tažana -> RE: Septembrke 2009 - 4. del (20.9.2009 17:51:46)
|
Barika čestitke za Tomaža [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] dan še nekaj več od mene [sm=smiley1.gif]. No jaz sem že dva dni doma in nama gre prav super se lepo dojiva in spiva. Prvo noč smo sicer imeli nekaj težav ampak je sedaj že bolje. Neža se je prvo noč hotela dojiti ves čas [sm=zmeden.gif]. POtem, ko sem jo dala k sebi v posteljo pa je zaspala kot angelček [sm=smiley1.gif]. Samo jaz nisem potem spala, ker se ne upam premikat [sm=smiley1.gif]. No na hitrco kako se je vse skupaj začelo: V ponedeljek sem imela zjutraj amnio. Razultat je bil 2-3 prste odprta voda bistra. grem nazaj domov z datumom 21.9 spet na amnio. Potem me je ves dan po malem zvijalo in ponoči ob pol enih mi je odtekla voda. Hitro sva poklicala mamo za varuško in sva šla proti Kranju. Tam sem bila sprejeta so me zrihtali Pobrili, klistir potem sem se šla pa lahko sprehajat. med tem so se moji popadki kar začeli lepo stopnjevat. Ob treh mi je rekla babica naj se uležem in me priklopila na CTG. Vse lepo in prav samo mojih popadkov je bilo počasi skoz manj. Nekajkrat sem ji predlagala, da bi šla hodit, kem sem takrat vsaj popadke imela pa se ji ni zdela preveč dobra zamisel. torej sem ležala do pol šestih z vedno manj popadki [sm=zmeden.gif]. končno je padla odločitev da me priklopijo na umetne. začelo je spet malo bolj ampak je bilo kmalu spet konec. Pojačevala mi jih je postopoma vendar so ene trikrat kar zamrli. Ko sem ob sedmih imela dovolj, da popadki prenehajo sem ji rekla da naj jih pojača tako da bo delovalo, ker je ugotovila, da sem med popadkom odprta 7 prstov ko pa se neha pa 3-4 [sm=zmeden.gif]. Torej mi je bilo kristalno jasno, da bo treba it na vse ali nič. Ob pol osmih pa jih je le spustila in od takrat dalje sem videla vse zvezde čisto od blizu [sm=smiley36.gif]. Tako ko so se začeli sem čutila kako zelo mi pritiska dol in sem [sm=love.gif] poslal naj gre hitro po babico, ker bom začela pritiskat. Hitro so prišli in v treh popadkih je bilo vsega konec [sm=smiley1.gif]. Rezana nisem bila nič ker me je ful lepo merkala, tako da sploh nisem bila tako utrujena. Tako nekako je vse skupaj izgledalo. me je pa to rundo strašno bolelo, ko sem porodila posteljico in ko mi je iztiskala kri iz trebuha [sm=smiley13.gif]. še sedaj me občasno špika po trebuhu. Mi je pa precej trebuha še ostalo. In tako me ljudje veselo brez slabe vesti sprašujejo, če bomo imeli še enega [sm=zmeden.gif]. Noro! sploh mi je hudo, ker precej čutim hormone in bi kar naprej jokala. Po drugi strani se še mami slabše počuti, zaradi slabih izvidov so ji prekinili kemoterapijo in jo pospešeno napotili h kirurgu, da bo čimprej na vrsti za operacijo. Tako, da jo sploh ne upam poklicat, ker ves čas samo jokam zraven... Tako da še malo duše izlijem to menda pomaga... Ah bo že samo da malo bolj mobilna postanem in pridem med ljudi navadno mi to v otožnih dneh pomaga [sm=smiley1.gif]. Uživajte... aja slikce so na spodnjem linku. Sama jih sploh več ne znam prilepit [sm=zmeden.gif]. Čudno en mesec nazaj sem trebuh še znala prlepit sedaj pa ne več [sm=zmeden.gif] http://www.moj-album.com/uredi/anazat/17097705/
|
|
|
|