|
RE: Pokrivanje otrok čez obraz, da zaspijo 15.9.2009 17:45:38
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 IZVIRNO SPOROČILO: Solero IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Pa še tole bom pokomentirala, ko že ravno pišem - kakšne so to fore, da so vzgojiteljice v vrtcu zato, da imajo mir, pa da pijejo kavice (ja, jaz jim privoščim, da imajo v 8ih urah tudi odmor za kavo, ker če katera ni opazila - so SAMO ljudje - pa verjetno so po krajši pavzi spet bolj zagnane) pa da zanalašč odpirajo okna, da so otroci bolni? Če imate tako negativno mnenje o vsem v povezavi z vrtcem, pa vzemte svoje otroke ven pa jih dajte privat. Bo vsaj ostal prostor za vse tiste, ki mesta v vrtcu ne dobijo. Bom čisto kratka: moj mali si vedno daje kaj na glavo preden zaspi, pliškote, rjuho, odejo, ...vse ima na glavi. In se mi ne zdi pri pokrivanju nič slabega, otroci se pomirijo in lažje zaspijo. Ko so bili dojenčki, so imeli baldahin, v vozičkih so velikokrat prekriti s pleničko, to jim daje občutek varnosti, zato pa zaspijo. Slepam po tistih, ki si to radi delajo sami in tudi po tem, da druge to sploh ne moti. Za otroke, ki so težje bolni na dihalih, je pa morda res primernejše privat varstvo. Privat varstvo ...hahhaha....Taki starši gredo ponavad v privat varstvo. to se popolnoma strinjam, ker upajo, da bodo tam dosegli SVOJE, ker kot smo že ugotovili, oni pač VSE VEDO kaj in kaj je treba delat. Iskreno ti tak starš požre toliko živcev, da jih potem doma nimaš več. Tak starš bi moral meni plačevat 500 eur na mesec, da bi jest njenega otroka vzela v varstvo, ker otrok najbrž ne bi bil problem, ampak ona. Toliko komplciiranja za prazen NIČ. Ko pa domov pridem, se p aponavadi samo še derem na svojega moža, ker nimam živcev. Sodelavka ponavadi pride v službo že vsa razjarjenja že par let, ker si vi starši sploh ne znate predstavljat kaj ta poklic zahteva od človeka : psihično in fizično predanost. Če je kateri poklic zaj**** je to vsekakor vzgojitelj, pa še tako malo je plačan. Moj oče mi je zadnjič rekel, da bi rad, da še kaj živcev prišparam, ker jih potem za svoje lastne otroke nebom imela. In se popolnoma strinjam. Na ješ se teh otrok, tega kričanja, teh staršev...Za bruhat je... Boga tista reva, k bo vas dobila v varstvo, misleč sam dobro, v uvajanju pa se bo potem pokazalo VSE LEPO.... Ok, sem najprej mislila nekaj napisat o zaupanju v vzgojitelje, pa me je tole prebiranje Mojce 345 oziroma karkoli, kratkomalo...no, najraje bi šla kar bruhat. In če ne bi imela takšnega zaupanja v vzgojiteljico in pomočnico mojega sina, in bi vedela, da dihata s temi otroci in sta s srcem v skupini, potem bi se od danes naprej samo še spraševala v kakšen pekel vozim svojega otroka.
|
|
|