P, odprta 3 do 4 cm, zmehčan maternični vrat, mlečna plodovnica. Ko se bo več dohajalo sporočim. Lp Anya22

Srečno Anya22user posted image user posted image Držim pesti, da čim prej v roke dobiš tvojo štručko. Naj bo hitro in čim manj bolečeuser posted image
Čakam lepe novičkeuser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 636
27.9.2009 13:21:17   
klaja
Anya super, upam da boš čim prej imela svojo štručko v naročju!!!

Pa če se ne motim, danes praznuješ svoj rojstni dan (upam da nisem kaj zamešala), bo to potem najlepše darilo!

< Sporočilo je popravil klaja -- 27.9.2009 13:22:37 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
27.9.2009 13:27:45   
litlleMiss
dan!

uf je zatišje spet tu gor..user posted image

anya22 držim pesti user posted image

Midve s Tio pa sva same doma, ker so vsi v trgatev šli..Tia zdaj spi, ko se bo zbudila pa grema malo na sprehoduser posted image

Danes je stara 1 mesecuser posted image user posted image kako je hitro minilo..nemorem verjeti..
dojima se še vedno, ponoči na 4-5 ur, podnevi pa kak se zbudi..zadnja dva dni prvih 10 min lepo papca, potem kupčeka poderema in ji dam še ampak se začne jokat..išče joško,ko jo najde potegne 2x, potem spusti in se začne jokat..in potem se revica končno pokaka in lahko jema normalno dalje..pravi bošček je kak jo šraufa včasih..

Tiste ki že davate otročku vitamin D3 kako ga date?  meni so rekli da naj davam postopoma prvi teden 1 kapljico, drugi teden 2..peti teden 5 in potem na 5 kapljic ostanem..to pa zato da nene krčkov dobi..rekli so tudi da naj po žlički davam, niso pa rekli če lahko samo kapljico ali more bit tekočina zraven..jaz sem si na žličko par kapljic mleka iztisnila, potem pa kapljico D3 in sem ji tak dala..Kako pa ve date?

Nič, sonček moj se prebuja, morem it

Tiste nosečke, ki ste še ostale hitro ite rodit..nič k oktoberkam hodituser posted image še enkrat želim vsem čimmanj bolečin ob porodu in čim hitrejši porod, pa ne pozabit DIHAT!! user posted image
mamice pa lepo crkljajte svoje zakladkeuser posted image

lep dan

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 638
27.9.2009 15:26:53   
tropical
Anya srečno, pa vse najboljše za tvoj rojstni dan.

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 639
27.9.2009 16:16:22   
*kinnie*
Še jaz mal pokukam sem goruser posted image

Tudi jaz še vedno vztrajam 2 v 1, pa imam občutek, da tudi jutri ne bo nič drugačeuser posted image . Jutri imam spet CTg, pa prav resno razmišljam, če bi sploh šlauser posted image ...jah sej vem, da bi bilo to malce neodgovorno, samo si tako težko uredim varstvo, zaradi pregleda pa rabim varstvo za cel dopoldan...
Pa po pravici povedano, sem kar naveličana teh pregledov.....

Lepo se mejte,...grem še na en krajši sprehod user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 640
27.9.2009 19:31:38   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: litlleMiss

uf je zatišje spet tu gor..user posted image

upam da zatišje pred neurjem, da se bodo spet jutri začeli sms-ji, tudi jaz seveda.user posted image user posted image

jaz lepo pridno hodim vsak dan vsaj eno uro na sprehod,pa zgleda malemu ful paše, se nič ne razburja da bi ven prišel. moj mož se pa ne more včakat.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 641
27.9.2009 19:51:20   
bony
No pa se bliža konec meseca.... in smo že vse neučakane, tiste ki lovimo september user posted image ... tudi jaz upam da bo danes pa jutri kaj akcije user posted image , tako pri meni kot pri vseh ki ste še 2 v 1.

Anya22 pa bo le dobila tisto darilce za RD ki si ga je najbolj želela user posted image . Držim pesti da bo porod hiter in da bo se vse izpeljalo po načrtihuser posted image user posted image user posted image

Tanik možje pa so po mojem vsi bolj neučakani.... kot da bi oni nosili user posted image 9 mesecev in dali vse tegobe s hormoni skozi...user posted image user posted image user posted image user posted image No če sem prav odkrita mi kar paše da je moj možek tako neučakan in zasanjano gleda moj ''trebušček'' kdaj se bo naša pikica vendarle odločila da naju razveseli user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 642
27.9.2009 20:00:38   
klaja
Čer!

Pri nas nič novega, smo se cel dan potepali, sicer se nekam čudno počutim, ampak grem sedaj malo ležat in da vidim če je kaj resnega ali spet samo lažno.

(odgovor članu bony)
Neposredna povezava do sporočila: 643
27.9.2009 22:11:10   
barika
Kdo je rekel, da se danes nič ne dogaja user posted image ...
Sonchek sporoča:
"Danes smo ga spoznali, je veselo zajokal med nami. Tilen smo ga poimenovali in v sanje zazibali. Težek sem 2920 g, 48 cm! Mami in ata sta presrečna!"

Sončkova čestitke, še posebej mali veliki sestrici!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 27.9.2009 22:12:42 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 644
27.9.2009 22:16:33   
Lubenička
Pozdravljene,

mi smo bili včeraj prvič zunaj.user posted image Danes sva šla k moji mamici, ker je imela včeraj RD. Ful sm vesela, da ga vožnja v avtu uspava. user posted image
Šivčki me ne bolijo več...malo špikajo, ker bodo kmalu odpadli. user posted image

anja22...vse najboljše in držim pesti, da dobiš najlepše darilo za RD! user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 645
27.9.2009 22:17:14   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Kdo je rekel, da se danes nič ne dogaja user posted image ...
Sonchek sporoča:
"Danes smo ga spoznali, je veselo zajokal med nami. Tilen smo ga poimenovali in v sanje zazibali. Težek sem 2920 g, 48 cm! Mami in ata sta presrečna!"

Sončkova čestitke, še posebej mali veliki sestrici!user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!! user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 646
27.9.2009 22:22:50   
barika
UUU Lubenička, mene pa glih danes šivi bolijo za pop..izdituser posted image user posted image , smo šli pa tudi mi danes prvič ven za dobre pol ure, je pasalo vsem štirimuser posted image

Zdej grem pa ležat, da tale bolečina mineuser posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 647
27.9.2009 22:28:11   
Lubenička
da malo pokažem našega fanta...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 648
27.9.2009 22:29:20   
dolenjka
Čer user posted image

Vidim da je danes v Postojni dogajal in je Sonchek rodila user posted image user posted image user posted image NO, pol bom pa jaz mogoče ju3, ker mislim, da je ona imela danes rok, jaz ga imam pa ju3 user posted image

Zjutraj grem na CTG, pa da vidimo če je še de lux user posted image user posted image Nekaj mi pravi da bom jutri še vedno kinderjajčekuser posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 649
28.9.2009 8:04:00   
klaja
Jutro!

Sonchek iskrene čestitke za Tilna!!!!!!!!!!!!!!

Dolenjka dobro opravi danes na CTG-ju!

Melody ti si tudi danes ali pa jutri na vrsti, držim pesti, da se bo samo od sebe začelo kaj dogajat!

Nekaj me zanima, če so katero začele kaj bolet prsi pred porodom? Jaz imam tako boleče bradavice in napete prsi, da jih še komaj prevažam s sabouser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?